|
| Песните ,които ми напомнят за ... | |
|
+4Алексис Райън Купър Касандра Хейл Леонор Дейвис 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Песните ,които ми напомнят за ... Съб Дек 25, 2010 7:03 pm | |
| За любимия/любимата? За приятелите? За училище? За хубав спомен? За лош спомен? За много тъжен спомен? За човек ,който ви липсва? За незабравим ден? За скучен момент? ;дд За любим филм? | |
| | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Съб Дек 25, 2010 9:09 pm | |
| За любимия/любимата? - Taylor Swift - Tears drops on my guitar За приятелите? - Taylor Swift - our song За училище? - Futures - Thе boy who cried wolf За хубав спомен? - Респект - Не ми подавай ръка За лош спомен? - Evanescence - Hello За много тъжен спомен? - Linkin Park - Leave out all the rest За човек ,който ви липсва? - Jay Sean ft Lil Wayne - Down За незабравим ден? - Ke$a - My first kiss За скучен момент? ;дд - хяххх такава нямам : ) За любим филм? - Mandy Moore - Cry
| |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Съб Дек 25, 2010 10:46 pm | |
| За любимия/любимата? Jesse McCartney - Tell Her <333 За приятелите? Bate Pesho & Tina - My Friends За училище? Toni Storaro - Otlichen 6 (не питайте хДД) За хубав спомен? Enrique Iglesias - I Like It За лош спомен? Dead By April - Sorry For Everything За много тъжен спомен? Imogen Heap - Speeding Cars За човек ,който ви липсва? Kingsize - Краят на играта За незабравим ден? Румина - Жестоко ^^ За скучен момент? ;дд Нямам хД За любим филм? Ъмм нямам ;д
| |
| | | Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Нед Дек 26, 2010 2:33 pm | |
| За любимия/любимата? Mohombi - Bumpy Ride, Selena Gomez и The Scene - A Year Without Rain За приятелите? Bate Pesho & Tina - My Friends За училище? Aндрея-Неблагодарен ,Цветелина Янева-Влез, Rihanna-Rude Boy За хубав спомен? Train ft. Nora - Shake Up Christmas За лош спомен? 3 Doors Down - Here Without You За много тъжен спомен? Evanescence - Hello,Plumb-Cut За човек ,който ви липсва? Nightwish - While Your Lips Are Still Red За незабравим ден?Train and Nora - Shake Up Christmas За скучен момент? ;дд Shakira - Waka Waka За любим филм? LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight ,Plumb-Cut, Mandy Moore - Only Hope
| |
| | | Алексис
Брой мнения : 21 Join date : 22.12.2010
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Нед Дек 26, 2010 2:37 pm | |
| За приятелите? sum 41-with me <3333333 За училище? Three Days Grace - Pain За хубав спомен? sixx am-life is beautiful, ХИМ -Ode to Solitude За лош спомен? Grafa - Nevidim, JoJo - Too Little Too Late, You Me At Six - Stay With Me /Three Days Grace - Never Too Late - за тези, които ме разочароват ми напомня/ За много тъжен спомен? Within Temptation-Memories За човек ,който ви липсва? Plumb - In My Arms За незабравим ден? Flipsyde Feat. Tatu - Happy Birthday За скучен момент? B.o.B - Airplanes Feat. Hayley Williams За любим филм? sum 41-with me | |
| | | Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Нед Дек 26, 2010 3:31 pm | |
| За приятелите? Shakira - Waka Waka За училище? Train ft. Nora - Shake Up Christmas За хубав спомен? Shakira - Waka Waka За лош спомен? не си спомняямм.. За много тъжен спомен? Avril Lavigne - When you're gone За човек, който ви липсва? Avri Lavigne - When you're gone За незабравим ден? Shakira - Waka Waka / то не беше един ден, ама карай хД За скучен момент? ;дд не помня отново ;д За любим филм? Aerosmith - I don't wanna miss a thing / Thomas Newman - Somewhere over the rainbow ии други ^^ | |
| | | Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Нед Дек 26, 2010 5:55 pm | |
| За любимия/любимата? ~ Gadnia ft. Aleksia - Ти си всичко за мен <3333/ Sane- Всеки ден до теб <33 За приятелите? ~ Bate Pesho ft. Tina - My Friends <333 За училище? ~ Тони Стораро - Милионерче,Тони Стораро - 2,3,4,100 kila - Antistop xD,Респект-Ни Тъ Бива,Bonata ft. Honn Kong - Футболни съпруги,Farz - Секси танци.. xD За хубав спомен? ~ Nicko - Last Summer За лош спомен? ~ Breaking Benjamin-The Diary of Jane За много тъжен спомен? ~ Expres feat. Stivi - Почивайте в мир За човек ,който ви липсва? ~ Puff Daddy Feat. Faith Evans - I Will Be Missing You ;((( За незабравим ден? ~ Radio Killer - Be Free [h] За скучен момент? ;дд ~ Timbaland Ft. Justin Timberlake - Carry Out xD За любим филм? ~ Darin - Step Up <333
| |
| | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Нед Дек 26, 2010 6:03 pm | |
| За любимия/любимата? Нели Петкова - Не Ме Търси ; Графа - Невидим ; За приятелите? Mohombi - Bumri ride ; Теодора - Моят Номер ; Рамзи кючек ; ТРИО БИК - Палатка ; ТРИО МЕГ - Алармата ; и другии. За училище? - Бейби дай ми чупка, от секс ще те подпукам. < 3 За хубав спомен? - Тони Стораро - Милионерче ; За лош спомен? - Eyes set to kill - Darling ; За много тъжен спомен? Горното .. За човек ,който ви липсва? - Taylor Swift - Love Story ; За незабравим ден? - Mohombi - Bumri ride ; Теодора - Моят Номер ; Рамзи кючек ; ТРИО БИК - Палатка ; ТРИО МЕГ - Алармата ; и другии. За скучен момент? ;дд - AC/DC - TMT За любим филм? Katy Perry - Teenage Dream ; | |
| | | Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... Вто Дек 28, 2010 12:55 pm | |
| За любимия/любимата?- Tommy Reeve-Sorry;Bon Jovi-Always;Skillet-Yours To Hold;Paramore-The Only Exception и още толкова много?! За приятелите?-The Fray-You Found Me;Paramore-Decode; Green Day-21 guns;Kansas-Carry On My Wayward Son. За училище?-Няма такава. За хубав спомен?-Всички песни на HIM;Paramore-The Only Exception;Paramore-Decode;Paramore-Misguided Ghosts. За лош спомен?-All Time Low-Remembering Sunday;All Time Low-Therapy;No Doubt-Don't Speak. За много тъжен спомен?-Skillet-Open Wounds;Three Days Grace-I Hate Everything About You;Sick Puppies-I Hate You;Avril Lavigne-Nobody's Home. За човек ,който ви липсва?-The Veronicas-Untouched;Paramore-Decode;Tommy Reeve-Sorry;Alsou-Teardrops За незабравим ден?-Paramore-Decode;Kansas-Carry On My Wayward Son;Survivor-Eye Of The Tiger;Paramore-The Only Exception. За скучен момент? ;дд-Не се сещам.ХДД За любим филм?-Нямам.ХДД
П.С. Да,знам,въртят се едни и същи песни... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Песните ,които ми напомнят за ... | |
| |
| | | | Песните ,които ми напомнят за ... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |