|
| Дискотеката | |
|
+3Еолин Апрентис Итън Уейт Леонор Дейвис 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ейври Уайт
Брой мнения : 27 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Дискотеката Нед Апр 10, 2011 10:20 pm | |
| Спокойна вечер в къщи...да защо не!? А сетих се...защото това е за тъпаци. Обякох се така и тръгнах от вкъщи към някаква дискотека. Когато стигнах на входа й стоеше някаква горила ( в преносен смисъл естествено, всъщност беше един доста едър мусколест бодигард) е добре, че си носех фалшивата лична карта. Бях на 17 все пак...не вярвам, че щеше да ме пусне просто така. - Заповядайте! - казах показвайки му картата. Той погледна внимателно и кратата и мен, а аз се усмихнах манипулативно. Той ми върна обратно картата и ме пусна да вляза. - Изчакайте малко! - каза той и сърцето ми забърза ритама си...сигурно бе разбрал, че е фалшива. - Забавлявай се! - каза той и сякаш някакъв товар падна от мен. - Така и смятам да направя шишко! - подиграх му се и влезнах в дискотеката. Музиката тънтеше, хората се наливаха с алкохол...какво по - хубаво място да прекараш вечерта. Седнах на бара и си поръчах текила, след което запалих една цигара и вдишах дима дълбоко. Погледа ми се стрелна към някакво момиче което приближаваше...
| |
| | | Blair Waldorf
Брой мнения : 5 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Дискотеката Нед Апр 10, 2011 10:40 pm | |
| Реших да се позабавлявам тази вечер .. може би в някой бар или дискотека. После реших да е дискотека. Облякох се и пуснах свободно косата си да пада по гърба ми. Излязох без дори да уведомя майка си, но какво ми пукаше. Хванах такси и му казах да кара към някоя дискотека. След десетина минути спря и излязох, плащайки на шофьора. Той тръгна да ми дава рестото, но аз вече бях затворила вратата и бях тръгнала към дискотеката. На входа седеше един бодигард, който ми поиска лична карта. Аз само се усмихнах чаровно. -Ще пуснете.. - казах и погледнах една банкнота.. - Бен Фраклин нали? - попитах го и му подадох стотачката, а той я прибра и ме пусна. Отидох към бара и видях, че някакво момиче гледаше в моята посока. Реших да се държа добре. Отидох до нея. -Да не ти хареса нещо по мен? - пошегувах се и се засмях, като си поръчах едно мартини. | |
| | | Ейври Уайт
Брой мнения : 27 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Дискотеката Нед Апр 10, 2011 10:48 pm | |
| - О да определено...парцалките не са зле! - казах съркастично и я огледах . Не беше тол'ква зле, но стилът й...е да кажем че приличаше на онези тъпи, егоистични, надменни богаташчета. Изпих текилата и поръчах още една. Дръпнах си от цигарата и отново погледнах към "префърцунка". - Ти си? Или предпочиташ да ти викам "префърцунка"?! - засмях се. Определено можех да се бъзикам с такъв тип хора цяла вечност. В момента ми идваха наум поне 100 шеги за госпожица "влюбена съм единствено в дрехите", но тъй като сега се запознахме реших да й ги спестя...за сега.
| |
| | | Blair Waldorf
Брой мнения : 5 Join date : 10.04.2011
| Заглавие: Re: Дискотеката Нед Апр 10, 2011 10:59 pm | |
| -Хм, предпочитам Блеър - казах с иронична усмивка и се опитах да си запазя мнението за нея само за себе си. Засега щях да се държа добре, поне колкото можех, докато и тя се държеше горе долу добре с мен. След това можеше нещата да се обърнат. -А ти как се казваш? - попитах я без да добавям излишни иронични подмятания като нейните. Отпих от мартинито и отново оставих чашата на бара пред мен. Заслушах се в музиката, докато чаках епознатата да благоволи да ми коже името си. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дискотеката | |
| |
| | | | Дискотеката | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |