|
| Къщата на Евелин и Адриана МакКуин | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| | | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Пет Дек 24, 2010 6:36 pm | |
| Ев и Адреан пристигнаха в къщата.Евелин бръкна в чантата си, за да вземе ключовете.Отключи бързо и покани Адреан да влезе, а след това се качиха в стаята й. -Миличък ще вляза да си взема душ, защото цялата съм в кафе.Долу е кухнята ако искаш хапни нещо.-Ев целуна Адреан и влезе в банята.След 10 минутния душ тя излезе и забеляза, че Адреан стоеше на леглото.Бавно тръгна към него с палава усмивка и започна да го целува. | |
| | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Пет Дек 24, 2010 6:44 pm | |
| Щом Адреан и Ев влязоха в къщата, момичето вметна че отива да си вземе един душ, а пък той ако иска можеше да отиде до кухнята. Той само я целуна като кимна, а след това легна на леглото и хвана някакво списание. 10 минути по-късно, тя излезе от банята, сякаш си бе наумила нещо. Той леко се поизправи, като я погледна. Евелин се приближи към него с една палава усмивка, докато той прехапа устни. Тя започна да го целува, докато той не можеше да й устой. - Признавам, повече ми харесваш мокра с кърпа. - усмихна се, като отново докосна усните й, хващайки я здраво и я метна на леглото. Евелин се засмя, докато той се надвеси над нея и продължи да я целува. | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Пет Дек 24, 2010 7:10 pm | |
| Ев се облиза,за да усети вкуса на устните на Адреан,който се е запечатъл на нейните.Озова се над Адреан и се наведе към него ,прошепвайки му - Не е никак зле. Но дай ти покажа как се прави.-тя го целуна по шията,след това плъзна езика си по лицето му и го целуна по устните.Облиза с език неговите устни, спускайки се към врата му. След това спря,погледна го в очите и облиза устните си няколко пъти преди да го целуне отново. -Това е излишно.. - свали тениската му и започна да обсипва тялото му с целувки. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Пет Дек 24, 2010 7:27 pm | |
| Aдреан щеше да остави Ев да поводи малко, не искаше да пропусне шанса си. Тя се надвеси над нея, с нейния вцепеняващо секси поглед и прокара устните си по шията му, оставяйки белези от гланца й. През това време той прокара ръка по бедрото й, което той отви от кърпата, играейки си с нея, с която беше загърнало мокрото тяло на Евелин на половина. Прошепна нещо в ухото му, а след това го целуна страсно. Той прехапа устната й, махайки предните мокри кичури паднали по лицето й и тръгна с страстни целувки по врата й, все още обсебен от нея. -Това е излишно.. - изпепели тя, като облиза устните си, махайки тениската му, а след това на започна да слиза към тялото му с целувки. Той затвори очи за миг, а след това се преобърна върху нея, докато облизваше врата й а тя откопчаваше колана му. Тя мина с пръсти по тялото му, докато той продължаваше да краде от Евелин това, което му принадлежеше. - Ммм, мокра си още по-хубава. | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Нед Дек 26, 2010 5:10 pm | |
| - Ммм...-каза тя самодоволно и започна да целува врата на Адреан, докато къдриците й галеха тялото му.Езикът й си играеше палаво с неговия.-Все аз трябва да действам.-засмя се.Тя се изправи и седна върху Адреан, като не спираше да го целува.
~~~~~~~~~~ Така мисля, че е излишно инфото по-натам xD | |
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Нед Дек 26, 2010 5:17 pm | |
| ~~~~ Адреан и Евелин лежаха в леглото, като тя си играеше леко с ноктите си да прави кръгчета по тялото на Адреан. Той погледна телефона си, който стоеше на нощното щафче на Ев и погледна часа. Можеби трябваше Евелин да се подготвя. - Да ти кажа честно, не ми се мърда, но мисля, че трябва да се подготвяш за бала. Но ние ще закъснеем, какво ни пука. - усмихна се, като я целуна по устните й и протегна едната си ръка през тялото й. - Пък и знам перфектния шанс как да го върнеш на Лин. | |
| | | Евелин Админ
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин Вто Дек 28, 2010 11:06 pm | |
| Евелин въздъхна при споменаването на Лин. -Става ли да говорим по-късно за това?Ще трябва да ставаме и да се подготвяме за парито-Ев се засмя и целуна Адреан.Адреан стана и се облече, а Ев го изпрати до вратата.След това си взе душ и облече една черната рокля .Изправи си косата и се запъти към партито..
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Евелин и Адриана МакКуин | |
| |
| | | | Къщата на Евелин и Адриана МакКуин | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |