|
| Central Park | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Сря Дек 22, 2010 10:09 am | |
| Дълго не успяхме да спрем да се смеем. Поне беше забавно. "Колко тъпо звучи" казах си аз, щом мислите минаха през ума ми. Бяхме легнали на тревата и се опитвахме да вдишваме и..издишваме. По едно време Изабела каза: - Разкажи ми нещо за себе си, като изключим пиянствата. - бях се загледала в тъмното небе. Замислих се какво да и' кажа. След кратка пауза, изпълнена със смеха на Из, проговорих: - Ами например, родена съм в Англия. Може би познаваш малко по акцента ми - усмихнах се. - Там израснах и всичко беше наред, докато... - отново пауза.. - Докато родителите ми не починаха. Но не се поддадох на мъката, както други хора. Започнах да изживявам мечтата си, а именно - да стана актриса. Дойдох тук, в Ню Йорк, и сложих начало на кариерата си. Майка ми и баща ми винаги са ме подкрепяли във всичко и са ми казвали да продължавам живота си, каквото и да става. Разбира се, понякога ми липсват, но..Излизам навън купонясвам, както сега например - отново се засмях. Погледнах Из, която ме гледаше без да се смее, което ми беше странно. Усмивката се появи на лицето ми. - Ами ти ? Каква е твоята история ? - обърнах се на една страна, за да виждам по-добре новата си приятелка..Ако всъщност бяхме приятелки.
p.s. Няма проблем, и аз съжалявам, че не можах да пиша вчера (: | |
| | | Изабела
Брой мнения : 43 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Пон Дек 27, 2010 8:59 pm | |
| В момента в който Вивиан попита за историята на Изабела, тя сякаш изтрезня. Знаеше си че щом тя питаше, щеше да дойде и нейния ред да отговори на същия въпрос, но всъщност се надяваше да не го прави. След като срещна въпросителния поглед на Вив, Изабела прочисти леко гърло и заговори: -Ами... историята ми не е от най-розовите. - започна плахо Из и погледна настрана: -Баща ми беше алкохолик, а майка ми постоянно работеше. Понякога се случваше той да ме удари. Преди 3 години срещнах един агент, започнах като модел, след това реших че искам да съм актриса, участвах в сериала, и накрая отново се върнах към разхождането по подиумите. - засмя се леко Изи: -Общо взето... това е. - вдигна рамене Изабела и се засмя: -Хей, какво друго ти се прави, освен седенето на асвалта? - попита тъмнокосата, новата си приятелка и се облегна назад, като се загледа във вече разсъмващото се, небе. | |
| | | Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Пон Дек 27, 2010 10:05 pm | |
| След като разбрах историята на Из, поисках да не я бях питала за нея. - Съжалявам..май не искаше да разказваш всичко това - погледнах я с крива усмивка. - Хей, какво друго ти се прави, освен седенето на асвалта? - попита ме тя. Замислих се, загледана в тъмното небе. - Ходи ми се из покрайнините на Ню Йорк .. или по-точно - просто нанякъде .. ? - засмях се на изречението си, което нямаше голям смисъл. И двете бяхме горе-долу изтрезнели. Аз леко се понадигнах и погледнах модела, очакваща отговора и'. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Central Park | |
| |
| | | | Central Park | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |