Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: I will not die,I'll wait here for you.I feel alive when you're beside me... Нед Яну 16, 2011 2:57 pm | |
| - Райън Купър написа:
- Мистър Еко, отново ще ти досаждам... ю ноу хД - Мистър Теди Беър, мерси, че ми каза за въпросите. ХДД
1. К'во стана с 2-ката за срока, изпитваха ли те да я оправиш? ;д- Утре ще ме изпитват! Направо...от сега ме свива стомаха.ХДД 2. Я сега ми кажи, защо Сам пред Дийн? ;д- Защото... защото Сам си е Сам. Когато имаше душа беше някакъв такъв чувствителен, мега сладур. <3 Като е без душа пък е истерично забавен! И Дийн е мега як-забавен и страхотен ,ама си предпочитам Сам.ХДД 3. Абе СПН-то до коя серия стигна, чее не съм го гледал от известно време? хД- Ами до 11-та. Как може така да зарежете СПН, Мистър Теди Беър? *вади снайпера* 4. Как ще забравиш ТДГ?! *пали клечка и запалва кладата* хД- Мерси, мерси. *приема кладата с най-голямо удоволствие. ^^ * 5. Любимата ти не садната/депресираща/тъжна песен... ю ноу, по-веселка? хД - Ъъъ... всички недепресиращи на Paramore, All Time Low, You Me At Six,Adam Lambert- Whatya Want From Me, For Your Entertainment, If I Had You.Ми то другите са такива, каквито не трябва да са?! 6. Колко плаката на СПН имаш?- Не ми дават да си залепям плакати вече, пък и имам само един. ;( *скубе си косите* 7. Фаса помогна!! хДД - Хм...радвам се, макар че щеше да е по-добре да не се нуждаеш от цигара, за да ти е по- добре?! =( 8. Ти трябва да станеш психолог!! ;дд - Ех... аз натам съм се запътила.ХДД Дано. ^^ 9. I want some pie!! xDD
There you go:
^^ 10. Абе чудя се к'во да чета, някви предложения? (ако са повече от едно, добре ще е... хД)- Ами... поредицата "Братството на черния кинжал". Мисля, че ще ти хареса. Точно като за теб. ^^ Може и Паднали ангели да прочетеш.ХДД
Айде това е... зацепих вече... ако ми дойде нещо на акъла, ще драсна пак... cya ^^- Ех... адиос. ^^ | |
|