| Моста на желанията | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Моста на желанията Съб Дек 11, 2010 6:15 pm | |
| Пожелай си нещо ... само внимавай какво си пожелаваш .... | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 8:28 pm | |
| След като двамата приключиха с дегизирането двамата напуснаха заведението на пискливата дама, двамата тръгнаха без посока. - Ела! Ще те заведа на любимото ми местенце ... - усмихна се весоло Касандра и повлече Джейк към моста на желанията. Той понече да попита на къде отиват, но Кас постави пръст на устните му - Без въпроси... Върви. - за по малко от десет минути двамата стигнаха до моста. Касандра пусна Джейк и доволно огледа местенцето. Навикът да оглежда пространствата за папараци се прояви отново. - Винаги идвам тук ако искам да избягам от всички... - усмихна се простичко Сандра | |
|
| |
Джейк Милър
Брой мнения : 102 Join date : 12.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 8:38 pm | |
| Касандра не ми позволи да задавам въпроси, затова просто послушно я последвах. Нямах никаква представа къде ме води, но пък точно в това беше тръпката. След около десетина минути стигнахме до някакъв мост. Обходих мястото с поглед... хм... още едно място, на което никога не съм идвал. Отново се фокусирах над Касандра, която се усмихваше доволно. - Красиво е. Често ли идваш тук? ... - усмихнах се. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 8:48 pm | |
| - Почти всеки ден ... - призан си Касандра и се подпря на парапета. Погледна надолу и се усмихна по-скоро на отражението си отколкото на Джейк. - Не си ли идвал тук преди? - обърна се към Джейк. По изражението му личеше, че или не е идвал тук... или просто не го посещавал скоро. Сандра свали очилата и ги прибра в чантата си. - Тук може да минем и без маркировка. Рядко се появява някой който да обърне внимание на околните... - поясни тя и се обърна с гръб към Джейк. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 9:17 pm | |
| - Хм... значи често ти се случва да бягаш от всички? - казаното прозвуча по-скоро като заключение, отколкото като въпрос. - Ами не. Не съм идвал... което както виждам си е голяма загуба. - отговорих на въпроса й и свалих шапката и очилата. Предпочитах да съм без тях, но малко или много, ми помагаха да се скрия сред тълпите. Загледах се в рекичката, която минаваше под моста. Водата беше толкова бистра, чак да ти се прииска да се потопиш... Прекарахме няколко минути в мълчание - аз, взирайки се във водата, а тя... е, нямах представа какво точно гледаше. Но реших да наруша тишината. - Е, Касандра, какво все още не си ми разказала за себе си? - засмях се и се обърнах към нея. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 9:46 pm | |
| Сандра се беше загледала в отражението на Джейк. Явно и той се беше отнесъл на някъде, защото между тях се бе възцарила тишина. И отново той я прекъсна, връщайки Касандра отново на земята. -Ами мисля, че всичко важно го казах - Кас погледна към Джейк - А ти. Разказа ли ми всичко? - тя впи сините си очи в събеседника си. Този път вече не се притесняваше от това, че буквално го беше зяпнала. Продължи да го наблюдава, местейки поглед по цялото му тяло. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 10:01 pm | |
| - Ами... да видим... - направих уж замислена физиономия, но не след дълго се засмях. - Знаеш всичко важно... или поне така мисля. Но пък ако нещо друго те интересува, питай. - свих рамене. Докато говорех, забелязах как погледа й усърдно обиколи тялото ми, което ме накара леко да се засмея. Преди да си сваля тъмните очила, вече се бях постарал да направя същото и с голяма доза задоволство установих, че е не само красива, но и наистина секси... Сега не си позволих да я зяпам, все пак нямаше да е много учтиво, въпреки че се съмнявах да възрази. Коя жена се оплаква, когато е обект на интерес? ... Седнах на земята и се облегнах на парапета, като впих поглед в сини й очи. Подсмихнах се и зачаках дали ще попита нещо. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 14, 2010 10:24 pm | |
| Касандра се облегна на парапета до Джейк. - Ами надявам се с времето да разбера каквото ми е нужно... - усмихна се Кас и в сините й очи се появиха пламъчета. Плъзна се по парапета и седна до Джейк. - Нещо против? - попита тя повече от учтивост, от колкото за разрешение, когато се настани до него. Отпусна глава назад и притвори очи срещу вече залязващото слънце - Все още не ми се вярва, че не си идвал тук... Как може да пропуснеш това страхотно местенце ... - Сандра го погледна с недоумение и се приближи до него. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 3:54 pm | |
| - Мне.. - Поклатих глава в отговор на въпроса й. Естествено, че нямах нищо против да седне до мен. Обърнах се към нея и я погледнах, когато проговори. - Хм... и аз се чудя как съм могъл да го пропусна. - свих рамене. Приближих се по-близо до лицето й, като не отделях поглед от сините й очи. - Предполагам... не се е намерил кой да ми го покаже... поне не и досега. - подсмихнах се. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 5:06 pm | |
| Погледът на Сандра се местеше ту върху устните му, ту отново се връщаше върху очите му. - Е радвам се, че поне успя да видиш това местенце... - Касандра положи ръка върху неговата и се усмихна. Слънцето вече почти беше залязло и по моста се бяха появили първите изкуствени светлинки. Двамата седяха облегнати до парапета замълчани. Всеки си мислеше за нещо или просто се взираше в другия. Този път тишината наруши Касандра - От както си тук имал ли си сериозна връзка? - внезапния въпрос върна както нея, така й него на земята. Сандра сама не знаеше защо го зададе, изчерви се и обърна глава на другата страна. Зачака отговора на Джейк.
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 8:36 pm | |
| - Аз също... - смотолевих и продължих да я наблюдавам. Май вече прекалявах, но пък не можех да отделя поглед от нея. Когато най-после дойдох на себе си, се загледах в залязващото слънце, а между пръстите си прехвърлях малко камъче. Обожавах да си играя с каквото ми попадне... откачен навик, но пък ми помагаше да се успокоя в подобни ситуации. Отново настъпи мълчение между нас, което, слава Богу, Касандра скоро наруши. - Ами... три месеца брои ли се за сериозна връзка? - погледнах я въпросително. - Май толкова най-много изкарахме с едно момиче, но това беше отдавнаа... - засмях се. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 8:53 pm | |
| Докато Сандра възвръщаше тена си, Джейк й отговори на въпроса. - Ами зависи от доста неща - проговори Кас и набързо извади огледалцето от чантата си. След като се увери, че розовите отенъци са изчезнали, тя продължи - В зависимост от обстоятелствата, партньорите и така нататък може да се приеме и като сериозна. - Касандра се обърна рязко, озовавайки се съвсем близо до Джейк. Отне й около две безкрайно дълги минути да се усети какво става.
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 9:08 pm | |
| Когато се обърна и беше на сантиметри от лицето ми, за секунда се поколебах... Но след това просто спрях да мисля. Затворих очи и я целунах. Осъзнавах, че може би това е последното нещо, което иска да направя.. или което очакваше да направя и въпреки това го направих... След няколко секудни се отделих от нея. - Аз.. съ... - поклатих глава. - Кого заблуждавам? Изобщо не съжалявам. - усмихнах се и я погледнах невинно. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Сря Дек 15, 2010 9:39 pm | |
| За част от секундата Кас усети как времето спря, после усети устните на Джейк върху нейните. Тя се отпусна в прегрътката на Джейк. След секунда той се отдръпна. Опита се да се оправдае но се спря. - Да беше имал смелоста да кажеш, че съжаляваш... - Кас го погледна строго, но след секунди вече лицето й грееше. Облегна се назад и вдиша дълбоко. Трябваха й поне две минути за да се върне обратно на земята - Тове беше малко неочаквано - усмихна се мило русокосата и се завъртя към Джейк.
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Чет Дек 16, 2010 7:09 am | |
| Свих рамене в отговор. Щях да се извиня, ако наистина съжалявах, само дето не беше така. Когато отново настъпи мълчание между нас, облегнах глава на парапета и притворих очи. Чаках да каже нещо... поне да разбера дали съвсем оплесках нещата. След няколко минути Касандра най-после наруши тишината. - Хм... сега е момента да се обадиш на гаджето си, за да му кажеш как един нахалник те е целунал... - усмихнах се и я погледнах. Като се замислих, тя така и не спомена дали има приятел, а и май трябваше да попитам преди да я целуна, но ... | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Чет Дек 16, 2010 6:26 pm | |
| Касандра избухна в смях. Погледна Джейк и се опита да обуздае смеха си. -Няма на кога и за какво да се обаждам... Вече четвърта година по ред аз не давам отчет на никого... Не смятам и да го правя - поясни Кас - Пък и аз хм.. аз исках тази целувка.. за това "нахалникът" не беше нахален - Кас се усмихна простичко и по страните й избиха розови петънца. - Но ако държиш да се оплача... ако може дай си номера? - Кас вплете пръсти в неговите и се усмихна.
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Чет Дек 16, 2010 7:21 pm | |
| - Уоу... какво облекчение. - въздъхнах облекчено и се засмях. - Тъкмо си мислех, че някое ядосано гадже ще започне да ме преследва. Отново се вгледах в очите й и се усмихнах, когато видях как се изчерви. - Хм... тогава нахалникът ще си открадне още една целувка... - свих рамене и се приближих към усните й. Този път целувката беше по-продължителна. Докато я целувах, обгърнах талията й с ръце, придърпвайки я по-близо. - Знаеш ли... започва все повече ми харесва да съм нахален. - усмихнах се, когато отделих устните си от нейните. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Чет Дек 16, 2010 8:18 pm | |
| "Втора целувка. Започва да ми харесва.." помисли си русокосата докато се наслъждаваше на целувката. След като Джейк се отдръпна, Сандра се нацупи за кратко. -Щом ти харесва да си нахален... Бъди по-нахален - погледна го Касандра и в очите й проблясна пламъче. - Но се надявам да нямаш нищо против и аз да бида нахална... - тя впи сините си очи в Джейк и прокара пръст по устните му. Беше лесно да си играе с него... Да бъде себе си. Кас въздъхна облекчено и впи устни в неговите.
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Чет Дек 16, 2010 9:07 pm | |
| Думите й ме разсмяха. Но беше очевидно, че нямам абсооолютно нищо против. Кой нормален мъж би имал против, красиво момиче да го целува?? - Мне... - поклатих глава. - Никак даже. Подсмихнах се и за пореден път я целунах. Устните й бяха толкова... сладки, че наистина ми ставаше все по-трудно да се отделя от тях. - Внимавай, че ще ми стане навик да нахалствам. - погледнах я заплашително и поклатих глава. А след това се засмях. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Пет Дек 17, 2010 6:26 am | |
| -Най-сетне си дойдохме на думата - усмихна се русокосата след като Джейк я "заплаши" - Тебе ти става навик да нахалстваш ... аз имам нужда да бъдеш нахален... Нещата се нареждат идеално... - обобщи Касандра и прокара ръка по цялата дължина на тялото му. Слънцето вече се бе скрило и мостът се осветяваше единствено от 7 миниатюрни лапички, чиято светлина светеше до толкова, колкото човек да слезе от него невредим. Двамата стояха тихо хванати за ръце, загледани влюбено един в друг. -Джейк...? - Кас се обърна към събеседника си и плъзна поглед по тялото му, без да каже нищо повече. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Пет Дек 17, 2010 3:13 pm | |
| - Да? - Не изчаках да довърши. Както държах ръката й, леко я придърпах към себе си, така че се озова в скута ми. Обгърнах я с ръце и се усмихнах доволно. - Ммм.. така е по-добре. - прближих се към нея, но вместо да я целуна просто останах така - на милиметри от усните й. - Та... какво казваше? - подсмихнах се и съвсем леко допрях усните си до нейните. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Съб Дек 18, 2010 8:33 am | |
| -Ммм да така е много по удобно - намести се Касандра в скута му - А сега ще го направим и по-удобно - тя се наведе и обви ръце около врата му. Чакаше той да наруши дистанцията между тях... Дистанция от няколко незначителни сантиметра. И той го направаи. Добпря едва едва устни до нейните. Касандра се усмихна доволно жадно впи устни в неговите - Ммм... не... няма.. да те... пусна... - изрече между целувките. След около две минути тя се отдели от него и доволно прокара език по устните си. - Не знам за теб.. но намене вече ми стана навик... Виж колко точно си пасват устните ни - изрече русокосата и отново впи устни в неговите. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Съб Дек 18, 2010 3:22 pm | |
| - Просто перфектно... - подсмихнах се и продължих послушно да отговарям на целувките й. В кратките моменти, в които се отделяше от мен, оставах загледан в очите й. Тези красиви сини очи сякаш ме хипнотизираха и не можех да откъсна поглед от тях... - Кас...? - прокарах ръка през косата й. - Защо го правиш? Защо ми позволяваш да те целувам, като ме познаваш едва от няколко часа? - отново обгърнах кръста й с ръце и се вгледах в нея. Дали пък не бях на път да оплескам нещата, както често ми се случваше да правя? Но пък любопитството ми както винаги надделя. Беше ми чудно какво я кара да ми вярва. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 21, 2010 8:10 pm | |
| - Хм защо ли? - Кас го погледна и вплете пръсти в косите му - Може би защото следвам сърцето си? - тя впи устни в неговите и постана така доста по-дълго от преди - Понякога То не пита дали познаваме човека от година или от няколко часа. Дали ти допада или не. Дали можеш да бъдеш с него или не ... - Касандра млъкна. Загледа се в тъмнината зад Джейк и въздъхна - И рядко то попада на точноя човек... в повечето случей просто замъглява ума ти и те кара да мислиш, че неговия избор е верен... - Сандра върна погледа си върху Джейк и се усмихна. - Добре, добре... Спирам с размислите - тя го целуна страстно. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Моста на желанията Вто Дек 21, 2010 8:45 pm | |
| Усмихнах се и отговорих на целувките й. Харесваше ми да я целувам... и определено това, което каза ми хареса. Като се замислих, имаше право. - В такъв случай... радвам се, че го направи. Че послуша сърцето си. Долепих устни до врата й и нежно я целунах. - Не знам дали аз съм този.. "точен човек" и дали по-късно няма да съжаляваш за това, дали няма да го приемеш като грешка... Но пък в момента нямам нищо против да продължаваш да грешиш. - засмях се и я целунах. - Ъъъх... много се разприказвах. - "И то само глупости." - допълних на ум и се подсмихнах. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Моста на желанията | |
| |
|
| |
| Моста на желанията | |
|