|
| Интересната поляна с езерце | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Ем Джей Мунез
Брой мнения : 26 Join date : 18.12.2010 Age : 29 Местожителство : LonDon
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Пет Дек 31, 2010 4:48 pm | |
| -Приятно ми е да се запознаем спасителю Рик.Аз съм Ем Джей! - отговорих,усмихнах се и подадох ръката си към него.-Сега на въпросите..съжалявам,но не знам от къде може да си вземеш хубав ароматизатор.Никога не ми се е налагало да купувам.Ии..знам френски,защото обичам да пътувам и е малко странно когато спукаш гума във Франция и потърсиш помощ,гледат те като извънземно. - осъзнах,че много говоря,затова само се усмихнах. -Но ако някога търсиш екскурзовод за града аз съм на среща! | |
| | | Рик Сантасе
Брой мнения : 39 Join date : 31.12.2010
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Пет Дек 31, 2010 5:01 pm | |
| Докато я слушаше, Рик тършуваше из косата си, за да се увери, че по нея не бяха останали някакви листоподобни остатъци от удара в земята. Хм, сигурно миришеше целия на трева, каква прелест.. Щеше му се още веднъж да изпсува на френски ,но се въздържа за пред дамата. - Мхм, разбирам. Колкото до предложението ,няма да откажа. Тук съм едва от няколко месеца и все още не съм особено ориентиран. Та, за екскурзоводските услуги.. Плащам по 30 долара на час, дано те устройва. - каза момчето, като погледан Ем и се усмихна. Това на неговият странен език вероятно бе покана за разходка с етикет "Ти водиш", но не си направи труда да го пояснява, тъй като смяташе девойката за достатъчно интелигентна, че да се досети сама. | |
| | | Ем Джей Мунез
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Пет Дек 31, 2010 5:05 pm | |
| -Какво ще кажеш вместо с пари да ми плащаш в въпроси.Така де.. на всеки час ще ти задавам един въпрос и няма да ти искам бакшиш! - казах и се усмихнах доволно.Обичах да правя подобни сделки.-Знам,че ще ти прозвучи малко странно и искам да те уверя,че не съм сериен убиец,но има бал по случай Новата година и Коледа и искаш ли да отидем да проверим как е,може да е забавно?
| |
| | | Рик Сантасе
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Пет Дек 31, 2010 5:33 pm | |
| Новата година и Коледа.. Вряно. Рик съвсем бе изключил тези два празника от главата си. Е, нали затова беше срещнал някой, който да му ги припомни. - Е, изглежда купуването на ароматизатор за колата на баща ми ще почака . - каза момчето и се подсмихна ,след което върна поглед върху Ем. - Е, ти водиш. -добави момчето и с жест на джентълмен, какъвто не беше, направи път на момичето. Все пак Рик си нямаше и представа къде бе въпросният купон, така че се остави напълно в ръцете на новия си екскурзовод. | |
| | | Ем Джей Мунез
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Пет Дек 31, 2010 5:44 pm | |
| Ем Джей се огледа и забеляза,че дънки и пуловер не са най-подходящото облекло за парти. -Какво ще кажеш първо да се преоблечем и след това може да идем или направо да се чакаме там? - попитах и погледнах към изцапаните му с кръв дънки.Не знаеше дали идеята ще му хареса,но все пак е по-добре от стоенето в парка с книга. | |
| | | Рик Сантасе
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце Съб Яну 01, 2011 1:20 pm | |
| Рик се огледа и се засмя, сякаш на себе си. Ама разбира се. Щяха да го вземат за психопат, който крие тайно оръжие, откраднато от секретните служби за сигурност, за да убие някой от гостите. Така че бе изключено да се появи на тържеството в това състояние, нали? - Да, най-добре да се чакаме там..- рече момчето ,като кимна на Ем и й помаха за довиждане, тръгвайки към къщата си, за да си надене нормални за парти дрехи. Не че знаеше какво се подразбира под това, но все нещо щеше да измисли. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Интересната поляна с езерце | |
| |
| | | | Интересната поляна с езерце | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |