|
| Стаята на Евелин.. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Стаята на Евелин.. Сря Дек 29, 2010 11:01 pm | |
| | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Сря Дек 29, 2010 11:39 pm | |
| Ев и Райън влязоха в стаята. - Е надявам се да си намериш място, аз отивам да се преоблека.След 5 минути Евелин излезе и се плюсна на леглото.-Да знаеш, че си ми симпатичен..Хайде ела, защо стоиш прав ? - момичето дръпна Райън за ръката, а той падна върху нея..-Моя грешка..-изкикоти се. | |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Сря Дек 29, 2010 11:50 pm | |
| Качиха се в стаята на Ев и тя изчезна за кратко и се върна преоблечена. - Моя грешка. - каза тя, след като го дръпна на леглото до нея. - Аз не мисля, че е грешка. - отвърна 'и Райън и я целуна, нещото което искаше да направи от както я срещна. - Ами ти, сигурна ли си че е грешка? - попита я той и се подсмихна, след което отново допря устни до нейните, за една страстна и по-продължителна целувка.
| |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Чет Дек 30, 2010 1:12 am | |
| -Сладка грешка бих казала..Мнооого сладка грешка.. -Евелин съблече тениската си и продължи да целува Райън.Наистина направи грешка, но в момента не искаше да мисли за никого.Искаше да се забавлява и определено се забавляваше.-А онова момиче няма ли да се сърди ? - продължаваше да целува русокоското.. | |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Чет Дек 30, 2010 3:32 am | |
| - Едва ли, а и дори да се сърди, честно казано, не ми пука. - отговори русокоското измежду целувките и хвърли своята тениска някъде настрани, на свой ред. - Мисля че това е излишно. - каза Райън и разкопча дънките на Ев, след което и те се озоваха при останалите им дрехи, придружени от дънките на русокоското. Той започна да я обсипва с целувки, като започна да слиза надолу, след което отново се върна на изкусителните 'и устни. Последва нова страстна, спираща дъхът целувка и лек стон излезе от устата на Ев. | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Вто Яну 04, 2011 10:27 pm | |
| Евелин положи ръце на кръста на Райън, докато не спираше да отвръща на целувките му. - Мислим еднакво.. - подсмихна се и се завъртя, така че русокоското да се озове под нея. - Така по-добре ли е? - попита тя и започна да се движи нагоре-надолу, докато не спираше да го целува. ~~~~~~ Накрая, щом приключиха Ев обви врата му с едната си ръка,а другата беше поставила на рамото му. -Хрумна ми една идея.-ентусиазирано почти изкрещя, след което се засмя и докосна челото си с това на Райън.-Има басейн.. - засмя се и зачака реакцията на Райън. | |
| | | Райън Купър
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. Вто Яну 04, 2011 11:04 pm | |
| - Хмм, добра идея. - подсмихна се Райън и целуна Ев отново. След което двамата се облякоха, все пак басейна беше за всички гости на имението и едва ли щяха да са сами. Щом се облякоха, излязоха от стаята на Ев и се запътиха към басейна. Купонът още течеше, имаше доста пияни хора, които се поклащаха на дансинга. - А сега аз имам една идея! - каза русокоското, щом бяха стигнали пред басейна, след което взе Евелин в обятията си и скочи в басейна, както бяха с дрехите. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на Евелин.. | |
| |
| | | | Стаята на Евелин.. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |