|
| Балната зала | |
|
+14Лус Елиша Скай Джейсън Леонард Алексис Каин Алекзандър Стоун Уилямс Рот Емили Грейс Феолина Трейс Дрейк Велъл Еолин Апрентис Итън Уейт Касандра Хейл Джейк Милър Леонор Дейвис 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:13 pm | |
| Леонор никак не обичаше догадките, обаче той много я беше заинтригувал и тя си постави за цел да разбере от къде я познаваше, защото тя не си го спомняше. -Ако ми разкажеш по-подробно може и да се сетя...-още една мила усмивка се появи на красивото й лице. -Хайде ела да седнем и да ми разкажеш.-усмихна се Лин. Винаги постигаше своето дори и ако се налагаше да бъде мила с някой. | |
| | | Итън Уейт
Брой мнения : 37 Join date : 22.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:21 pm | |
| - Spoiler:
- Еолин Апрентис написа:
- Хмм... - отвърна само Еолин на първия му отговор. Когато си поискаше, можеше да изглежда като някакво малко дете, на което тепърва му предстоеше да преоткрие света. Косите й се разпиляха от завъртането, което беше направила в момента. Итън й ги пооправи леко. Но бретонът й продължаваше да си бъде безнадежден случай. Беше паднал пред очите й, както винаги, и и тя го отметна назад. Но за нищо на света не би го отрязала, защото просто си беше такава натура. А и това постоянно отметване й беше станало като навик, така че... - Още едно питие? - попита я момчето. - Мм.. добре. Но трудно ще успееш да ме напиеш, тъй като алкохола лесно ми понася... - смигна му Апрентис и взе една чаша от най-близкия сервитьор. - Таа... Итън как така се отправи към музикалния бизнес? - зададе му този въпрос Ел, защото наоколо май само те бяха единствените звезди от музикалния бизнес, които присъстваха. Итън се усмихна половинчато и отвърна: - Обичайното..Учих в музикалното и имах таланта да пея. Това беше единственото, което ме влечеше - музиката. честно казано, преди време дори не се замислях за бъдещето си, сякаш не ми пукаше. Но вече знам какво искам.- промълви Итън и леко повдигна вежди. - Ами ти? Как откри таланта си да пееш? - запита на свой ред момчето и отпи от чашата си. | |
| | | Дрейк Велъл
Брой мнения : 98 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:22 pm | |
| - Spoiler:
- Леонор Дейвис написа:
- Леонор никак не обичаше догадките, обаче той много я беше заинтригувал и тя си постави за цел да разбере от къде я познаваше, защото тя не си го спомняше.
-Ако ми разкажеш по-подробно може и да се сетя...-още една мила усмивка се появи на красивото й лице. -Хайде ела да седнем и да ми разкажеш.-усмихна се Лин. Винаги постигаше своето дори и ако се налагаше да бъде мила с някой. Той знаеше, че тя не харесваше това да не разбира отговора на въпроса веднага, затова Дрейк искаше да се възползва от малкото забава, която тя му придаваше .. винаги. -Ако ми разкажеш по-подробно може и да се сетя... Хайде ела да седнем. - с усмивка тя подпита Дрейк. - М.. добре. - Велъл се усмихна, като кимна в съгласие и заедно сендаха на една от масите, който бяха все още празни. - Ами .. трудно е за обяснение .. - засмя се той, като въздъхна и погледна погледът на Леонор, който чакаше да чуе отговор. Всъщност, той можеше веднага да каже "Ами прекарахме едно незабравимо лято в Ню Йорк преди доста време и се влюбих в теб." - Преди известно време бях тук, в Ню Йорк за едно лято иии .. се запознахме. Вместо ти да прекарваше времето си с богатите приятелки, на който можеби прекалено вярваше, дори на Адреан тогава, ти беше с мен. - Дрейк купнеше да види реакцията на Лин. Можеби щеше да е някой шамар или .. просто да стане и да си тръгне. | |
| | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:31 pm | |
| - Spoiler:
- Итън Уейт написа:
Итън се усмихна половинчато и отвърна: - Обичайното..Учих в музикалното и имах таланта да пея. Това беше единственото, което ме влечеше - музиката. честно казано, преди време дори не се замислях за бъдещето си, сякаш не ми пукаше. Но вече знам какво искам.- промълви Итън и леко повдигна вежди. - Ами ти? Как откри таланта си да пееш? - запита на свой ред момчето и отпи от чашата си. - Горе-долу и аз не помня вече.. Бях малка и майка ми ме насърчи към това. - отвърна Ел. Спомни си за болезнените спомени от своето детство. А точно за тези неща искаше да забрави отдавна... още откакто се беше преместила да живее в Америка. Мхм... Още откакто бе оставила и истинското си име. - Години по-късно.. Някъде на тринайсет-четеринайсет влезнах и аз в музикално училище.. Честно казано това ми стана нещо като амбиция, към която продължавам да се стремя. Тя се усмихна, умело прикривайки чувството, което старите спомени събуждаха в нея. - Нищо особено. Иначе май повечето тук са ученици или актьори.. - забеляза Апрентис. - Накрая да не ни карат да изнасяме някакъв концерт, за да забавляваме останалите? - уточни момичето.
| |
| | | Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:53 pm | |
| -Преди известно време бях тук, в Ню Йорк за едно лято иии .. се запознахме. Вместо ти да прекарваше времето си с богатите приятелки, на който можеби прекалено вярваше, дори на Адреан тогава, ти беше с мен При тези думи ,спомените изникнаха пред очите й.Усмивката на Леонор угасна и лицето й придоби неразгадаем вид. -Онова лято ...-каза тя с нотка на тъга в гласа си и погледна Дрейк. -Не те познаха съжалявам. | |
| | | Итън Уейт
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 2:55 pm | |
| - Spoiler:
- Еолин Апрентис написа:
- Горе-долу и аз не помня вече.. Бях малка и майка ми ме насърчи към това. - отвърна Ел. Спомни си за болезнените спомени от своето детство. А точно за тези неща искаше да забрави отдавна... още откакто се беше преместила да живее в Америка. Мхм... Още откакто бе оставила и истинското си име. - Години по-късно.. Някъде на тринайсет-четеринайсет влезнах и аз в музикално училище.. Честно казано това ми стана нещо като амбиция, към която продължавам да се стремя. Тя се усмихна, умело прикривайки чувството, което старите спомени събуждаха в нея. - Нищо особено. Иначе май повечето тук са ученици или актьори.. - забеляза Апрентис. - Накрая да не ни карат да изнасяме някакъв концерт, за да забавляваме останалите? - уточни момичето.
- Да, аз също забелязах, че няма други сред присъстващите ,от музикалния бранш. - отвърна Итън, отново оглеждайки другите лица в залата. Май предположението на Ел, щеше да се окаже доста възможно. - Е, винаги можем да избягаме през задната врата. - вметна Ит и се засмя, като намигна на Еолин и доизпи питието си. | |
| | | Феолина Трейс
Брой мнения : 82 Join date : 23.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 3:33 pm | |
| Влязох в залата и се огледах. Бе пълно с непознати. Дори не помнех как се озовах тук. О, да... Спомних си. Кида бе чула за някакво празненство. И реши, че трябва да съм там... Навлече ме в някаква рокля и ме изпрати тук. Всъщност, въобще не й се възпротивих. Оставих я да прави каквото иска. И без това бях затворена в стаята си... Нямаше да е зле да изляза навън. Сред хора. Взех едно питие от първия минал келнер и се запътих нанякъде. залата изглеждаше огромна. А и хората не бяха малко. Погледнах към скромната си рокля... След това просто свих рамене и отпих от чашата в ръката си. Продължих с малката си разходка. Бях се загледала нанякъде и за малко да се ударя в някой. Непохватност... - Извинявай.- казах на момичето пред мен. И се загледах в нея за момент. - Феолина... Трейс.- представих се сковано. | |
| | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 3:37 pm | |
| - Итън Уейт написа:
- Да, аз също забелязах, че няма други сред присъстващите ,от музикалния бранш. - отвърна Итън, отново оглеждайки другите лица в залата. Май предположението на Ел, щеше да се окаже доста възможно. - Е, винаги можем да избягаме през задната врата. - вметна Ит и се засмя, като намигна на Еолин и доизпи питието си. - Ами защо да не направим малко "бягство" още сега? - предположи Апрентис. Двамата седнаха на една от многото еднакви маси, разположени отстрани, така че мястото в средата да беше освободено. Еолин си взе една хапка от предястията (явно още нямаха да пускат главните ястия, а пък то наистина си беше още рано за това). Ел не обръщаше също внимание, че на всяка маса имаше по няколко табелки. Те бяха надписани с имената на хората, които всъщност трябваше д аседят тук. Но както вече стана ясно - на Лин не й пукаше изобщо.. -Е, какво мислиш? - повтори момичето. - Да избягаме ли в някоя друга стая на това имение? | |
| | | Емили Грейс
Брой мнения : 29 Join date : 26.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 3:53 pm | |
| - Spoiler:
- Феолина Трейс написа:
- Влязох в залата и се огледах. Бе пълно с непознати. Дори не помнех как се озовах тук. О, да... Спомних си. Кида бе чула за някакво празненство. И реши, че трябва да съм там... Навлече ме в някаква рокля и ме изпрати тук. Всъщност, въобще не й се възпротивих. Оставих я да прави каквото иска. И без това бях затворена в стаята си... Нямаше да е зле да изляза навън. Сред хора.
Взех едно питие от първия минал келнер и се запътих нанякъде. залата изглеждаше огромна. А и хората не бяха малко. Погледнах към скромната си рокля... След това просто свих рамене и отпих от чашата в ръката си. Продължих с малката си разходка. Бях се загледала нанякъде и за малко да се ударя в някой. Непохватност... - Извинявай.- казах на момичето пред мен. И се загледах в нея за момент. - Феолина... Трейс.- представих се сковано. Бях чула за някакво новогодишно парти и си помислих,че няма да е зле да ида. Бях облечена с дълга рокля, високи черни ботуши и косата пусната, както винаги, и за разлика от другите пъти - изправена. Огледах се,нямаше никой познат. Изведнъж едно момиче щеше да се блъсне в мен. - Не няма проблем, и аз трябва да се оглеждам малко. - засмях се тихо. - О,ъм да приятно ми е. - подадох ръка. - Аз съм Емили. - усмихнах се. - Емили Грейс. - поясних. Момичето беше високо,с..хм.. шарена коса, предполагам руса с розови кичури. Сладко. - Май съм те виждала в училище. - засмях се. - Но може и да бъркам. - прошепнах. | |
| | | Итън Уейт
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 3:55 pm | |
| - Spoiler:
- Еолин Апрентис написа:
- Ами защо да не направим малко "бягство" още сега? - предположи Апрентис. Двамата седнаха на една от многото еднакви маси, разположени отстрани, така че мястото в средата да беше освободено. Еолин си взе една хапка от предястията (явно още нямаха да пускат главните ястия, а пък то наистина си беше още рано за това). Ел не обръщаше също внимание, че на всяка маса имаше по няколко табелки. Те бяха надписани с имената на хората, които всъщност трябваше д аседят тук. Но както вече стана ясно - на Лин не й пукаше изобщо.. -Е, какво мислиш? - повтори момичето. - Да избягаме ли в някоя друга стая на това имение? - Защо не? - отвърна Итън, като също опита от едно от предястията на голямата маса. То се огледа, като се приведе леко към Лин и я погледна. - Е, къде ще е нашето бягство? Тъй като ти предложи, ти водиш. - той се подсмихна и леко вдигна едната си вежда. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 3:56 pm | |
| - Spoiler:
- Леонор Дейвис написа:
- -Преди известно време бях тук, в Ню Йорк за едно лято иии .. се запознахме. Вместо ти да прекарваше времето си с богатите приятелки, на който можеби прекалено вярваше, дори на Адреан тогава, ти беше с мен
При тези думи ,спомените изникнаха пред очите й.Усмивката на Леонор угасна и лицето й придоби неразгадаем вид. -Онова лято ...-каза тя с нотка на тъга в гласа си и погледна Дрейк. -Не те познаха съжалявам. - Oнова лято .. - се чу от Леонор, която гледаше в една точка на земята. Е, вече си спомни за Дрейк, което го зарадва, но той май не трябваше да ракзрива чак толкова. - Не те познах съжелявам .. - промълви тя, но той само покати глава като не се съгласи с това. беше нормално да не го помни, от стотиците хора, който Дейвис познаваше. - Май не трябваше да ти казвам.. предлагам да забравиш това, сякаш не ме познаваш .. Защото имам чувството, че само ще преча. - въздъхна той, като се усмихна фалшиво. Не искаше да прави проблеми, но нещо го държеше. | |
| | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 4:00 pm | |
| - Spoiler:
- Итън Уейт написа:
- Защо не? - отвърна Итън, като също опита от едно от предястията на голямата маса. То се огледа, като се приведе леко към Лин и я погледна. - Е, къде ще е нашето бягство? Тъй като ти предложи, ти водиш. - той се подсмихна и леко вдигна едната си вежда. - Щом аз избирам, значи мястото трябва да е хубаво... Ъм.. - замисли се Еолин. Искаше да се сети за най-доброто място, където на всичкото отгоре нямаше и никого. - Защо да не отидем в лабиринта? - предложи Апрентис и зачака отговора на Итън. Да, лабиринтът наистина беше интересно място. Просто ненадейно й беше изкочило в мислите й. Беше го забелязала на идването дотук, но отначало като че ли не й беше направило доста голямо впечатление.
П.С - Таа.. пиши направо там. хД | |
| | | Феолина Трейс
Брой мнения : 82 Join date : 23.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 4:06 pm | |
| - Spoiler:
- Емили Грейс написа:
- Бях чула за някакво новогодишно парти и си помислих,че няма да е зле да ида. Бях облечена с дълга рокля, високи черни ботуши и косата пусната, както винаги, и за разлика от другите пъти - изправена. Огледах се,нямаше никой познат.
Изведнъж едно момиче щеше да се блъсне в мен. - Не няма проблем, и аз трябва да се оглеждам малко. - засмях се тихо. - О,ъм да приятно ми е. - подадох ръка. - Аз съм Емили. - усмихнах се. - Емили Грейс. - поясних. Момичето беше високо,с..хм.. шарена коса, предполагам руса с розови кичури. Сладко. - Май съм те виждала в училище. - засмях се. - Но може и да бъркам. - прошепнах.
Здрависах се с нея. Емили Грейс. Още веднъж се усмихнах. В училище? Леко поклатих глава. - Нанесох се едва вчера. Така че, на практика е невъзможно.- казах спокойно и я погледнах. Слабо момиче с шоколадова коса... Изглеждаше доста добре. - А ти, от скоро ли си тук?- попитах Емили, и отново надигнах чашата си. Скоро щях да се нуждая от още една. Леко изместих мислите си. Миналата година присъствах на подобно празненство. Пълна зала... Честно казано си тръгнах още в началото. Този път можеше и да постоя малко. Все пак имаше с кого да разговарям... | |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 4:22 pm | |
| - Spoiler:
- Дрейк Велъл написа:
- - Oнова лято .. - се чу от Леонор, която гледаше в една точка на земята. Е, вече си спомни за Дрейк, което го зарадва, но той май не трябваше да ракзрива чак толкова.
- Не те познах съжелявам .. - промълви тя, но той само покати глава като не се съгласи с това. беше нормално да не го помни, от стотиците хора, който Дейвис познаваше. - Май не трябваше да ти казвам.. предлагам да забравиш това, сякаш не ме познаваш .. Защото имам чувството, че само ще преча. - въздъхна той, като се усмихна фалшиво. Не искаше да прави проблеми, но нещо го държеше. -Eй, защо?-погледна го неразбиращо Лин. Думите му я объркваха.Не разбираше какъв е проблема да й каже. -Как можеш да ми пречиш?Какво имаш впредвит?-попита Леонор и отпи от виното. НАй-лесно й беше да се прави ,че не го познава ,но нещо й пречеше да го направи. Прекалено много спомени ги свързваха. -Защо не се сбогува онова лято?Защо си тръгна без да ми кажеш?-изведнъж каза Леонор избягвайки погледа му. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 4:38 pm | |
| - Eй, защо? - възнамеряваше отново да тегли думите му с ченгел. Защо ли .. И той се питаше същото. - Как можеш да ми пречиш? Какво имаш в предвид? - задаваше въпроси и въпроси, на който Дрейк едва ли можеше да отговори Беше .. сложно. Той се загледа в очите й, докато тя не измести поглед с един въпрос .. - Защо не се сбогува онова лято? Защо си тръгна без да ми кажеш? - този въпрос беше десетката .. черешката върху тортата. - Амми .. къде си ти, къде съм аз. Просто има голяма разлика. - въздъхна, като премълча отговора на последния въпрос. - Отговори ми на въпроса, Дрейк. - отмести поглед от него, като той прехапа устни и замълча. - Защо не се сбогувах ли? Просто беше заета с много други неща, примерно да организираш бала си за 16-стия ти рожден ден и въобще не се вписвах в твойте планове. - можеби това беше малко вповечко, но нямаше смисъл 1 година да си мислеше, че този ден ще дойде и пак ще види Лин. | |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 4:54 pm | |
| - Защо не се сбогувах ли? Просто беше заета с много други неща, примерно да организираш бала си за 16-стия ти рожден ден и въобще не се вписвах в твойте планове. Лин се ядоса на нескопосаното управдание. -Не се опитвай да ме изкараш виновна.-каза момичето ,отново приковала поглед върху него.-Нищо нямаше да ти коства да беше дошъл при мен и да кажеш ''Утре заминавам.Сбогом!''толкова ли трудно беше, а?-опитваше се да овладее гласа си. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:04 pm | |
| - Не се опитвай да ме изкараш виновна. - с нейните очи пробожваше Дрейк, който седеше и дишаше тежко, сякаш не искаше да изплюе камачето наяве. - Нищо нямаше да ти коства да беше дошъл при мен и да кажеш "Утре заминавам. Сбогом!" толкова трудно ли беше, а? - тези думи се втрещиха в главата на Дрейк, който затвори за миг очи и взе някакъв алкохол, който предложи един келнер и го изпи на екс, като сложи празната чаша на масата и не я погледна. - Елеонор, едно лято може да промени много. - преглътна, като я загледа. - Толкова трудно беше, да, трудно беше да си тръгна и да изчезна ей така от теб, защото бях ВЛЮБЕН в теб. Сега ясно ли е. Ето, доволна ли си? - той просто стана от стола и тръгна в някоя посока. | |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:14 pm | |
| Лин го наблюдаваше.Той беше много изнервен ,защото взе чаша с алкохол и я изпи на екс.Това много изненада Леонор, а последвалото още повече. - Леонор, едно лято може да промени много. - преглътна, като я загледа. - Толкова трудно беше, да, трудно беше да си тръгна и да изчезна ей така от теб, защото бях ВЛЮБЕН в теб. Сега ясно ли е. Ето, доволна ли си? - той просто стана от стола и тръгна в някоя посока. Лин остана на масата потресена от чутото, след секунди стана и го догони. -Чакай.Спри.-каза момичето. -Защо не ми каза?-попита и отново го погледна настоятелно. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:22 pm | |
| Лин остана на масата потресена от чутото, след секунди стана и го догони, докато той вървеше към изхода, който се падаше от лява страна на имението. Точно от където беше дошъл. -Чакай. Спри. - каза момичето. -Защо не ми каза? - попита и отново го погледна настоятелно, като той мълчеше и само я гледаше. Трябваше ли всичко да завършва гадно за него .. Явно да. - Защото закъснях. Просто закъснях. - усмихна се леко иронично и я погледна. Помнеше тези очи толкова добре .. - И нямаше смисъл дори. Защо ли си вярвах. - говореше на себе си на глас. | |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:37 pm | |
| - Защото закъснях. Просто закъснях. - усмихна се леко иронично и я погледна. - И нямаше смисъл дори. Защо ли си вярвах. - говореше на себе си на глас. Леонор продължи да задава въпроси. - Как си закъснял?Защо?Защо да е нямало смисъл? Тя имаше хиляди въпроси. -Знаеш ли сега ,когато всичко е минало .. искаш ли да започнем наново? | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:46 pm | |
| - Как си закъснял? Защо? Защо да е нямало смисъл? - задаваше още въпроси Леонор, на който той трябваше да отговори. - Как закъснях .. На 16-тия ти рожден ден, помниш ли, когато започна бавната песен тръгнах да те намеря, защото исках да ти дам - спря за малко, като извади от джоба си някакво синджирче на което пишеше "Lynn", като го подаде на Леонор и продължи да говори. - това и да ти кажа, че заминавам и че съм влюбен в теб, но вместо това, вече беше хванала под ръка някой друг и просто се отказах. Защо нямаше смисъл - защото така или иначе щях да замина обратно в Малибу .. - разказа накратко Дрейк, като сложи ръцете в джобовете на дънките си. -Знаеш ли сега, когато всичко е минало .. искаш ли да започнем наново? - тя поледна Дрейк, който вдигна рамене. - Нямаш си найдея колко много искам, но .. зависи от теб дали ти искаш .. | |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 5:57 pm | |
| - Как закъснях .. На 16-тия ти рожден ден, помниш ли, когато започна бавната песен тръгнах да те намеря, защото исках да ти дам - спря за малко, като извади от джоба си някакво синджирче на което пишеше "Lynn", като го подаде на Леонор и продължи да говори. - това и да ти кажа, че заминавам и че съм влюбен в теб, но вместо това, вече беше хванала под ръка някой друг и просто се отказах. Защо нямаше смисъл - защото така или иначе щях да замина обратно в Малибу .. - разказа накратко Дрейк, като сложи ръцете в джобовете на дънките си. Лин пое синджирчето и го разгледа ,продължавайки да слуша разказа на момчето.''Не знаеш ,колко дълго те чаках ,а ти така и не се появи на партито..''помисли си тя ,но не го каза на глас. -Прекрасно е и разбира се ,че искам да започнем наново.-усмихна се и му подаде синджирчето. -Ще ми помогнеш ли?-каза тя и хвана косата си ,завъртайки се с гръб към него и докато той го закопчаваше Лин отново зададе въпрос. -Защо още го пазиш? | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 6:03 pm | |
| - Прекрасно е и разбира се, че искам да започнем наново. - с една мека усмивка той вътрешно се зарадва. "Нека видим колко ще издържа като те гледам в компанията на Зак .." мислеше си той, като я гледаше право в кафеникавите очи. - Ще ми помогнеш ли? - каза тя и хвана косата си, завъртайки се с гръб към него и докато той го закопчаваше Лин отново зададе въпрос. - Мхмммм. - засмя се той леко, като закопчваше синджирчето. -Защо още го пазиш? - попита Леонор, като хвана синджирчето за надписа "Lynn" и пусна косата си. - Незнам.. Можеби ми напомняше от степени за теб, пък и исках да ти го дам. - засмя се той. - Пък честно казано се надявах да те видя днес.
| |
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 6:28 pm | |
| - Незнам.. Можеби ми напомняше от степени за теб, пък и исках да ти го дам. - засмя се той. - Пък честно казано се надявах да те видя днес. - Аха.-усмихна се Лин. - Искаш ли да излем на терасата?-попита момичето. Той се съгласи и двамата излязоха.Навън вече беше тъмно и на Лин и стана хладно ,защото беше с копринена рокля. -Защо не ми се обади?-попита отново Леонор.-Минаха две години вече ...-каза тя загледана в красивата градина. | |
| | | Емили Грейс
Брой мнения : 29 Join date : 26.12.2010
| Заглавие: Re: Балната зала Пон Дек 27, 2010 7:12 pm | |
| - Spoiler:
Здрависах се с нея. Емили Грейс. Още веднъж се усмихнах. В училище? Леко поклатих глава. - Нанесох се едва вчера. Така че, на практика е невъзможно.- казах спокойно и я погледнах. Слабо момиче с шоколадова коса... Изглеждаше доста добре. - А ти, от скоро ли си тук?- попитах Емили, и отново надигнах чашата си. Скоро щях да се нуждая от още една. Леко изместих мислите си. Миналата година присъствах на подобно празненство. Пълна зала... Честно казано си тръгнах още в началото. Този път можеше и да постоя малко. Все пак имаше с кого да разговарям... - Е,значи бъркам. - засмях се. Тя попита от скоро ли съм тук. - Амии..от около два дни. - засмях се. - Ще ида да си взема питие. - усмихнах се. Тя кимна и аз отидох към масата с питиетата.
П.П. Съжалявам,за забавянето , но трябваше да стана за известно време.
Последната промяна е направена от Емили Грейс на Пон Дек 27, 2010 7:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Балната зала | |
| |
| | | | Балната зала | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |