Клюкарката
Брой мнения : 13 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: От къде да започна??!! Сря Дек 29, 2010 11:27 pm | |
| Милички!!Знам ,че ви липсвах...Нека започна ,защото просто клюките нямат край ...С кой да започна?Добре , нека с Евелин ...След като спа с Адреан се очакваше да е с него и на бала ,но тя беше сама докато не срещна Райън?!Двамата бяха видяни да влизат в стаята на Ев ... тук вече се досещайте сами ...Като казах Райън се сетих за Александра ... Двамата бяха видяни също да влизат в една стая ,но минути след това Райън излезе ... доста ядосан!Сигорна съм ,че Александра пак е казала нещо не намясто като онова с дъщерята на първата им среща! ... хаха ... обаче и тя не си губи времето..Само малко след това беше забелязана да се целува с Даниел ... след това последва малка драматична част и накрая Али пак е сама!Ето на това му се казва да нямаш късмет с връзките!Хаха горкичката Лекси ...Преминавам на ... Лин!Е тук вече има и драма и романтика и .. екшън!Лин се срещна с Дрейк ,момчето в което е била влюбена преди 2 години ... След това имаше много драма, сълзи и целувки и накрая ... се стигна до бой между Дрейк и Адреан!Е Лин ... браво ... просто си страхотна ,а какво ще направи Зак като разбере?Лично аз искам много да разбера ...Стигаме и до Кас, единствената щастливо влюбена.Е Джейк, Каси чувате ли свадбените звънчета??А нашата Изабела пак е по баровете ... е поне този път не е мъртво пияна!You know you love me XOXO Gossip Girl | |
|