|
| ` I learned that from the pizza man,, | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:13 pm | |
| Казвам се Александра ака Ал, Алекс, Алита, Алехандро (хД)... Най-предпочитам Ал. Таааа... Няма да се впускам в много подробности *не си вярва много-много на думите* Let's get back to business. xD На 13 години от град Пловдив. Всъщност съм родена в Монтана, а живея в Пловдив. хД Точен адрес, телефон, ЕГН и други подобни глупости няма да ви дам. (Никакви измами с лични данни, моля. `-.- хДД) Какво друго, какво другоо?!... Амии обожавам РПГ-то. <333 Щом съм се регнала в такъв форум, естествено, че е така. ХДДТакаа... ;д Май кърънт обсешън из Кастиел фром Суперначърал.. Ahh, my sweet nerdy angel. <33 I also love Misfits.. Чакай малко, аз го обърнах на английски тука! XDD Старсзз не ми влияе добре. ;д Таа, следя СПН, ТВД, Мисфитс, ОТХ (макар, че в последно време съм го... Тоест, не го гледам. хД) Тааа... Личното ми мнение е, че СПН е милион хиляди пъти по-готино от ТВД. Ох, изцепките с храната.. <333 И колко много ми липсва трикстъра.. Ах, тъп Луцифер.. Защо трябваше да го убиваш?!!!?!?!?! Тааа... слушам рок/емо/скриймо/пънк/пост-хардкор, може и мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъничко метъл. хД Дори и инди рок слушам понякога, може и хаус, а от поп песните зависи. Мисля, че Love the way you lie е ужасна! Просто ми стърже ужасно много в мозъка. хД Заявявали са ми също, че мога да работя в радио, защото имам добър вкуус. ^^ Чалгата е изключена. ;д Просто я мразя до дъното на душата си. Фен на ХАРИ ПОТЪР ФОРЕВЪР! КАКТО И НА МЕРЛИН! Снейп и Артур, Хари, Мерлин, Рон, Хърмаяни.. <333 И Лунито Лъвгуд също.. <33 Мразя Здрач сагата. ;д
Ами това ви стига засега.... Чаллл! ^^
P.S - Забравих да спомена за перверзното ми подсъзнание. ;д | |
| | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| | | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:30 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:32 pm | |
| Съгласна ли си за тез двамата.. Но съм под въпрос. При тях кой е мъжЪ и кой женатЪ.. ;ддддддддд
ШШШШШШ ТТТАААА МА******** .. пише ти го на описанието. ^,.........,^ | |
| | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:34 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:36 pm | |
| Ама за кво кой билл пъррввв? ;ддддддддддддд
Снежана е мнол' весел човек. Айде довечера по някое време да играем онова с рисуването всички. ;ддддддд | |
| | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:39 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:41 pm | |
| | |
| | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:42 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Пон Дек 27, 2010 9:50 pm | |
| | |
| | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Сря Дек 29, 2010 1:42 pm | |
| | |
| | | Дрейк Велъл
Брой мнения : 98 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, Сря Дек 29, 2010 1:48 pm | |
| | |
| | | Еолин Апрентис
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,, | |
| |
| | | | ` I learned that from the pizza man,, | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |