GGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GGWorld

You know you love me XOXO Gossip girl

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Приятели на форума!
Central Park - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 12:38 pm by Лус

» Търся си гадже
Central Park - Page 2 Icon_minitimeПон Юли 11, 2011 12:58 pm by vovk_88

» Търся си БФФ
Central Park - Page 2 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:39 pm by Бетина Бойдъл

» Бетина Бойдъл
Central Park - Page 2 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:23 pm by Леонор Дейвис

» Елена Мурати
Central Park - Page 2 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:22 pm by Леонор Дейвис

» Търся семейство
Central Park - Page 2 Icon_minitimeНед Апр 24, 2011 8:43 pm by Евелин

» Търся си другарче за РП
Central Park - Page 2 Icon_minitimeСъб Апр 23, 2011 2:15 pm by Валъри

» Южния парк
Central Park - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 15, 2011 9:02 pm by Райън Купър

» Чат. vol2.
Central Park - Page 2 Icon_minitimeПон Апр 11, 2011 9:48 pm by Райън Купър

Приятели
Central Park - Page 2 J0gpd0

Central Park - Page 2 3050046m

Central Park - Page 2 Srz6dz

Central Park - Page 2 3314923n

Central Park

Go down 
5 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Вивиан

Вивиан

Брой мнения : 329

Central Park - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Central Park   Central Park - Page 2 Icon_minitimeСря Дек 22, 2010 10:09 am

Дълго не успяхме да спрем да се смеем. Поне беше забавно. "Колко тъпо звучи" казах си аз, щом мислите минаха през ума ми. Бяхме легнали на тревата и се опитвахме да вдишваме и..издишваме. По едно време Изабела каза:
- Разкажи ми нещо за себе си, като изключим пиянствата. - бях се загледала в тъмното небе. Замислих се какво да и' кажа. След кратка пауза, изпълнена със смеха на Из, проговорих:
- Ами например, родена съм в Англия. Може би познаваш малко по акцента ми - усмихнах се. - Там израснах и всичко беше наред, докато... - отново пауза.. - Докато родителите ми не починаха. Но не се поддадох на мъката, както други хора. Започнах да изживявам мечтата си, а именно - да стана актриса. Дойдох тук, в Ню Йорк, и сложих начало на кариерата си. Майка ми и баща ми винаги са ме подкрепяли във всичко и са ми казвали да продължавам живота си, каквото и да става. Разбира се, понякога ми липсват, но..Излизам навън купонясвам, както сега например - отново се засмях. Погледнах Из, която ме гледаше без да се смее, което ми беше странно. Усмивката се появи на лицето ми.
- Ами ти ? Каква е твоята история ? - обърнах се на една страна, за да виждам по-добре новата си приятелка..Ако всъщност бяхме приятелки.

p.s. Няма проблем, и аз съжалявам, че не можах да пиша вчера (:
Върнете се в началото Go down
http://musicislife.bulgarianforum.net/
Изабела

Изабела

Брой мнения : 43

ПисанеЗаглавие: Re: Central Park   Central Park - Page 2 Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 8:59 pm

В момента в който Вивиан попита за историята на Изабела, тя сякаш изтрезня. Знаеше си че щом тя питаше, щеше да дойде и нейния ред да отговори на същия въпрос, но всъщност се надяваше да не го прави. След като срещна въпросителния поглед на Вив, Изабела прочисти леко гърло и заговори:
-Ами... историята ми не е от най-розовите. - започна плахо Из и погледна настрана:
-Баща ми беше алкохолик, а майка ми постоянно работеше. Понякога се случваше той да ме удари. Преди 3 години срещнах един агент, започнах като модел, след това реших че искам да съм актриса, участвах в сериала, и накрая отново се върнах към разхождането по подиумите. - засмя се леко Изи:
-Общо взето... това е. - вдигна рамене Изабела и се засмя:
-Хей, какво друго ти се прави, освен седенето на асвалта? - попита тъмнокосата, новата си приятелка и се облегна назад, като се загледа във вече разсъмващото се, небе.
Вивиан

Вивиан

Брой мнения : 329

ПисанеЗаглавие: Re: Central Park   Central Park - Page 2 Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 10:05 pm

След като разбрах историята на Из, поисках да не я бях питала за нея.
- Съжалявам..май не искаше да разказваш всичко това - погледнах я с крива усмивка.
- Хей, какво друго ти се прави, освен седенето на асвалта? - попита ме тя. Замислих се, загледана в тъмното небе.
- Ходи ми се из покрайнините на Ню Йорк .. или по-точно - просто нанякъде .. ? - засмях се на изречението си, което нямаше голям смисъл. И двете бяхме горе-долу изтрезнели. Аз леко се понадигнах и погледнах модела, очакваща отговора и'.
http://musicislife.bulgarianforum.net/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Central Park   Central Park - Page 2 Icon_minitime

Central Park
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GGWorld :: Ню Йорк Сити :: Из Ню Йорк :: Забавления-
Идете на: