Сорша Хеил
Брой мнения : 48 Join date : 14.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you : ))
| Заглавие: Кетева. : )) Сря Дек 15, 2010 1:11 am | |
| Амии, здравейте. Аз съм Галя иии който иска може да ме пита каквото го интересува. : )) | |
|
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Кетева. : )) Сря Дек 15, 2010 3:01 pm | |
| 1.На колко си? 2.От къде си? 3.Имаш ли брат или сестра? 4.Любимо занимание? 5.Любима песен.... 6.Група и стил в музиката.. 7.Любима мисъл... 8.Любимо число... 9.Любима книга.. 10.Любими актьор и актриса.. 11.Любим спорт...
Охх не мога да се сетя нищо..после ще пиша пак <333 | |
|
Сорша Хеил
Брой мнения : 48 Join date : 14.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you : ))
| Заглавие: Re: Кетева. : )) Сря Дек 15, 2010 3:25 pm | |
| 1. 16. 2. Попринцип от много места.. сложно е за обяснение, но може да се каже - София. ;dd 3. Имам и брат и сестра. : )) 4. Ами РПГ форуми, танци, лятото висене в някой парк, а зимата - кънки. 5. Охх.. много са. Ама може да се каже: Lasg0 - Something; Haley Williams & B.O.B. - Airplanes; Tinnie Tempah - Written in the stars; Другите са на Eminem, DiS, Stick Insect или са Drum'n'Bass. 6. Група хм.. Nickelback; Paramore; Evanescense; Стил.. главно Drum'n'Bass; Hardcore; BG Hip-Hop ии Hip-Hop. ;dd 7. "Няма да намериш жена без отговор, освен ако не се окаже без език". - У. Шекспир. И една дебилна: "Ако не вярваш в оралния секс - дръж си устата затворена". - Не знам кой велик ум я е измислил. ;dd 8. 8 9. Ох.. те са толкова много. Обожавам "Краят на играта", която я даваха в Космополитан и може да се каже, че сред фаворитите ми също е "Скитница" на Стефани Майер. 10. Актьорите.. Ian Somerhalder; Steven McQueen; James Lafferty; Chase Crawford. Aктрисите.. Tamsin Egorton; Jana Kramer; Kate Voegel; Sophia Bush; Jessica Szohr; Taylor Momsen; Nina Dobrev.. ами, това са фаворитите. ;dd 11. Танци.. ако ги броиш. ;dd Ако не.. волейбол, кънки на лед, сноуборд. <33 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кетева. : )) | |
| |
|