Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Cropp Town Съб Дек 11, 2010 3:46 pm | |
| | |
|
Ариана Ууп
Брой мнения : 19 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Somewheree...
| Заглавие: Re: Cropp Town Нед Дек 26, 2010 11:24 pm | |
| Със Лус обикаляхме Търговския център или по-точно седяхме на един етаж.Накрая аз я задрпах към един магазин: -Cropp Town е един от любимите ми магазини!Да вървим! - Лус не каза нищо а само ме последва.Влязохме в магазина и аз отидох при щанда със суитчърите.Лус ме последва: - Лус върви,разгледай,избери си нещо. - Тя безмълвно изпълни заръчаното и отида да разглежда тениските.Харесах си един бял суитчър и отидох в пробната.Облякох го и след това излязох за да се огледам.В огледалото забелязах Лус,която ме гледаше втренчено.Извърнах се разко и отидох до нея: -Какво?..Защо ме гледаш така?-Изрепчих и се аз,а тя... | |
|
Лус
Брой мнения : 21 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Sewliewoo..
| Заглавие: Re: Cropp Town Нед Дек 26, 2010 11:40 pm | |
| - О, нищо - отвърнах. - Е, хареса ли си нещо? - попита ме тя. - Ами.. предполагам - засмях се. - Знаеш ли? По-добре остави нещата на специалиста - усмихна се дяволито и ме задърпа към пробните. - Какво, по.. Тя огледа наоколо преценяващо и след няколко минути се върна с купища закачалки в ръцете си. - Ето, започни с това - каза тя и ми подаде първите дрехи. - Доообре.. Влязох в една от съблекалните и когато облякох тоалетът (по-скоро един от тоалетите), почти изпищях. - Какво? Ти шегуваш ли се? - попитах троснато.
П.П: Ето и роклята.. http://news.softpedia.com/images/news2/Taylor-Momsen-Recreates-The-Last-Supper-in-Miss-Nothing-Video-2.jpg | |
|
Ариана Ууп
Брой мнения : 19 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Somewheree...
| Заглавие: Re: Cropp Town Нед Дек 26, 2010 11:48 pm | |
| Лус излезе и беше червена като домат: -Лус..така ще се прибереш!!-Започнах да се смея,а тя след мен: -Знаеш ли,според мен,всичко ще ти е мо мярка,затова го взимаме!! - Лус ме погледна странно,а аз и посочих съблекалнята за да се преоблече.Когато излезе се насочихме към касата.Тъкмо сложих покупките на касата,когато спериферното си зрение видях една рокля. Отидох до нея и след като я огледах,реших да я взема,но не за себе си,а за майка ми. Роклята щеше да и стои прекрасно,а за себе си взех тази.Платих със кредитната си карта и казах: -Сега ти решаваш къде да отидем!..Само да ти кажа,че трябва да посетим и Виктория Сикрет за да си взема едни неща. - Лус взе част от саковете и каза.. | |
|