|
| Боулинг зала | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Боулинг зала Съб Дек 11, 2010 6:22 pm | |
| | |
| | | Даниел Браун
Брой мнения : 43 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 10:23 pm | |
| За какво се сещат хората, когато чуят думата Коледа? За семейство, приятели, Исус (?!?)... Аз се сещам за много по - различни неща, едно от които е боулингът, едно от любимите ми развлечения. След поредния "пиянски запой" с "приятели" се отправих към любимата си боулинг зала, с надеждата да разпусна. Когато влях вътре осъзнах, че ще се отпусна още повече, защото видях човека, който ме предразполагаше към това. - Бау! - Извиках зад гърба на Александра, която тъкмо се беше приготвила да отбележи страйк (да бе). | |
| | | Александра Салватор
Брой мнения : 96 Join date : 14.12.2010
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 10:36 pm | |
| Беше изминал ден от онази пиянска вечер.Вече се бях оправила и цяла сутрин се занимавах с Мишел.Когатя тя заспа и бавачката се появи излязох малко на чист въздух. Исках да поиграя боулинг.Обичах тази игра и често играех. Докато се готвех да отбележа страйк някой извика ''Бау'' зад гърба ми. Стреснах се и пуснах топката и едтествено не уцелих. Обърнах се и видях ехидната усмивка на Даниел. -Какво по дяволите правиш тук?-повиших тон гледайки го недоволно.
| |
| | | Даниел Браун
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 10:46 pm | |
| - Ууу... Красива и опасна, като черна мамба... - Разсмях се. - Съжалявам, Алекс. Не прочетох надписа на влизане : "Само тази вечер безптлатна игра за всички руси кучки." Пропуснал съм го, какво да се прави... Ако не си забравила, боулинга е любимата ми игра, защо да не мога да поиграя в тази прекрасна вечер, няколко дена преди Коледа? - Ухилих се тъпо и взех една топка. наместих я между пръстите си и я плъзнах по съседната на тази на Алекс пътека. Успях да съборя 5 кегли... Какво разочарование. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 10:58 pm | |
| - Ууу... Красива и опасна, като черна мамба... - Разсмя се Дани. - Съжалявам, Алекс. Не прочетох надписа на влизане : "Само тази вечер безптлатна игра за всички руси кучки." -А може би си влязал точно заради табелата.-не си направих труда да го гледам.Взех топка и я плъзнах след като се съсредоточих и уцелих всички кегли. -И миличък,това е моята любима игра. Спомнух си как поне веднъж в седмицата докато бяхме заедно с Дани идвахме да играем боулинг.Спомних си и как ме учеше ...не не не трябваше да си спомням нищо. -И все още съм по-добра от теб!-засмях се и кръстосах ръце пред гъртите си.
| |
| | | Даниел Браун
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:06 pm | |
| - Знаеш ли колко си красива, когато се правиш, че не съществувам? А когато ме погледнеш погрознваш... Много се лъжеш, че си по добра от мен, защото не вярвам в клишето "Ученикът надминава учителя.", съжалявам че ще се наложи аз да ти го кажа но... - Със следващия допир на ръката ми до топката, сякаш и придадох собствения си хъс за победа, защото улучих всички кегли. - Съм по - добър от теб. - Довърших. С Алекс имахме адски много спомени, свързани с това място. Всеки ъгъл ме караше да се усмихвам, но гордостта ми не ми позволяваше да бъда себе си. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:16 pm | |
| -Ако искаш мога да стана и още по-красива?-иронията си личеше във всяка една дума. Взех една топка и пуснах ,но за жалост не уцелих нито една кегла. Е сега вече наистина щеше да се дразни с мен още повече. -Хайде едно състезиние, но нека е с облог.-засмях се и го погледнах за да видя как ще реагира. -Е съгласен ли си или те е страх?-попитах и погледнах бегло към него.
| |
| | | Даниел Браун
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:22 pm | |
| - Да те видя как се унижаваш и то преди Коледа? Няма по - хубав подарък. - Казах с насмешка след неуспешния опит на Алекс. И какъв е облога? За да знам какво да си поискам, сещаш се... След като ти сритам задника. - Харесах си топка и зачакх да ми отговори, опитвайки се да изчисля правилната траектория, по която да пусна топката. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:28 pm | |
| -Избери си нещо.Така или иначе няма да го получиш.-засмях се. -И ... аз искам...-замислих се ,не знаех какво искам ...-искам 2 месеца да не ми противоречиш и да не ми отговаряш , а да и да не се заяждаш. -Ти ,реши ли какв искаш?-попитах и погледнах пътеката.Трябваше да победя.
| |
| | | Даниел Браун
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:34 pm | |
| - Страхувам се, че искаш невъзможното, но... така или иначе няма да победиш, за да имам шанс да го изпълня. - Намигнах й, стараейки се да събера цялата си спортна злоба. - Аз искам цяла седмица да правиш каквото ти казвам, съгаси се, че е честно, след като ти искаш цели два месеца. - Побутнах я леко с лакът. - На колко опита имаме право? Най - много 10, не искам да те излагам съвсем, недай си Боже някой папарак да заснеме епичния ти провал... | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Чет Дек 23, 2010 11:54 pm | |
| -Добре.-казах и взех първата топка, обаче точно в този момент някой забравени спомени оживяха пред очите ми и когато пуснах топката уцелих само една кегла. Когато дойде неговия ред той уцели страйк. Стигнахме до 10 опит ,а за сега ме водеше само с три точки. Успях да уцеля страйк ,но за мое съжаление и той успя и ме победи. -Добре печелиш.-казах тихо и седнах на един стол.
| |
| | | Даниел Браун
| Заглавие: Re: Боулинг зала Пет Дек 24, 2010 12:11 am | |
| - Йес! - Извиках срещу нея. - Аз като ти казвам, че нямаш шансове срещу учителя си, ти не вярваш... - Замислих се за момент, за повече драматизъм и продължих. - И така... Какъв беше облога? А да, изпълняваш всяко мое желание в период от една седмица. Господи не съм ли гений? Малко самовлюбен, вярно но как може да ме обвиняваш, вся пак това съм аз. Някакви идеи, Алекс? Откъде да започна? | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Пет Дек 24, 2010 12:17 am | |
| Това си беше Дани.Нямаше да спре да ми натяква за тази победа. -Накарай ме да се гръмна.-казах и нацупих устни. Чудех се какво ли може да измисли и отговора се появи мигновенно-всичко. Знаех ,че трябваше да изпълня всичко ,защото отричането от облог щеше да ме направи смешна и да ме представи като страхливка. -Казвай какво искаш?
| |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 3:06 pm | |
| Райън се разхождаше по една от главните улици и размишляваше къде да бъде на празниците. Искаше му се, да е нещо необичайно, купон или нещо подобно, беше му омръзнало сивото ежадневие. Вървейки, неусетно се бе озовал до една боулинг зала и реши да влезе, малко да се разведри, а и отдавна не беше играл боулинг. Щом влезе, му се стори, че видя познат силует, след малко, когато се бе приближил достатъчно, видя че това е Алекс, момичето с което се бе запознал преди няколко дена. - Хей. - поздрави той и се усмихна. - Какво правиш тук и надявам се главата е по-добре? - попита я той и се разсмя. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 3:15 pm | |
| Докато чаках да видя какво ще измисли Дани, някой ме поздрави.Обърнах се и видях Райън, момчето от италианският ресторант. -Хей!-усмихнах се и отидох при него,но преди това предупредих Даниел. -Ако като се върна ,ако не си решил какво искаш ,облога се отменя. Приближих се до Райън и се засмях заедно с него на върпоса му. -Как си?-попитах и допълних.-Радвам се да те видя. | |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 3:26 pm | |
| - Ами как да съм, раздвоен къде да прекарам празниците, но като се изключи това, съм добре. - отвърна 'и той и се разсмя. - Аз също се радвам да те видя. - допълни русокоското. Райън погледна по-назад от Алекс и видя няквакво момче, това на което беше викнала Алекс, преди да дойде при русокоското, Дани, ако бе чул правилно. - Ами ти, как си и имаш ли планове за празниците и по-конкретно за Нова Година? - попита я той и за пореден път се усмихна. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 3:42 pm | |
| - Ами ти, как си и имаш ли планове за празниците и по-конкретно за Нова Година?-попита той. -Ами чудя се.Или у нас с Мишел или на партито в имението.Изглежда интересно и стилно.Ти чу ли за това парти?-усмихнах се и погледнах към Даниел. -Няма ли да си със семейството?-попитах русокоското. Винаги попадах само на руси и синеоки момчета ,е поне бях късметлийка и те бяха големи сладури.
| |
| | | Райън Купър
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 4:06 pm | |
| - Ами наще са разведени и се мъча някак си, да ги събера поне на Коледа, да сме семейство поне на Коледа и ако стане, Коледа ще прекарам с тях. И да, чух за партито и може би, точно там ще отида на Нова година. Ако искаш, можем да отидем двамата? - попита я Райън, а след това добави. - Ако си свободна, още утре можем да излезем някъде, ако си съгласна разбира се. - довърши русокоското и се усмихна. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 4:45 pm | |
| Райън беше голям сладур.Усмихнах се на предложението му. Можех да приема поканата ,но не можех да оставя Мишел сама на нова година, а не исках да го ангажирам. -Сигорен ли си ,че искаш да прекараш Нова година с мен и Мишел.-попитах и отавих косата си.Хвърлих един поглед към Дани и след това погледнах Райън. -Тя няма да бъде през цялото време с мен ,но все пак ...-усмихнах се и за да не го обидя казах: -А колкото до въпроса ...с удоволствие бих дошла с теб.
| |
| | | Райън Купър
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 4:58 pm | |
| Алекс му допадаше, определено. - Сигурен съм естествено, щом те питам. Би било страхотно, ако дойдеш с мен на партито! - каза той 'и се усмихна. Щеше да му е приятно, на Нова Година да е с някоий познат, на въпросното парти, а и Алекс му харесваше. - Добре, аз ще тръгвам. Когато си свободна ми звънни по всяко време и ще излезем. - довърши Райън, написа на едно листче номера си и 'и го подаде, след което се сбогува с нея и излезе от боулинг залата. | |
| Заглавие: Re: Боулинг зала Съб Дек 25, 2010 5:06 pm | |
| -Добре.-усмихнах се.-Ще ти се обадя да се уговорим за партито.Радвам се, че ще прекарам Нова година с теб.-целунах го по бузата. Райън излезе от залата ,а аз се върнах при Даниел ,ухилена до уши. -Е?Казвай какво искаш?Сигорна съм ,че няма да пропилееш шанса си.-взех една топка и я плъзнах,но тя събори само една кегла и това ме отказа да играя. -Явно, днес не ми върви с тази игра.-казах тихо и недоволно като седнах на един стол и фокусирах погледа си върху Дани. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Боулинг зала | |
| |
| | | | Боулинг зала | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |