|
| Story of my life ... :) | |
|
+3Ониксия Райън Купър Аксел Милър 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
Аксел Милър
Брой мнения : 98 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Story of my life ... :) Пон Дек 13, 2010 8:33 am | |
| | |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Пон Дек 13, 2010 3:19 pm | |
| Оуу ай ем фърст! хД
1. Вече замина ли за Германия? хД 2. В кой град ще си? (говоря в Германия ;д) 3. Ко праиш? хД 4. Смяташ ли се за луд? (не говоря луд, като психично болен.. хД) 5. Как си се представяш след 10 години? ;д 6. Как разбра за форума? 7. Любими сериали? 8. Ами филми? 9. Я сега кажи няколко любими групички и певци? ;д
Айде, т'ва е... после може още хД | |
| | | Ониксия
Брой мнения : 12 Join date : 13.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Пон Дек 13, 2010 11:40 pm | |
| Снимка? Приличаш ли си по нещо с героя ти? (от характера) Нещо, което рядко споделяш? (не защото не искаш, ами просто защото никой не се сеща да пита за това) Любима книга? Как е в Германия? (Има ли хубави каки? ;д) А принципно при тебе има ли каки? (може и да не отговориш, макар че аз съм си любопитен човек и дръжа да се осведомя ;d ) Какво е да си на 17?И с това свършва партидата ми с безразборни въпроси.. Като отговориш пак ще се върна и ще те тормозя | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Вто Дек 14, 2010 10:19 pm | |
| - Райън Купър написа:
- Оуу ай ем фърст! хД
1. Вече замина ли за Германия? хД 2. В кой град ще си? (говоря в Германия ;д) 3. Ко праиш? хД 4. Смяташ ли се за луд? (не говоря луд, като психично болен.. хД) 5. Как си се представяш след 10 години? ;д 6. Как разбра за форума? 7. Любими сериали? 8. Ами филми? 9. Я сега кажи няколко любими групички и певци? ;д
Айде, т'ва е... после може още хД 1 - Да още вчера си пристигнах. 2 - Ами аз отдавна съм си в Мюнхен, просто защото отдавна живея тук, явно не си ме разбрал. В България си идвам понякога. 3 - Отговарям ти хДДДД 4 - Да 5 - Като футболист на Байерн Мюнхен ;ррр 6 - От една приятелка 7 - Нямам време за сериали 8 - Определено не немски ;ДДд. Ами филми като - "Апокалипсис", "Трансформърс", "Денят на страшния съд", "Върхът на Данте" и други. 9 - Ами пак не немските ;ДДд. Вчера чух в youtube една група - Tyler, която прави кавари на известни поп песни. Бтв слушал съм чалга няколко пъти, когато бях в България ;дддд. | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Вто Дек 14, 2010 10:26 pm | |
| - Ониксия написа:
- Снимка?
Приличаш ли си по нещо с героя ти? (от характера) Нещо, което рядко споделяш? (не защото не искаш, ами просто защото никой не се сеща да пита за това) Любима книга? Как е в Германия? (Има ли хубави каки? ;д) А принципно при тебе има ли каки? (може и да не отговориш, макар че аз съм си любопитен човек и дръжа да се осведомя ;d ) Какво е да си на 17?
И с това свършва партидата ми с безразборни въпроси.. Като отговориш пак ще се върна и ще те тормозя 1 - Ами гепсах на баща ми лаптопа, защото моя е останал в България :( и нямам тук. 2 - Ми май да, не помня какво съм писал ;ддд 3 - Много малко хора се интересуват как съм, в смисъл питат ме, но зад моето "добре" не виждат какво всъщност се крие, което в повечето случаи не е добро. 4 - " Хари Потър" 5 - Намират се май хубави каки, ама си мислех, че теб ще те интересуват момчетата повече ;дддд 6 - Ами преди едни месец имаше, сега съм сам, май това те интересуваше индиректно де ;ддд 7 - Каквото е и да си на 16 ;дддд | |
| | | Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Вто Дек 14, 2010 10:40 pm | |
| Хари Потър фен ?? о.О Задавам се и аз хД
Такам..
Любима книга от поредицата ? А персонаж ? Какво мислиш за Волди ? А за Доби ? <3 ^^ Гледа ли седмата част ? Какво мислиш за нея ? Любим филм от поредицата ?
Сега не ХП..
Любим цвят ? А държава ? В кой град мечтаеш да живееш ? Хоби ? Любимо местенце ?
Това е от мен ^^ | |
| | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Сря Дек 15, 2010 6:20 am | |
| | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Сря Дек 15, 2010 9:19 am | |
| - Вивиан написа:
- Хари Потър фен ?? о.О Задавам се и аз хД
Такам..
Любима книга от поредицата ? - Ами последната - Даровете на смъртта А персонаж ? Дъмбълдор, много мил човек беше Какво мислиш за Волди ? Противняк си ми е, искам да му забия пръчка м носа ;ддд А за Доби ? <3 ^^ В първия момент се стреснах като го видях, за малко да падна ;дддд Гледа ли седмата част ? Още не, ти? Какво мислиш за нея ? Любим филм от поредицата ? Ами "Нечистокръвния принц"
Сега не ХП..
Любим цвят ? Зелено А държава ? България естествено В кой град мечтаеш да живееш ? Рим Хоби ? Спортове много ;ддд, телевизия и на компа малко да поцъкам ;ддд а и да не забравя на вън с приятели Любимо местенце ?
Това е от мен ^^ | |
| | | Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Сря Дек 15, 2010 9:21 am | |
| - Цитат :
- Гледа ли седмата част ? Още не, ти?
Аз я гледах..Абе да ти кажа, мислех, че ще е нещо повече, смисъл, така или иначе ги разделят на две части..Ама беше готин ;п ^^
| |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Сря Дек 15, 2010 9:25 am | |
| | |
| | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| | | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Чет Дек 16, 2010 8:59 am | |
| - Касандра Хейл написа:
- амии ти сма се набута ;дд соууу итс ми ъгейнн ^_______^
п0 конкретни съпр0си.. хмм окей.. видях че отказз да дадеш снимка, под претекст че нямаш.. меи аз съм по нахалничк0 со0у... `` снимка.. не, неможе или няма не се приема за отг ;дд В скоро време ще имам спокойно ;ддд ;ррр `` сп0мена че си иамл приятелка... ти ли беше винов да се скарате или тя? `` Ами според мен тя, защото тя ми изневери, не аз р0ден си във варна .. ихаа аз пък съм малко по на запад от варна *малко ми куцат п0соките ама ;дд* та.. преди да заминеш за германия там ли жива ;? Ами да аз съм си гларусче ;рррр `` тей и тей съм на тема "мор инфо абаут ю" .. стил на обличане ;? Спортно-елегатно (май така се казва) `` тениска или суитшър или пък може би риза ;? От всичко - едни ден тениска, друг - ризата и така обичам разнообразието ;д;р `` дънки или нещ0 по св0бодно ;? дънки, по свободното ми е само за тренинг `` м0жеш ли да пееш ^,...,^ а щ3 ни попееш ли *виж колко съм добричко споделям таланта ти с другите ;дд * ами не мисля ;ддд `` a да рисувашшш... ами да пишешш не таланта ми е само спорта `` сп0мена сп0ртове сред хобитата си.. имаш ли си любим спорт Оооо толкова са много - футбол, волейбол, тенис, биатлон, лека атлетика още други вай има, за които не се сещам `` моренце или планина предп0читаш ;? защоо Моренце, защото там е топло и момичетата са по разголени ;дддд `` никЪде не открих въпр0сче любима песен и предпочитан стил музичка.. соуу слушам... поп музика, на тези известните изпълнители, а за песен труден въпрос ами да речем една стара немска песен - Du hast den schoensten Arsch der Welt, защото ми навява спомени. `` забелязах че си изп0лзвал Рейналдо * ♥ * таа .. защ0 избра него? Бившата ми приятелка го харесваше, и когато си правех герой се сетих за това
и мисля да спра.. ще ти втръсне от мене ;дд пък и брат ти ше пр0ревнува ;дд соу бай за сега Спокойно няма да ми омръзне, пък брат ми е голямо момче да се оправя сам, каквото иска да си мисли. | |
| | | Аксел Милър
| | | | Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Съб Дек 18, 2010 12:59 am | |
| | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Съб Дек 18, 2010 8:55 am | |
| Оооо милоо Ми как ще ме пропуснеш, няма начин
1) Естествено, че ще ти кажа - майка ми е българка. 2) Еми недей, че ще се обидя. Те са дебели и грозни. 3) Ми май не си, то не сте мрънкали де. Аз направих грешка, трябваше да я постна по-късно, подраних. 4) Алкохол, пия понякога, но не много. За друго май не се сещам. 5) Ами не обичам шапките, много ми натискат главата 6) Ми сега съм на 17, значи някъде от 5 години може би. 7) Чак пък често не бих казал, може би един път в седмицата, дори и по-рядко, зависи от случаите, без повод не мога да пия. 8) Всичко вредно, каквото се сетиш, обичам. 9) В момента спи, като пън. 10) Когато се видим, мило. 11) Не пия много натурален сок, не обичам. Така че тука съм пас, с любовника ти можете да пиете. 12) Ами в нас сигурно семейно. 13) А Нова година може би на някое купонче. А ти? 14) Чак пък да обичам не, но ми се случва и това. 15) Ооо ми бих си погледнал гърдите. 16) Хах как така да обичам !? ( гледа много объркано) 17) Простено ти е нали си моето момиче 18) Ами нз аз си идвам от време на време. Що да нямаш ли нещо предвид? 19) Да правил съм преди, което ми напомня че скоро не съм. 20) Да ама само фъстъци ли, искам и бира.
Емии дай да си попиша с нея. Да се запозная с нея, нали ще `и ставм зет (май така се викаше). 19) | |
| | | Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Съб Дек 18, 2010 2:09 pm | |
| - Аксел Милър написа:
2) Еми недей, че ще се обидя. Те са дебели и грозни.
Милооо.ХДД Нямах това предвид.ХДД В немските филми(засичала съм някои по телевизията.ХДД)такива са германците.ХДД И ти определено не си грозен. (теглото няма да го коментирам,защото ще се повторя.ХДД)
Имам още въпроси.ХДД
1.Колко си висок? 2.Обичаш ли кашкавал?ХДД 3.А МакДоналдс?(каза,че обичаш вредните храни,та няма как да пропусна МакДоналдс.ХДД) 4.Хм...забравих какво щях да те питам?! 5.Слушал ли си песен 10 пъти един след друг?ХДД(т.е.като свърши пак си я пускаш,и я слушаш,слушаш,слушаш...ХДД) 6.Обичаш ли айран?ХДД(да,пише се"айрАн",а не"айрЯн".) 7.Можеш ли да танцуваш? 8.А да пееш?ХДД(четох нещо за пеене по-нагоре в темата.ХДД) 9.Какво мислиш за гларусите? О.о 10.А за птиците като цяло? 11.Хехе,на купон за Нова година.Браво,браво.ХДД Аз пък май ще я посрещна с най-добрата си приятелка.Скромно и тихо. 12.Оо,пък за Варна...ХДД ми като дойдеш в България,може да отскочиш до Бургас.То не е далеч. 13.Климатикът ме плаши.На няколко пъти изпъшка страстно?! 14.У вас миеш ли чинии? 15.А пускаш ли пералня?ХДД 16.Апък...апък...падаш ли на леда? 17.Имаш ли любим цвят? 18.Оо,не видях такъв въпрос.Кога си роден? 19.Какво мислиш за Фейсбук?ХДД 20.А ти имаш ли?
Та моите въпроси пак са 20.ХДД После може още 20,знае ли човек. Адиос,мило! | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Нед Дек 19, 2010 11:03 am | |
| - Саманта Кроу написа:
- Аксел Милър написа:
2) Еми недей, че ще се обидя. Те са дебели и грозни.
Милооо.ХДД Нямах това предвид.ХДД В немските филми(засичала съм някои по телевизията.ХДД)такива са германците.ХДД И ти определено не си грозен. (теглото няма да го коментирам,защото ще се повторя.ХДД)
Имам още въпроси.ХДД
1.Колко си висок? - 177 сантиметра, а ти ? 2.Обичаш ли кашкавал?ХДД - Ми не знам, може би ;ддд 3.А МакДоналдс?(каза,че обичаш вредните храни,та няма как да пропусна МакДоналдс.ХДД) - От там обаче само картофките и колата обичам ;ддд 4.Хм...забравих какво щях да те питам?! - Така е като ми видиш, забравяш ума и дума 5.Слушал ли си песен 10 пъти един след друг?ХДД(т.е.като свърши пак си я пускаш,и я слушаш,слушаш,слушаш...ХДД) - Чак пък толкова пъти - не, щом ме питаш, ти сигурно си слушала 6.Обичаш ли айран?ХДД(да,пише се"айрАн",а не"айрЯн".) - Неее 7.Можеш ли да танцуваш? - Ми аз си мисля, че мога 8.А да пееш?ХДД(четох нещо за пеене по-нагоре в темата.ХДД) - неее 9.Какво мислиш за гларусите? О.о - За птиците и хората-гларуси - и двете са много нахални 10.А за птиците като цяло? - Ми зависи от птичката има някои приятни 11.Хехе,на купон за Нова година.Браво,браво.ХДД Аз пък май ще я посрещна с най-добрата си приятелка.Скромно и тихо. - Ай ела при мен 12.Оо,пък за Варна...ХДД ми като дойдеш в България,може да отскочиш до Бургас.То не е далеч. - Знам може да намина, стига скоро да си дойда де. 13.Климатикът ме плаши.На няколко пъти изпъшка страстно?! - мило няма да ти глътне спокойно почива си сигурно 14.У вас миеш ли чинии? - Случвало ми се е 15.А пускаш ли пералня?ХДД - Случвало ми се е 16.Апък...апък...падаш ли на леда? - не ми се е случвало скоро, слава богу 17.Имаш ли любим цвят? - да зелено, жълто и бяло 18.Оо,не видях такъв въпрос.Кога си роден? - на 16 април 1993 19.Какво мислиш за Фейсбук?ХДД - клюкарница 20.А ти имаш ли? - не точно по тази причина
Та моите въпроси пак са 20.ХДД После може още 20,знае ли човек. Адиос,мило! Сладкишчееееее | |
| | | Аксел Милър
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) Сря Дек 29, 2010 1:36 pm | |
| Е след като всички излезе наяве, май опознаването започва отначало ;ддд Ако има желаещи да пишат ;дд | |
| | | Сам Уинчестър
Брой мнения : 49 Join date : 27.12.2010
| | | | Аксел Милър
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Story of my life ... :) | |
| |
| | | | Story of my life ... :) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |