|
| Дансинга | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Дансинга Пет Дек 24, 2010 3:50 pm | |
| | |
| | | Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 8:00 pm | |
| Леонор го хвана за ръка.Смееше се и се държеше нормално.Нищо ,че някои ,които знаеха ,че е със Зак я гледаха като гръмнати. - Радвам се ,че си дадохме още един шанс.-каза Лини и го прегърнаха. Двамата започнаха да танцуват и се целуваха от време на време. - Обичам те!-каза Лин и му се усмихна.-Исках да ти го кажа още онова лято...-призна Леонор. Започваше да усеща как Дрейк без да цели започваше да я променя ... към по-добро. | |
| | | Дрейк Велъл
Брой мнения : 98 Join date : 27.12.2010
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 8:49 pm | |
| Дрейк само се усмихваше, като леко си говориха през това време и вървяха към дансинга, за да започнат един танц, или по-точно първия им танц като "двойка" .. можеби. Някой от хората ги гледаха сякаш бяха паднали от Марс .. Е, Дрейк нямаше нищо против малко внимание, предимно насочено към Леонор, която в този момент вместо с Дрейк, трябваше да бъде със Закари. - Радвам се, че си дадохме още един шанс. - каза Лини и го прегърна. Като той въздъхна и се усмихна, радвайки се. - Не само ти. - промълви момчето, като я прегърна я започнаха бавно да танцуват в ритъма на танца. - Обичам те! - каза Лин и му се усмихна. - Исках да ти го кажа още онова лято ... -призна Леонор, като той просто кимна, затваряйки очи. Нима вярваше че това беше реалност. - И аз. - прошепна в ухото й, като я прегърна силно, не искайки да я пусне. Ала в следващия момент някой просто развали щастието им .. многократно.
| |
| | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 9:23 pm | |
| Дрей напусна къщата на Евелин, като мина първоначално мина през тях да се оправи, като взе душ, облече костюм и тръгна за бала без партньор, но не му пукаше. Aдреан беше стигнал до бала пеша, защото просто не беше в настроение. Но си нямаше найдея защо беше така. Но реши да дойде, като първо мина през балната зала и поздрави няколко приятеля, който бяха там. Но след това видя нещо по-интригуващо. В центъра на дансинга - Леонор, заедно с .. Дрейк? Какво правеше там забога. Той сложи ръце в джобовете, като се приближи и ги погледна как двамата се прегръщаха и танцуваха бавно. - Я виж ти .. кой се върна. Велъл .. ии Дейвис. Не е за вярване. - с иронична усмивка говореше той, като видя, че двойката го погледнаха. | |
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 9:52 pm | |
| Докато Лин и Дрей танцуваха се появи Адреан. Като го видя , на Лин й идеше да го убие ,след като знаеше за баса, който включваше и нея. - Я виж ти .. кой се върна. Велъл .. ии Дейвис. Не е за вярване. - О, Адреан, къде е Евелин или и тя не ти се върза??-засмя се Лин. Момичето се усмихна ,че Адреан беше сам.Точно така искаше да го види.Беше й паднал адски много в очите. - И тя ли те заряза?-Лин се засмя и погледна Дрейк ,чакайки и той да каже нещо. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 10:03 pm | |
| Дрейк гледаше самодоволната усмивка на Леонор, която искаше да направи точно сега животът на Адреан черна дупка, защото вече имаше изграден план и .. просто той си го залсужаваше. - И тя ли те заряза? - Лин се засмя, като погледна Адреан, а той зяпаше двойката странно. Можеби Дрейк сега трябваше да го накара да си плати, но Леонор искаше тя да започне. - Незнам. - възкликна Адреан, който гледаше Дрейк със присвити очи. Той стоеше зад нея, така че я целуна, докато Адреан гледаше. Лин отвърна на целувката, като в последствие се усмихна на Дрейк. - О, направо ще ви повярвам. Ами Зак? - попита Адреан, който стоеше със скръстени ръце и гледаше смъртно Дрейк. Той само се усмихна, а в следващите секунди видя как Леонор се приближи към Адреан и застана пред него с онази нейна чаровна усмивка, удряйки му .. голям шамар. Адреан изгледа странно, когато Лин започна да говори. - И ако си си мислил, че ще си играеш с мен. Само за един глупав бас, не си познал. - промълви тя, като го зашлеви още един шамар, а в следващите секунди се видяха малки сълзи. - Сгреши жестоко, Адреан. - изрече тя, като преглътна, А Дрейк я хвана за ръката, като я отстъпи за да му направи място. Леонор трябваше да помни думите му "Ще си плати. Просто .. незнам как, но ще види.." Дрейк го изгледа, като Адреан със скръстени ръце стоеше и гледаше. - Ще си платиш. Нали знаеш? - промълви Дрейк, като го прасна с юмрук в лицето и Адреан падна на земята. | |
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 10:23 pm | |
| Лин наблюдаваше боят на момчетата и се опита да ги разтърве. -Стига!-извика тя и дръпна Дрейк. Опита се да застане между тях ,защото лицето на Адреан беше вече цялото в кръв. -Махай се!-Лин погледна с омраза Адреан. -Чу ли махай се!-повтори тя и го блъсна за да си върви. Адреан обаче нямаше намерение да си тръгва.Лин се чудеше колко ли още разкрасяване си просеше това момче. | |
| | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 10:34 pm | |
| Когато Дрейк му се нахвърли, Леонор ги гледаше и не беше много доволна от всичкото това, но Дрейк му беше набрал достатъчно за тези две години. Имаше да се разплаща много, защото Адреан направи много глупости, за който трябваше да се отмъсти. Адреан само гледаше Лин, но лицето му беше все още в кръв, защото малко Дрейк попрекали. - Стига! - промълви Леонор, като хвана Дрейк и го спря. Хората ги гледаха странно, като Адреан се държеше за носа, защото кървеше, но не само и от там. - Махни се! - развика се се Леонор, като му се навря в лицето. Той се поопита да се изправи, но не можеше. - Защо го правиш? - сякаш Адреан не знаеше, но каза това. - Той ли те направи такава? Той ли ти разказа тези лъжи? - всъщност, Адреан лъжеше сега .. | |
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 10:53 pm | |
| - Защо го правиш? - сякаш Адреан не знаеше, но каза това. - Той ли те направи такава? Той ли ти разказа тези лъжи? Лин го изгледа с ненавист. -Кои лъжи?-продължи да говори на висок тон момичето. -Как смееш!-Леонор му зашлеви още един шамар, а той само се засмя. -Знаеш ,че не са лъжи.Лъжа ли е това за облога?-попита Леонор. Не можеше да повярва ,че Адреан продължаваше с наглото си поведение. -Офф махай се Адреан.Отивай при Евелин ,ако те иска естествено, в което много се съмнявам.-засмя се Лин. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Дансинга Сря Дек 29, 2010 11:20 pm | |
| - Офф махай се Адреан. Отивай при Евелин, ако те иска естествено, в което много се съмнявам. - засмя се Лин, като хвана Дрейк за ръката и леко се премести в другата страна, а в центъра на дансинга полу клекнало-седнал стоеше Адреан като се държеше, защото от части Дрейк беше ритнал близо до корема и мускулите. - Винаги има някой който ще развали вечерта .. - промълви Дрейк, като Леонор му подаде кърпичка и избърса малкото кръв, която имаше, но той се засмя, като я избърса и попи. - Извинявай .. Можеби не трябваше да му се нахвърлям, чак толкова. Но си го просеше, да .. - кимна, като изхвърли мръсната кърпичка в коша и се върна при Леонор, целувайки я. И в този момент, Адреан горе долу вървеейки достигна двойката, като каза само няколко думи. - Велъл .. нямаш си й наидея какво направи. - с ироничната си усмивка проговори Адреан, като след това се обърна и тръгна към залата. Дрейк погледна Лин и разклати несъгласимо глава.
| |
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 12:59 am | |
| -Дрейк, страх ме е.Зная на какво е способен Адреан.-каза Леонор и прегърна момчето. -А ти си навлече гнева му!-продължи тя.-Както и аз..-допълни и го прегърна по-силно. Дрейк я прегърна и започна да я гали по косите. Леонор наистина умираше от страх.Знаеше ,че щяха да си получат отмъщението на Адреан и момичето знаеше ,че то няма да е никак добро.Адреан беше ядосан ,а Лин знаеше какво се случваше на враговете му ,когато Норвън беше много ядосан. | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 2:41 pm | |
| - Дрейк, страх ме е. Зная на какво е способен Адреан. - каза Леонор и прегърна момчето, като затвори очи.. - Не се притеснявай. Той си го заслужаваше и няма да пристъпи до теб. Вярвай ми. - усмихна говореше Дрейк. - А ти си навлече гнева му! - продължи тя. - Както и аз .. - допълни и го прегърна по-силно, a Дрейк просто разкалти глава, като не се съгласи с думите й. Не трябваше да се страхува .. - Нека. Следващия път ще си го изпроси по-зле .. - засмя се той, като целуна Лин по челото и я прегърна. - Просто един глупак ..
| |
| | | Закари Рот
Брой мнения : 166 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 5:41 pm | |
| Най-накрая успях да се измъкна.Бързо се прибрах и се преоблякох.Добре,че си бях приготвил костюма,с който щях да бъда на бала.Закъснях доста време.Дано Лин да не скучаеше или вече да е заспала някъде.Качих се в колата си и потеглих към бала.Когато пристигнах започнах да се лутам от зала в зала,търсейки Леонор.Имаше3 толкова много хора и беше ужасно трудно да намериш някого.След половин час безпосочно лутане из другите зали,остана само това място.Отворих вратата.Не се различаваше много от другите места-беше пълно.Огледах си и видях познат силует.Приближих се малко и видях Лин,танцуваше...но,това...кой за бога е това.Приближих се бавно.Със всеки момент яростта в мен,болката и тъгата растеше,дали просто танцуваха или беше нещо повече.Видях че двамата се целунаха.Приближих се до тях и казах: -Виждам...че се забавляваш,скъпа,май не трябваше да бързам толкова-безразлично на пръв поглед,но в мен имаше огромна вълна от емоции,която напираше да излезе,но аз я потисках.Направих няколко бавни крачки напред и се насочих направо към бара.Вървейки махнах вратовръзката си и я захвърлих на някъде,сега нищо не ме интересуваше.В съзнанието ми беше само картината на Лин и този...който и да е... | |
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 6:08 pm | |
| -Виждам...че се забавляваш,скъпа,май не трябваше да бързам толкова.-Лин чу познат глас. След това очите й срещнаха неговите и сърцето й за миг спря.Вече не знаеше какво изпитва.Не можеше да разбере сърцето си...колко по-лесно й беше когато не го използваше.Искаше да обеди себе си ,че беше тръгнала със Зак за да дразни Адреан.Може би така беше .. само в началото , но после ... Свикна да се буди с неговата целувка и да заспива в прегръдките му.Беше свикнала с присъствието му.Беше на крачка дори да признае пред себе си ...,че го обича...Тогава се появи Дрейк и Леонор разбра ,че не напразно казваха ''старата любов ръжда не хваща'' ... ,но трябваше ли заради това да пожертва новата. Момичето беше на кръстопът и най-лошото беше ,че не знаеше кой път да поеми и всеки от тях й изглеждаше грешен. Едната половина от сърцето й крещеше ''Отиди при Зак и спаси връзката ви с цената на всичко'', а другата'' Остани при Дрейк!'' -Съжалявам!-каза Лин и последва Зак.-Дължа му поне обеснение ... -погледна тъжно Дрейк и се отскубна от прегръдката му. Започна да тъча й не й пукаше ,колко исвестни личности беше блъснала по пътя си.Откри Зак седнал на бара да пие ... Очите й се впиха в него и тя го гледаше мълчаливо. -Зак?-докосна рамото му и той се завъртя с лице към нея. | |
| | | Закари Рот
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 7:14 pm | |
| Като за начало си поръчах едно голямо уиски с гарнитура една водка.Пиех ту от едната чаша,ту от другата.Исках да се напия по-бързо и да се прибера,да легна на леглото и да гледам тройния таван.Поне така щях да забравя за причиненото ми от Лин.След малко чух бавни стъпки зад себе си и изведнъж една длан докосна рамото ми. -Зак?-чух гласа на Лин и бавно се обърнах към нея,като я погледнах по възможно най-студения начин,но колкото и да се опитвах в очите ми се четяха истинските чувства. -Какво?Да не би да реши,че вече не ти се играе с ония там и реши дасе позабавляваш с мен?-казах иронично и я погледнах отново.Започнаха да ми се разясняват нещата.Аз съм бил просто играчка,с която Лин сииграеше,за да накара Адреан да ревнува...не знам дали беше така,но вече предполагах всичко... | |
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 7:29 pm | |
| Видях как редуваше чашите ,едната с водка другата с уиски. -Зак?-казах тихо името му. Когато се обърна ,погледът му ме проряза, толкова сдуден и леден. Имаше и друго в него - болка ,но той я прекриваше добре. Кой мъж би показал слабост пред жена ,която е захвърлила като ненужна вещ любовта им... Седнах до него.Опитах се да го докосна ,но той премести ръката ми. -Какво?Да не би да реши,че вече не ти се играе с ония там и реши дасе позабавляваш с мен?-каза иронично. Какво трябваше да кажа ... че е било грешка това с между мен и Дрейк?Не .. това беше лицемерно...не беше честно и не беше грешка ... -Не ... -мълчах ,бях виновна и не можех да се защитя с думи. -Хайде викай ,ядосай се!-погледнах го.-Кажи нещо!Спри с това безразличие! | |
| | | Закари Рот
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 9:54 pm | |
| -Хайде викай ,ядосай се!-погледнах го.-Кажи нещо!Спри с това безразличие!-каза тя и аз се обърнах към нея с една усмивка,която сякаш искаше да каже,че съм над нивото и'. -Искаш да викам?Искаш да се ядосвам?Нее няма да ти направя това удоволствие...ще си мълча,но ще те карам да страдаш,докато вината не разяде цялата ти душа,о каква вина,каква душа...ти нямаш!-засмях се отново иронично и изпих двете чаши,като въздъхнах.. -Аз ти се доверих...мислих че ме обичаш,че наистина изпитваш нещо към мен...защо?Защо ме изигра така долно?-попитах аз със същия равнодушен и монотонен глас,като я погледнах с крайчеца на окото си.Не можех да отрека,че още изпитвам нещо към нея...но в момента болката и ядът ме разяждаха... | |
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 10:04 pm | |
| -Искаш да викам?Искаш да се ядосвам?Нее няма да ти направя това удоволствие...ще си мълча,но ще те карам да страдаш,докато вината не разяде цялата ти душа,о каква вина,каква душа...ти нямаш! След тези думи наистима ми се искаше да нямам душа ... ,защото сякаш сърцето ми беше полято с киселина и болката беше неуописуема ,а вината играеше ролята на киселината и разяждаше останалата част от сърцето ми. -Аз ти се доверих...мислих че ме обичаш,че наистина изпитваш нещо към мен...защо?Защо ме изигра така долно?-каза го с толкова спокоен глас ,с такова безразличие... Думите заседнаха в гърлото ми.Изпитвах нещо много силно към Зак. -Наистина изпитвам ... не си играех с теб ... беше истинско ...-докато казвах това го гледах в очите. | |
| | | Закари Рот
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 10:09 pm | |
| -Наистина изпитвам ... не си играех с теб ... беше истинско ...-аз се подсмихнах и попитах: -Хмм...и как ми го доказваш,като танцуваш с друг,прегръщаш се с друг,целуваш се с друг...щях да разбера,ако поне ми беше обяснила,че имаш чувства към друг,че вече я няма искрата между нас,ако въобще е съществувала,тогава дори нямаше да се караме-отново със същия глас.Поръчах си още за пиене и продължих да къркам и да изпивам всичко на екс.Сигурно след малко щях да се строполя на земята,но все още не се чувствах пиян...дали от буйните емоции в мен или от адреналина и аз не знам... | |
| Заглавие: Re: Дансинга Чет Дек 30, 2010 10:20 pm | |
| -Хмм...и как ми го доказваш,като танцуваш с друг,прегръщаш се с друг,целуваш се с друг...щях да разбера,ако поне ми беше обяснила,че имаш чувства към друг,че вече я няма искрата между нас,ако въобще е съществувала,тогава дори нямаше да се караме. -Просто се случи.Не съм го искала ,не съм го планирала ... Гледах как пие и взех чашата от ръката му и я излях на земята. -Спри да пиеш!-извиках му.Мислеше си ,че като се напие всичко ще се изясни и ,че ще се почувства по-добре ли? -Зак ... -очите ми се напълниха със сълзи. Не исках да плача.Нямах право.Бях виновна и обляното ми лице със сълзи нямаше да смекчи вината. Той взе втора чаша ,която също взех от ръката му ,но този път я изпих на екс.
| |
| | | Закари Рот
| Заглавие: Re: Дансинга Пет Дек 31, 2010 4:57 pm | |
| -Просто се случи.Не съм го искала ,не съм го планирала ...-каза тя и въздъхна.Аз не се трогнах особено от думите и' и вдигнах чашата.Бавно я допрях да устните си и тъкмо "изцеряващата" течност,щеше да докосне езика ми,когато момичето извика: -Спри да пиеш!-извивка тя и изля чашата на земята.Аз се подсмихнах леко и казах: -Не си ти тази,която ще ми казва какво да правя и какво да не правя!-поръчах си още една чаша уиски и този път отново Лин грабна чашата,но я изпи. -Ето видя ли...и ти пиеш!-погледнах я аз.Погледа ми сякаш прободе очите и',гледах я директно и дори не премигвах | |
| Заглавие: Re: Дансинга Пет Дек 31, 2010 5:08 pm | |
| -Ето видя ли...и ти пиеш! Погледнах го ,усещах как очите му приковаха моите и не можех да отместя поглед.Не знам защо ,но това беше момента в който най-силно исках да го целуна. Не беше много умно да му казвам да не пие ,а след това аз да изпия на екс цялата му чаша, но както и да е... -Ми дай да се напием ,ако мислиш ,че по-лесно ще разрешим въпроса.-погледнах го сериозно и седнах на стола до него. -За мен водка ,за него уиски-казах на бармана ,който ме гледаше странно.Поне знаех кой е любимият му алкохол. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дансинга | |
| |
| | | | Дансинга | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |