GGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GGWorld

You know you love me XOXO Gossip girl

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Приятели на форума!
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 12:38 pm by Лус

» Търся си гадже
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Юли 11, 2011 12:58 pm by vovk_88

» Търся си БФФ
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:39 pm by Бетина Бойдъл

» Бетина Бойдъл
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:23 pm by Леонор Дейвис

» Елена Мурати
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:22 pm by Леонор Дейвис

» Търся семейство
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeНед Апр 24, 2011 8:43 pm by Евелин

» Търся си другарче за РП
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeСъб Апр 23, 2011 2:15 pm by Валъри

» Южния парк
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПет Апр 15, 2011 9:02 pm by Райън Купър

» Чат. vol2.
` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Апр 11, 2011 9:48 pm by Райън Купър

Приятели
` I learned that from the pizza man,,  J0gpd0

` I learned that from the pizza man,,  3050046m

` I learned that from the pizza man,,  Srz6dz

` I learned that from the pizza man,,  3314923n

` I learned that from the pizza man,,

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

Брой мнения : 174
Местожителство : In my meaning of heaven and hell..

` I learned that from the pizza man,,  Empty
ПисанеЗаглавие: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:13 pm

Казвам се Александра ака Ал, Алекс, Алита, Алехандро (хД)... Най-предпочитам Ал. Таааа... Няма да се впускам в много подробности *не си вярва много-много на думите* Let's get back to business. xD На 13 години от град Пловдив. Всъщност съм родена в Монтана, а живея в Пловдив. хД Точен адрес, телефон, ЕГН и други подобни глупости няма да ви дам. (Никакви измами с лични данни, моля. `-.- хДД)
Какво друго, какво другоо?!... Амии обожавам РПГ-то. <333 Щом съм се регнала в такъв форум, естествено, че е така. ХДДТакаа... ;д Май кърънт обсешън из Кастиел фром Суперначърал.. Ahh, my sweet nerdy angel. <33 I also love Misfits..
Чакай малко, аз го обърнах на английски тука! XDD Старсзз не ми влияе добре. ;д Таа, следя СПН, ТВД, Мисфитс, ОТХ (макар, че в последно време съм го... Тоест, не го гледам. хД) Тааа... Личното ми мнение е, че СПН е милион хиляди пъти по-готино от ТВД. Ох, изцепките с храната.. <333 И колко много ми липсва трикстъра.. Ах, тъп Луцифер.. Защо трябваше да го убиваш?!!!?!?!?!
Тааа... слушам рок/емо/скриймо/пънк/пост-хардкор, може и мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъничко метъл. хД Дори и инди рок слушам понякога, може и хаус, а от поп песните зависи. Мисля, че Love the way you lie е ужасна! Просто ми стърже ужасно много в мозъка. хД Заявявали са ми също, че мога да работя в радио, защото имам добър вкуус. ^^ Чалгата е изключена. ;д Просто я мразя до дъното на душата си.
Фен на ХАРИ ПОТЪР ФОРЕВЪР! КАКТО И НА МЕРЛИН! Снейп и Артур, Хари, Мерлин, Рон, Хърмаяни.. <333 И Лунито Лъвгуд също.. <33
Мразя Здрач сагата. ;д

Ами това ви стига засега....
Чаллл! ^^

P.S - Забравих да спомена за перверзното ми подсъзнание. ;д
Върнете се в началото Go down
Aдреан Норвън
Админ
Aдреан Норвън

Брой мнения : 93

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:26 pm

Castiel: I learned that from the pizza man. ` I learned that from the pizza man,,  129789

"
ааа... Личното ми мнение е, че СПН е милион хиляди пъти по-готино от ТВД." - ЛЕЛЕЕЙЙЙЙ КАКК ШШ' ТАААААААААА ......... ;ххххххххххххххххххххх
Годеницо моя, отчаваш ме .. Трябва да мислим кой ще ние кум и кума .. Викам Рада и Съни, че те вече се ожениха. XD Но незнам.

Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:30 pm

Ооо, супер. ХД
Иначе това за ТВД и СПН се сещам как ще ме мадъ... тъъъъъъъъъът. Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от
Aдреан Норвън
Админ
Aдреан Норвън

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:32 pm

Съгласна ли си за тез двамата.. Но съм под въпрос. При тях кой е мъжЪ и кой женатЪ.. ;ддддддддд

ШШШШШШ ТТТАААА МА******** .. пише ти го на описанието. ^,.........,^
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:34 pm

При тях двете... Рада е мъжа. хД Ти да видиш вчера у ФБ Съни и Снежи как се караха кой бил пръв. Сънии- ама аз бях пъърва. А Снежи- ама аз съм примерно българче. хД
Даа... Прекрасно знам, че ми го пише на описанието. Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от
Aдреан Норвън
Админ
Aдреан Норвън

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:36 pm

Ама за кво кой билл пъррввв? ;ддддддддддддд

Снежана е мнол' весел човек. Айде довечера по някое време да играем онова с рисуването всички. ;ддддддд
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:39 pm

`Айде. хД Аз с моите грозни рисунки и на всичкото отгоре една буква не мо`а да напиша кат` хората. хД
Ох... Ами карат се "Кой пръв е написал "Весела коледа"" Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от

Знам, че Снежи е много весел човек. ХДД Все пак кой те запозна с тея хора? Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от По-точно те вкара в общия чат. хД
Aдреан Норвън
Админ
Aдреан Норвън

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:41 pm

Помня как ти рисуваш ЦВЕТЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. ` I learned that from the pizza man,,  129789 ` I learned that from the pizza man,,  129789 Малко ти бегаше рисунката. ;ддддд

` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 Сигурно им е мнол' весело. Иначе да, без тебе годеничке моя съм за никаде . < 3333333333333333333

*Рада съм я виждала. XD Тя мен не, но аз я видях у една градинка*
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:42 pm

Ооо, да... Най-гадното. ХД Цветяя. ;д А ти, когато рисуваше некво човечее, легнало на някакво легло.. Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от
Aдреан Норвън
Админ
Aдреан Норвън

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeПон Дек 27, 2010 9:50 pm

` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ИМАХ ПОНЕ ДОСТОЙЙНСТВООООООООО!

Иначеееее американските сървъри там много яко съкс. ;д
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 1:42 pm

Аха.. хД Ама вече станахме Трио ТАМ. Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от
Дрейк Велъл

Дрейк Велъл

Брой мнения : 98

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 1:48 pm

` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782 ` I learned that from the pizza man,,  335782

Мда.. незнам, но като прочета ТАМ се сещам за паниран кашкавал. ` I learned that from the pizza man,,  129789
Еолин Апрентис

Еолин Апрентис

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 1:50 pm

E, храната е неотлъчен елемент от тази игра. Търкаляне по пода от
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ` I learned that from the pizza man,,    ` I learned that from the pizza man,,  Icon_minitime

` I learned that from the pizza man,,
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GGWorld :: Free Zone ^^ :: Да свалим маската =D-
Идете на: