|
| ` Can you hear me?, | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: ` Can you hear me?, Нед Дек 26, 2010 4:18 pm | |
| Тук ще пускам графики, някакви съчинения... (могат да се появят и рисунки хД) Относно графиките - работя с Фотошоп от 2 години. Не приемам поръчки. (: В случай, че приема, има едни малки правилца, които така или иначе ще ги постна...
- Снимките задължително трябва да са HQ. - Не ме питайте кога ще стане и подобни. - Не правя изключения. (: Щом се запълнят всички места и ако не сте успели да влезнете, това значи, че ще изчакате до следващия път. - Поръчките се отварят отново, след като изпълня тези, които имам. (:
В случай, че поръчките са отворени, първото нещо, което трябва да направите е да ги прочетете, за да няма после неразбрали. ^^ /Боже, колко много обяснения. XDD/
Иии да мина направо на "бозите"... кхъм! произведенията ми: *пускам най-последното хД*
| |
| | | Емили Грейс
Брой мнения : 29 Join date : 26.12.2010
| | | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, Сря Дек 29, 2010 11:03 pm | |
| | |
| | | Феолина Трейс
Брой мнения : 82 Join date : 23.12.2010
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, Сря Дек 29, 2010 11:07 pm | |
| | |
| | | Ема Джоунс
Брой мнения : 17 Join date : 25.12.2010
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, Чет Дек 30, 2010 10:12 pm | |
| Страхотни са! Пусни още неща на фотошоп (: | |
| | | Еолин Апрентис
| | | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, Пет Яну 07, 2011 8:12 pm | |
| Едно много тъпо нещо, измислено в голямото междучасие..
When there are no ideas left and a song is getting in your head
Some may say I quote Nickelback, but the same old song is coming back. Don't you know you have a thing for that?
The old scars shine in a new bright light and why do we have to care about that?! Maybe, because they always bring you back...
And in this afternoon, I'm changing. `Cause I'm a season.... God no! I started to sound like a Franceschi!
G-G-Get AWAY! No, just crank it up! OH MY GAWD! Am I becoming a Tisdale? I will leave that up to you....
I will leave everything.... .... and Potter-ishly disappear! Дам, супер тъпо. *Някои може да са забелязали, ама първата строфа може да се пее на някои места на песента "This Afternoon" xD* | |
| | | Еолин Апрентис
| | | | Еолин Апрентис
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, Нед Апр 10, 2011 8:26 pm | |
| Да искаш, да усещаш, да чувстваш.... да бъдеш!
~*~ Пролог
Болеше. Всичко я болеше. Сякаш някой се бе опитал да я сдъвчи, после да я изплюе, отново да я сдъвчи и пак да я изплюе. Но... защо? Въобще не си беше представяла, че ще бъде така. Имаше слухове, че боляло, но тя не бе подозирала, че болката ще е чак толкова непоносима. Защо трябваше да го прави изобщо? А, да... Искаше да види, да опознае, да опита.... Но най-важното – да усети. След толкова много години, прекарани в размишления, най-накрая се бе откъснала... Беше направила нещо по своя собствена воля. Беше се възпротивила срещу останалите... Ах, само как болеше! Гърдите й трепнаха. Усети как ноздрите й се изпълниха с въздух. Тя чувстваше! За първи път чувстваше нещо. Кислородът бавно отиде в белите й дробове, а от там се предаде и във вените й. Не след дълго цялата тази животворна сила се разпростря из цялото й тяло. Лека усмивка се появи на лицето й без тя да узнае. Кой би предположил, че дишането бе толкова приятно? Наистина, кой? Цялото й тяло се предаде на спокойствието. Болката леко отшумя, но разликата наистина си беше минимална. Докога ли щеше да я боли толкова? Този въпрос отново и отново се задаваше в главата й. Отговор нямаше, а въпросът неуморно се възвръщаше на секундата. Това й направи голямо впечатление. Винаги се беше чудила защо те трепваха само при изричането на думата „болка“ (естествено си имаше и единични случаи), но сега, когато бе станала една от тях, малко-помалко бе започнала да ги разбира. Всичко беше толкова странно. Промяната на начина на мисленето й, породено от най-малкото усещане. Сякаш целият й живот досега е бил изграден в лъжи и сега тя се събуждаше. Само, дето всъщност не беше живяла в лъжи, а в среда с други разбирания. Имаше разлика. Все някаква. След като и тази нишка от мисли се изниза от ума й, тя усети лекия полъх на вятъра. Лекия повей на въздуха галеже нежно лицето й, сякаш го целуваше. Обсипваше я с най-нежните ласки на света и в замяна получаваше благодарност. Една огромна доза благодарност, примесена с множество усмивки. Да, харесваше й, а това я караше още повече да се усмихва. Това непонятно за нея допредималко действие, сега й се чувстваше толкова познато. Все едно й беше вродено. Малка част, която от създаването й бе с нея, макар че в действителност нещата показваха съвсем друго. Дори обратното. Противоположното. Противоречащото. Или всяко друго нещо, с което се противопоставяше. Леко-полеко това място я променяше без самата тя да забележи. Интересно, много интересно. Странно – да, плашещо – може би, обмислено от нея – в никакъв случай. Състоянието й можеше да се определи с пет думи – не спираше да се усмихва. Въпреки всичко и едва ли щеше да се спре. За нищо на света. Дори и някой като нея да тръгнеше да я преследва, защото бе отишла далеч. Твърде далеч. Продължаваше да се затормозява с напълно ненужни мисли. Какво й ставаше, за Бога? Просто щеше да изключи и нищо повече. И го направи. Всъщност това беше най-доброто решение, взела някога. След това се предаде на цялото отпускане и отново усети до болка познатото чувство на безтегловност. Но това усещане бе по-различно, защото тя знаеше, че е успяла. Да, беше успяла. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: ` Can you hear me?, | |
| |
| | | | ` Can you hear me?, | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |