|
| A little exception... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: A little exception... Нед Дек 12, 2010 12:17 am | |
| Еми...реших да НЕ се цепя от колектива, че който се цепи от колектива нали знаете какво става.. *млъквам* ;дд Правя тази тема главно заради скуката,която ме е налегнала ...Нямам намерение да си давам ЕГН и кръвна група, но все пак да не бъда толкова мистериозна...казвам се Цветина...Обожавам вампири..И обичам Дей-Дей [Деймънчоо от ДНВ!!] Не знам какво да добавя,така че спирам с празните приказки и оставям въпросите на вас.
Последната промяна е направена от Евелин на Нед Дек 12, 2010 4:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Елена Гилбърт ♥
Брой мнения : 90 Join date : 11.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| Заглавие: Re: A little exception... Нед Дек 12, 2010 10:38 am | |
| Въпросчета 1 - Как е в Пирдоп? 2 - Дийн или Сам Уинчестър? 3 - Кои са ти любимите сериали? 4 - А филми? 5 - Имаш ли домашен любимец? 6 - Пушиш ли? 7 - Защо избра лика на Виктория Джъстис? 8 - Кое е любимото ти число? 9 - Кога е РД-то ти? 10 - Имаш ли си гадже? | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: A little exception... Нед Дек 12, 2010 1:03 pm | |
| 1 - Как е в Пирдоп? - Ами..скучно xD2 - Дийн или Сам Уинчестър? - Дийн 3 - Кои са ти любимите сериали? - TVD,OTX,Misfits,Supernatural,GG..мисля, че са това.4 - А филми? - Доста са (=5 - Имаш ли домашен любимец? - Мдам..Куче xD
6 - Пушиш ли? - Преди да....но вече не мога ;x7 - Защо избра лика на Виктория Джъстис? - Ами..винаги ми е харесвала като певица и актриса.Пък и е много лъчезарна xD8 - Кое е любимото ти число? - 6 и 8 9 - Кога е РД-то ти? - 19 май10 - Имаш ли си гадже? - Мдам | |
| | | Адриана
Брой мнения : 90 Join date : 13.12.2010
| | | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: A little exception... Вто Дек 14, 2010 11:41 pm | |
| - Адриана МакКуин написа:
- 1.Милоо,милоо,милоо брат ти взе ли ти UGGs ?!
*Изключително важен въпрос!!* Да бе взе ми нали ти казах.Сивии <33333333333 Ама няма да идвам с тях, че днес ми направиха комплимент, че с дългите ботуши са ми по-дълги краката xD Иначе в понеделник нали сме на София на 3D ще ходя с тях xD | |
| | | Адриана
Брой мнения : 90 Join date : 13.12.2010
| Заглавие: Re: A little exception... Сря Дек 22, 2010 11:58 pm | |
| Шушее {}
1.Много ли се радва като се видя с Надето ? 2.Сааааммм..... ооо Саааам!!! <333 3.Ама нямаше такъв смях с тия "Дядо Коледовци" в мола ;D 4.Още ли те боли ръчичката ? ;ss 5.Утре ще пееш ли много ? ;dd 6.Тин-Тин ще идва ли :? 7.ОооО Бакарди очаквай ни ;D 8.Спи ли ти се ? (на мен мноого ;х) 9.К'ва е тая скрита агресия в тебе ?! 10.Знам, че гледаш „Два метра под земята” ООД ;D 11.Възнамеряваш ли в петъка да си вдигнеш д-то и да идем на кафе?! 12.Ъмм...обаче ми беше чудно днес какво прави в мъжките тоалетни ;D 13.Тцц май е само това :D
ЧаУ милооУУ !! ;****** | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: A little exception... Пон Яну 03, 2011 10:42 pm | |
| - Адриана написа:
- Шушее {}
1.Много ли се радва като се видя с Надето ? ~Много,многоо, мноооогоо ! 2.Сааааммм..... ооо Саааам!!! <333 ~ Само заради него ще чакам да качат Tron xD 3.Ама нямаше такъв смях с тия "Дядо Коледовци" в мола ;D - Тцтц зарежи умрях от срам xD 4.Още ли те боли ръчичката ? ;ss ~ Мнее 5.Утре ще пееш ли много ? ;dd ~ Мнее 6.Тин-Тин ще идва ли :? ~ Ми май да xD 7.ОооО Бакарди очаквай ни ;D ~ Ниее сме се заканили от 2 седмици да идем ама нещо... xd 8.Спи ли ти се ? (на мен мноого ;х) ~ Даа ;дд 9.К'ва е тая скрита агресия в тебе ?! ~ Много си е открита! 10.Знам, че гледаш „Два метра под земята” ООД ;D ~ Позна... 11.Възнамеряваш ли в петъка да си вдигнеш д-то и да идем на кафе?! ~ Вече ходихме !! xD 12.Ъмм...обаче ми беше чудно днес какво прави в мъжките тоалетни ;D ~ Говорех си с Малчо xD 13.Тцц май е само това :D ~ Колкото повече те гледам, толкова повече разбирам, че ти си една социално-деградирала личност, която внася резонанс в моето съзнание! И тъй като въпросът ми е културно интелигентен, моята тенденция ме кара да се абстрахирам от твоята некомпетентност. Ти нямаш никакво чувство за ориентация в дадена ситуация и не разбираш нищо от капацитален манталитет, което не ти дава право да говориш с моята духовно извисена личност!!! xDD ЧаУ милооУУ !! ;****** | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: A little exception... | |
| |
| | | | A little exception... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |