|
| Miiimmii. ^,...,^ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Алексис
Брой мнения : 21 Join date : 22.12.2010
| | | | Aдреан Норвън Админ
Брой мнения : 93 Join date : 12.12.2010
| | | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: Miiimmii. ^,...,^ Сря Дек 29, 2010 12:22 pm | |
| | |
| | | Дрейк Велъл
Брой мнения : 98 Join date : 27.12.2010
| | | | Емили Грейс
Брой мнения : 29 Join date : 26.12.2010
| | | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Miiimmii. ^,...,^ Сря Дек 29, 2010 5:56 pm | |
| - Емили Грейс написа:
- Досадата (муа) да си зададе въпросите.. ;д
На колко сии?? Защо не казвашш ?? И аз съм малку ;д - Ммм, така. Малко съм и тва стига. ;дд Ходила ли си във Варна ?? - Не, но понякога ми е близко. Любимо яденее? - Аммии. Салата. < 3 Пиенее ?? - Бира. < 3 ; Кока-кола. Любим цвят? - ЛИЛАВОООООООООО, Черннооо, Сивооо, Бяллоооо ..
Айдее стига толкова Стига, стига. ;дд | |
| | | Еолин Апрентис
Брой мнения : 174 Join date : 12.12.2010 Age : 27 Местожителство : In my meaning of heaven and hell..
| Заглавие: Re: Miiimmii. ^,...,^ Съб Яну 01, 2011 7:51 pm | |
| | |
| | | Дрейк Велъл
| Заглавие: Re: Miiimmii. ^,...,^ Съб Яну 01, 2011 9:37 pm | |
| Want it fast, want it hard/// *OH MY GAWD!* Ооооо, сега ше има кой да ми ПЕЕЙЙЙЙЙЙЙ. Само да дойде лятоттоооооооо на лагера. < 33333333333333 My personality is singing again. xD Виждам, мило. ;дддддддд Тън-тън-тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън! DAMON: VOLDEMOR. ; VOLDEMOR : ITS LORD VOLDEMOR, DAMON SALVATORE. Want it fast, want it hard/// *OH MY GAWD!* Търкаляне по пода от Търкаляне по пода от My personality is singing again. xD Йееп. Тън-тън-тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън! Какво правиш? зяпам сериала, напредвам бейбиии. ^^ Ай ем дъ уърст, райт? *say it, say it xD* no, I fuckin' lowe you. Пуу, звездичката ми бяга... Твоята прави ли така или е послушна? миличко за кво говориш бе? ;ддд Ду ю билиййв ин Клаус? *Стефан: Сантаааааааааааааааааааа...* Айляк. Тоя ме кефи от ТВД, нот дъ "РИЪЛ". DO YOU HAVE THE POWER?! ЙЕСС АЙ АМ А ПАУР РЕНДЖА. *Съни. < 3*
`Айдее.. Спирам, спирам... БЕЙЙБИИ ДАЙЙ МИ ЧУУПКА ОТ СЕККС ЩЕ ТЕ ПОДПУУКАММ. ;дд
Edit: Hahaa, the annoying me is editing it's own post. xD Me is angry, me is happy!! What is me again? Схалалала. Why is me talking in third person? O>O бекауз ю лов ми. Me annoying you? Me had too much excitement for today. Me going to rest. Me saying bye... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Me... *falls asleep* НООООООООООООООООООО, ЕЛЕНААААААААААА. *Стефан крайнг*
Edit 2: *wakes up* WHAT HAPPENED TO OUR TRIPLE TEQUILA?!?!?! *shoutes to the phone's mic* ДОНТ НОУУУУУ? Edit 3: Purple team. *f*ck yeah* xDD ФУЦК Ю. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Miiimmii. ^,...,^ | |
| |
| | | | Miiimmii. ^,...,^ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |