| Central Park | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Central Park Съб Дек 11, 2010 5:40 pm | |
| | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 2:26 pm | |
| Касандра вървеше по алеята и се оглеждаше за познати лица. Бяха минали две години откакто се бе преместила тук, а все още нямаше късмята да види познат без уговорена среща. Беше се замислила за изминалите дни и не усети кога бе стигнала почти до края на алеята. Спря се за момент и се огледа. Докатосе бе отнесла в размисли усети как буквално налетя на някогно. Погледна непознатия и се изчерви: - Добре ли сте? СЪжалявам много... - започна да се извинява, но пострадалия я прекъсна -Няма проблем. Добре съм. | |
|
| |
Джейк Милър
Брой мнения : 102 Join date : 12.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 2:37 pm | |
| Когато се събудих, усетих отчаяна нужда от огромна чаша кафе. Без да губя излишно време се облякох и излязох. Разбира се, няма по-хубаво място от Сентръл Парк за разходка рано сутрин, затова се отправих именно натам. Както винаги имаше доста хора, сложих очилата и шапката си и закрачих по алеята, надявайки се никой да не ме познае. Не ми беше до откачени фенове толкова рано. Както си вървях, някакво момиче се блъсна в мен. Цялата се изчерви и започна да се извинява. - Няма проблем. Добре съм. - усмихнах се. - Ти как си? | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 2:45 pm | |
| "Сутришна разходка - пълен провал" - помисли си Кас и въздъхна. погледна момчето до нея и се усмихна -Ами добре съм... - премести кичур непокорна коса от лицето си и огледа събеседника си. - Оу .. между другото аз съм Касандра ... - усмихна се русокосата - А ти си? Докато чакаше отговор Сандра огледа хората около тях и с мъка забеляза, че някои от тях май я познаха... или може би събеседника й. Погледна го с любопитство и допълни -Май и ти не си от хората родени под щастлива звезда... Имам предвид окичени със слава до такава степен че не могат да излязат...
| |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 2:57 pm | |
| - Джейк. - усмихнах се в отговор. Чак сега забелязах, че част от кафето се беше разсипала върху якето ми. - По дяволите. - въздхъхнах. Изхвърлих празната чаша и съблякох якето си, като го взех в ръка. За щастие, времето все още беше приятно и дори само по блуза не ми беше толкова студено. - Ами... просто съм добър в дегизирането. - казах на шега и се усмихнах. - Но не се оплаквам от славата. Харесва ми. Въпреки че пищящите фенове понякога ми идват в повече. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 3:08 pm | |
| - Оо да... - Кас потрепери при мисълта за пищящите талпи фенове и чак сега се усети, че е без очила. Обърна се към Джейк и забеляза, че еб свалил якето си - Нима ти е топло - стресна се тя и се зави по-добре с якето си. Изрови слънчевите очила от чантата си и ги сложи. - Джейк, нома смяташ да стърчим тук и да привличаме внимание? Дай да седнем. - усмихна се мило Сандра. Огледа се и видя една свободна пейка близо до тях - Там е свободно - посочи тя пейката и тръгна натам | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 3:17 pm | |
| - Всъщност... разлях кафето на якето си. Мога да бъда много непохватен поякога. - свих рамене и се засмях. Последвах я към пейката. Наистина така щяхме да привличаме по-малко внимание. - Е, с какво се занимаваш? - попитах по едно време. Докато чаках отговора й, се загледах в хората, минаващи покрай нас. Всички изглеждаха толкова ... замислени. Всеки потънал в собствените си размишления и не обръща внимание на нищо около него... ъх! | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 3:29 pm | |
| -О мисля, че не само ти си непохватен - изчерви се Каси и седна на пейката. Огледа се и след като се увери, че няма фотоапарати, телефони и тем подобни записващи пособия се отпусна. -Ами с театрално изкуство попринцип... Актриса съм. А иначе в свободното време обожавам да се изживявам като фотограф - усмихна се мило Хейл и погледна Джейк. - А ти? Всъщност чакъй... Нека позная... Актьор или певец... - погледна го с любопитство и примигна няколко пъти | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 3:42 pm | |
| - Уоу, добра си. Сега кажи честно, какво ме издаде? - засмях се. - Актьор съм. За певец не мисля, че има смисъл да се пробвам. Пеенето не ми е от силните страни. По-скоро го докарвам до мелодично виене. - заявих с известна доза гордост в гласа си. - Фотограф, казваш? И какво снимаш по принцип? | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 3:46 pm | |
| -Ами може би маскирофката... Едва ли някой модел, режисьор или писател би се екипирал така -вдигна ръмене Кас - Колкото до пеенето.. няма шанс да си по-зле от мен - вдигна гордо брадичка русокосата и свали очилата. -Относно фотографията... ами попринцип обичам да снимам природата ... някое листенце... - засмя се Сандра като си спомни последните неуспешни опити отнели й близо половин час навеждане и завиране между треволяци и храсти - А ти с какво се занимаваш... Искамд а кажа извън киното? | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 4:45 pm | |
| - Напоследък нямам време да се занимавам с каквото и да било, но по принцип обичам да рисувам. Като дете го правех постоянно. - усмихнах се. Хм... това ме върна доста години назад. Спомних си как изливах всичко, което таях в себе си чрез рисунки. Все още пазех някъде старите си скицници, изпълнени от началото до края с разни драсканици. А и като се замислих, беше минало доста време от последния път, когато рисувах. - Но напоследък изпозлвам всяка свободна минута, за да си почивам. Или... за да се забавлявам. - подсмихнах се. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 4:54 pm | |
| -О и аз като малко рисувах.. само дето всичко беше някакъв мои измислен свят - Кас въздъхна отчаяно, сви рамене и се загледа в дълечината. Някак си и липсваше времето когато беше малка, но повечето спомени от този период бяха толкова отбъскващи. Тя тръсна глава и се върна в реалноста, точно когато Джейк приключи с отговора си. -От колко години си актьор? - попита Кас докато се опитваше да си спомни за какво говореше Джейк в последните две минути. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 6:30 pm | |
| - Ъъм... - замълчах за момент, в опит да изчисля точната цифра. - Май че станаха четири. Чак сега се замислих колко много време е минало. Сякаш беше вчера, когато се измъкнах от каравана и отидох на кастинг... - Ами ти? И защо предпочете актьорската професия пред фотографията? | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 6:34 pm | |
| Кас чуваше този въпрос за пръв път зададен директно. До сега не се бе замисляла над това. -Ами не знам.. Може би за да се докажа пред някого... Не знам, Не съм се замисляла над този въпрос. - Сандра повдигна ръмене безпомощно и погледна Джейк. Интересно не му даваше повече от 20-ина години - Явно доста млад си започнал кариерата си.. Сега на колко си? - огледа го преценяващо и се заигра с кичур коса. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 6:51 pm | |
| Отговорът й ме накара да се замисля, че като че ли и аз така започнах с актьорството, за да докажа, че въпреки всичко мога да успея. Въпросът й прекъсна мислите ми. - Ами ако 19 е млад, значи наистина съм започнал млад. - засмях се. - В момента съм на 23. Вече съм си на възраст... - поклатих глава и се ухилих. - Ти от колко време си в кино индустрията? - погледнах я. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 6:59 pm | |
| - 23.. Честно не ти давах повече от 20... - усмихна се русокосата и се изчерви. - Аз лично се изявявам повече в театъра, отколкото в киното... А иначе в театъра съм от около три четири години.И всъщност по-млада от теб съм била в началото на кариерата си... - Сандра му намигна и се усмихна. Поне деведесет процента от актьорите които бе срещала тук бяха над 25 близо 30. - Как започна кариерата си, Джейк? Разкажи ми нещо повече. - Кас се настани по-удобно и впи поглед в сините очи на Джейк | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 7:15 pm | |
| - Хм... поласкан съм. Честно казано, досега не съм играл в театър, но пък ми изглежда интересно. - усмихнах се. - Ами ... то моята история е малко като филм. - засмях се. - Накратко... имах кофти детство, замесих се с лоша компания, но в един момент реших, че е време да се откъсна от всичко това. Винаги съм харесвал актьорството, затова отидох на един кастинг и за мой късмет ме избраха за една от главните роли. И така... Боже, чак звучи нелепо. - поклатих глава. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 7:30 pm | |
| -Ами в общи линии разликата е само в това, че в театъра няма 2 дубъл... всичко става сега... грешки, издънки... на момента. - повдигна ръмене Касандра и се заслуша в историята му. Докато той я разказваше Кас забеляза една двойка да ги наблюдава. - Имаш страхотна история... Поне не е като моята скучна и еднообразна... Само че, май си имаме компания - въздъхна Сандра и кимна към двойката на отсрещната пейка. | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 7:36 pm | |
| - Честно казано на моменти ми се иска да е скучна и еднообразна. А и съм сигурен, че малкоо преувеличаваш. Никоя история не е такава. - усмихнах се. Погледнах двойката, която Касандра посочи. - Ъъмм.. познаваш ли ги? Или да очавкам да ни се нахвърлят за автографи? - засмях се. | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 7:53 pm | |
| -Уверявам те, че историята ти е страхотна... И не би искал да е скучна - Кас проследи с крайчеца на окото си двойката и сложи слънчевите очила. За миг съжали задето остави шала си в къщи. - Колкото до двойката... Не ги познавам... - Касандра вдиша дълбоко и се опита да се успокой. Все пак тя не бе в голяма опасност-една от привилегиите на театралното изкуство. Погледна Джейк загрижено и вдигна ръмене | |
|
| |
Джейк Милър
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 8:03 pm | |
| - Упс... значи нищо хубаво няма да последва от това. - засмях се. Продължавах да гледам двойката. Засега си стояха спокойно, но постоянното им побутване и шушнене, не беше на добре. - Искаш ли да отидем някъде другаде? Да пийнем нещо. Тъкмо ще ти се реванширам, задето те блъснах преди малко. - усмихнах се. - А и ще се спасим от пощурели фенове. Изправих се и й подадох ръка. - Какво ще кажеш? | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
| Заглавие: Re: Central Park Нед Дек 12, 2010 8:17 pm | |
| -Ти?!.. Всъщност аз бях тази която се блъсна отгоре ти, докато се бях отнесла в размисли. - възрази Касандра и погледна към пострадалото яке на Джейк. Погледна после към двойката която се бе раздвижила и отново обърна очи към Джейк- Но като се замисля... идеята за тълпа пищящи хора тичащи наоколо ... Ох няма да споря... - Кас пое ръката му и се изправи. - Ти водиш... Скоро не съм висяла по заведения... Така че, оставям на теб избора | |
|
| |
Изабела
Брой мнения : 43 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Съб Дек 18, 2010 10:10 pm | |
| Изи и Вив някакси успяха да се завлачат до Сентръл Парк, като Изабела, която бе много повече пияна, оплиташе краката си и на няколко пъти едва не падна. И както се очакваше тези няколко пъти предизвиката буен смях от страна на Вив. След поредното почти-падане Изи се обърна към Вив: -Само да си посмяла да прихнеш отново в смях. - вдигна заплашително показалец Изи и продължи: -Така де, някоя от вас двете. - даа, определено Изабела виждаше двойно, но поне не й се беше случвало за пръв път. Накрая уморена от пазенето на равновесе, тъмнокосата тупна на асвалта и започна да се смее: -Няма да мръдна от тук... поне докато не поизтрезнея. - каза уверено тя и погледна към Вивиан, или поне към тази която смяташе, че е оригиналната Вив, а не двойничката й, породена от пиянството. | |
|
| |
Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Съб Дек 18, 2010 10:18 pm | |
| Опитвах се да придържам Изабела да не падне, но повечето пъти не успявах, защото само повече се оплитах. Това пораждаше бурен смях от страна на нас двете. По едно време Из се строполи на асфалта в Сентръл Парк, който някак си бяхме стигнали, и каза, че няма да мръдне оттам. Гледах я няколко секунди, недоумявайки какво казва, а след това избухнах в смях. Беше след полунощ и в парка не се разхождаше много будуващи. Това беше добре, по-малко хора да ни гледат шоуто. - Ще ти правя компания. Струва ми се забавно - естествено, че ще ми се струва забавно, нали бях пияна. Двете избухнахме в смях. Легнахме на земята и се хилихме около пет минути без спиране. - За какво ти се говори ? - попитах Из и и' се изплезих. Това ме накара отново да избухна в смях. Колко бях пияна ! Изчаках отговор на Из.. | |
|
| |
Изабела
Брой мнения : 43 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Central Park Вто Дек 21, 2010 4:59 pm | |
| -За това колко много сме пияни? - Изабел започна да се смее, и в интерес на истината, не знаеше дали някога ще спре да се смее. Тя се довлачи до тревата, и легна на нея. Боже, колко беше мека, или поне така й се струваше. Накрая Из успя да си поеме въздух и да спре "пристъпа" на смях: -Не, хайде сериозно. - Вивиан отново започна да се смее: -Даа, и аз не си вярвам. - двете легнаха на тревата докато се успокоят и спрат да се смеят, след което Из продължи: -Разкажи ми нещо за себе си, като изключим пиянствата. - Изи погледна Вив и започна да се смее, ей така на нищото. Беше хубаво да се отпусне и да се напие, но ако можеше без гадното главоболие на другата сутрин. Тя продължи да се смее като едва-едва си поемаше въдух и се опитваше да слуша Вивиан. П.П.: Извинявай, че се забавих толкова. =] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|