|
| Mcdonalds | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Елена Гилбърт ♥
Брой мнения : 90 Join date : 11.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| | | | Изабела
Брой мнения : 43 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 8:55 pm | |
| Изи се чудеше къде да каже на Алекс и накрая реши да се видят в МакДоналдс. Взе едно такси и тръгна към ресторанта за бързо хранене. Когато стигна, на една маса завари Алекс, усмихна й се и тръгна към нея: -Е какво е станало? Какво беше толкова спешното? - задеде въпросите си набързо тя, и прегърна Александра, след което седна на отсрещния стол и огледа заведението. Беше почти празно, но това бе най-нормалното за около 2 часа вечерта. Преди Алекс да започне да говори, Изи й направи знак да изчака и отиде до касата, поръчвайки си един Биг Мак, големи картофки и една голяма кола. Взе таблата си и се върна при Алекс като й се усмихна: -Е, разказвай. - подкани я Изи, докато отхапваше от сандвича си. | |
| | | Александра Салватор
Брой мнения : 96 Join date : 14.12.2010
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 9:03 pm | |
| Алекс последва Изи.Все си кола и картофки и се върнаха на масата. -Е какво е станало? Какво беше толкова спешното? Ал се засмя и каза. -Ей по-спокойно.Първо ми кажи как си?После ще ти разкажа какво стана... Лекси се чудеше дали да започне с разказа за Райън или с разказа за Дани. -Таа как си?-Александра още беше с роклята от бала и в момента умираше от студ.Али отпи от колата и погледна приятелката си. -Е добре де щом толкова настояваш...Срещнах едно момче ..., асега ми отговори как си?-Али се усмихна и се помоли Изи да не я удоши.
| |
| | | Изабела
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 9:38 pm | |
| -Александра... - промърмори предупредиделно Изи и я погледна страшно, а блондинката насреща й се засмя: -Добре, аз съм добре. Момчето...? - попита чернокосата и наклони глава напред, ококорвайки любопитно големите си кафеви очи. Нямаше да се размине така лесно, беше 2 часа вечерта, трябваше да бъде нещо наистина много важно, заради това Алекс трябваше да се разприказва: -Да не би отново да си срещнала Дани? - попита тя и отхапа огромна хапка от сандвича, след което премина на картофките. | |
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 9:45 pm | |
| -Изабела откъде ти хрумна! ..ъъ и да, срещнах го, доста често се срещаме тези дни.-засмя се русокоската. -И какво стана? -Ами целувахме се .. бяхме леко много пияни и той каза някой неща ... Али не се чудеше от къде Из се сети толкова бързо за Даниел. Имаше чувство ,че това момиче й чете мислите. -Ам срещнах и едно друго момче...-каза Али и си взе едно картофче. Александра се чудеше как ли че реагира приятелката й като чуе за издънката в стаята на Райън.
| |
| | | Изабела
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 9:54 pm | |
| -Нека позная, Дани отнови си е тръгнал? Както всеки един път? - каза Изабела и отхапа едно картофче, побутвайки кесийката към Али, за да си вземе.. След което повдигна едната си вежда и продължи с въпросителните погледи, като бързо се сепна: -Друго момче? Бърза си, Алекс. Разкавай! Всичко! От-До! - този път тя й нареди, но познаваше приятелката си и знаеше, че ако не й го каже като заповед тя ще се скатае | |
| Заглавие: Re: Mcdonalds Пон Яну 03, 2011 10:07 pm | |
| -Нека позная, Дани отнови си е тръгнал? Както всеки един път? -каза Изи ,а Алекс й отговори само с поглед и леко кимване. -Както винаги ... Ама и аз съм една глупачка ,помислих си ,че този път е различно...-каза тъжно Алекс. -Нека сменим темата.-макар й да не го показваше темата за Даниел беше много болезнена за нея. -Друго момче? Бърза си, Алекс. Разкавай! Всичко! От-До!-заповяда й Из. -Амии ... ученик е и осамотихме се в една стая... целуна ме, а аз ... -Ал се зачуди как да го каже и накрая обесни.-а аз развалих момента ... и като цяло провалих всичко.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Mcdonalds | |
| |
| | | | Mcdonalds | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |