Елена Гилбърт ♥
Брой мнения : 90 Join date : 11.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| Заглавие: Supernatural Съб Дек 11, 2010 9:35 pm | |
| Cвръхестествено Жанр: Комедия, Драма, Фантастика, Хорър, Мистерия, Трилър Година: 2010 Държава: САЩ Времетраене: 42 минути Режисьор: Ерик Крипки Участват: Дженсън Екълс, Джаред Падалеки, Джим Бийвър, Миша Колинс ..::: Резюме :::.. Сериалът проследява историята на двама братя- Сам (Джаред Падалеки) и Дийн (Дженсън Екълс) Уинчестър, които пътуват из Америка в черен Шевролет Импала '67, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления. Повечето от тях са базирани на американски градски легенди и фолклор. По своя път двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони. „Свръхестествено“ (на английски: Supernatural) е американски драматичен сериал, свързан с паранормалното. Сериалът, който е сниман във Ванкувър, Канада, дебютира на 13 септември 2005 г. по WB и сега е част от The CW. На 16 февруариШоуто проследява братята Сам Уинчестър и Дийн Уинчестър, изиграни от Джаред Падалеки и Дженсън Екълс, които пътуват през Америка в черен Шевролет Импала от 1967 г., изследващи и борещи се срещу паранормални събития и други необясними явления, много от тях базиращи се на американски градски легенди и фолклор, както и класически свръхестествени същества като вампири, върколаци и духове. 2010 г., The CW обявява, че ще поднови сериала за шести сезон. | |
|
Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: Supernatural Нед Дек 12, 2010 2:44 pm | |
| Нямам какво да кажа,освен... SUPERNATURAL!!!!!!!!! (ясно е,че мнението ми няма да бъде много смислено и стегнато.ХДД) Най-невероятният сериал,който съм гледала някога.Страхотни персонажи,изключително увличащ и интригуващ сюжет...ъъъ,не знам просто какво да кажа.<3 Уникален!И на всички,които се оплакват,че 6-ти сезон бил слаб,екипът доказва,че грешат!<33 | |
|
Сам Уинчестър
Брой мнения : 49 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Дек 28, 2010 8:24 pm | |
| Напълно се съгласявам с мнението на Саманта. Сериалът е уникален. Също така е важно да се отбележи, че са събрали най-красивите актьори на едно място. хДД | |
|
Изабела
Брой мнения : 43 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Supernatural Вто Дек 28, 2010 10:13 pm | |
| И аз съм съгласна със Сам и Саманта, наистина сериала си заслужава да се гледа. Всички на които съм го препоръчала, и които са го гледали, са много изненадани и много зарибени :D . А относно, че актьорите са най-красивите, трябва да се добави и че са и най-лудите :D <3 SUPERNATURAL <3 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Supernatural | |
| |
|