GGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GGWorld

You know you love me XOXO Gossip girl

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Приятели на форума!
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 12:38 pm by Лус

» Търся си гадже
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeПон Юли 11, 2011 12:58 pm by vovk_88

» Търся си БФФ
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:39 pm by Бетина Бойдъл

» Бетина Бойдъл
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:23 pm by Леонор Дейвис

» Елена Мурати
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:22 pm by Леонор Дейвис

» Търся семейство
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeНед Апр 24, 2011 8:43 pm by Евелин

» Търся си другарче за РП
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeСъб Апр 23, 2011 2:15 pm by Валъри

» Южния парк
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeПет Апр 15, 2011 9:02 pm by Райън Купър

» Чат. vol2.
Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeПон Апр 11, 2011 9:48 pm by Райън Купър

Приятели
Стълбите                        - Page 3 J0gpd0

Стълбите                        - Page 3 3050046m

Стълбите                        - Page 3 Srz6dz

Стълбите                        - Page 3 3314923n

Стълбите

Go down 
+3
Джейсън Леонард
Елиша Скай
Леонор Дейвис
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Александра Салватор

Александра Салватор

Брой мнения : 96

Стълбите                        - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Стълбите    Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 01, 2011 6:36 pm

-Добре ... щом е желанието ти.-усмихнах му се.-Но имаш само седем дни за желания ... -напомних му.
Опитах се да го придържам ,но в моето състояние и на 10 сантиметрови токчета не беше никак лесно.Извиках такси и с Дани излязохме да го чакаме пред имението.
Беше студено и аз умирах от студ ,защото нямах никаква връхна дреха.
Таксито доста закъсня.Помогнах на Дани да влезе в колата и казах адреса му ,а след това и платих на шофьора предварително.
Надявах се докато стигнах къщата Дани да е поизтрезнял малко и да успее да си отключи входната врата.
-Лака нощ!-усмихнах се и затворих вратата.Останах навън докато таксито не се скри от погледа ми.После се върнах в имението и се качих в стаята си
.
Върнете се в началото Go down
Рик Сантасе

Рик Сантасе

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Стълбите    Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 01, 2011 7:29 pm

Ем Джей Мунез написа:
-Ще го запомня!Но не вярвам да ми се наложи да купувам - отговори Ем Джей и се засмя.За поредън път скръсти ръце и ги приближи към тялото си.Момичето се приближи до Рик и подхвана ръката му като през цялото време го гледаше за някаква реакция,която да и подсказва да се дръпне.
-Извинявай,но може ли да влизаме иначе ще трябва да седиш с ледена шушулка - каза тя и се усмихна.
-Е,така и не ми каза нищо за себе си,знам само,че се казваш Рик и,че идваш от Париж.
Рик усети как Ем подхвана ръката му, но не направи нищо по въпроса. Всъщност, не мислеше да прави нещо по въпроса, защото дори нямаше въпрос в цялата работа?! Той просто реши да не измъчва повече горкото момиче и затова я поведе в пълната зала. Макар и претъкпкана с хора, поне беше топло. А все пак не биваше никой да настива или да мръзне, точно по празниците! След като влязоха вътре на топло, Рик чу доста достоверното твърдение на Ем и я погледна с ъгълчетата на очите си.
- Хм, ами какво да ти кажа? Живот, като живот. Нищо кой знае колко интересно. Пък и предполагам, ще ми благодариш по -късно, че ти спестявам скучната си история?! - отвърна момчето и се усмихна вяло.
- Ако те интересува..Обичам политиката. Всъщност, дори познавам лично президентът на Франция. Оо, да. Никола Саркози ми е голям приятел, не отдаван играхме голф заедно..- младежът спря да пелтечи глупости и нелепи приказки, след като осъзна ,че отново бе започнал с тях.
- Шмугвам се... Всъщност, наистина обичам да играя карти, ако искаш някой път може да изиграем една игра на сантасе? - ухили се Рик и се придвижи до напитките, които предлагаха до момента.
- Защо ли няма плодов сок? - попита тихо момчето, когато видя ,че имаше само алкохолни напитки, спрайт и кола. Разбира се, нямаше намерение да пие плодов сок, но..Както винаги устата му можеше да пелтечи само безполезни приказки.
Ем Джей Мунез

Ем Джей Мунез

Брой мнения : 26
Местожителство : LonDon

ПисанеЗаглавие: Re: Стълбите    Стълбите                        - Page 3 Icon_minitimeСъб Яну 01, 2011 8:09 pm

Ем Джей просто се усмихна и огледа обстановката.Наистина беше много приятно и музиката създаваше едно уютно настроение.
-Ще ми е приятно някой път да поиграем карти,но дано обичаш да губиш! - отговори Мунез и се усмихна
-Добре..имам само един въпрос: Харесваш ли футбол и ако да кой ти е любимия отбор?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Стълбите    Стълбите                        - Page 3 Icon_minitime

Стълбите
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GGWorld :: Ню Йорк Сити :: Из Ню Йорк :: В покрайнините :: Имението ''Florance'' :: В имението-
Идете на: