GGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GGWorld

You know you love me XOXO Gossip girl

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Приятели на форума!
Story of my life ... :)  Icon_minitimeПет Авг 19, 2011 12:38 pm by Лус

» Търся си гадже
Story of my life ... :)  Icon_minitimeПон Юли 11, 2011 12:58 pm by vovk_88

» Търся си БФФ
Story of my life ... :)  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 3:39 pm by Бетина Бойдъл

» Бетина Бойдъл
Story of my life ... :)  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:23 pm by Леонор Дейвис

» Елена Мурати
Story of my life ... :)  Icon_minitimeНед Май 01, 2011 2:22 pm by Леонор Дейвис

» Търся семейство
Story of my life ... :)  Icon_minitimeНед Апр 24, 2011 8:43 pm by Евелин

» Търся си другарче за РП
Story of my life ... :)  Icon_minitimeСъб Апр 23, 2011 2:15 pm by Валъри

» Южния парк
Story of my life ... :)  Icon_minitimeПет Апр 15, 2011 9:02 pm by Райън Купър

» Чат. vol2.
Story of my life ... :)  Icon_minitimeПон Апр 11, 2011 9:48 pm by Райън Купър

Приятели
Story of my life ... :)  J0gpd0

Story of my life ... :)  3050046m

Story of my life ... :)  Srz6dz

Story of my life ... :)  3314923n

Story of my life ... :)

Go down 
+3
Ониксия
Райън Купър
Аксел Милър
7 posters
АвторСъобщение
Аксел Милър

Аксел Милър

Брой мнения : 98

Story of my life ... :)  Empty
ПисанеЗаглавие: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeПон Дек 13, 2010 8:33 am

Ами давайте ... Story of my life ... :)  694764 Story of my life ... :)  129789 Story of my life ... :)  129789 Story of my life ... :)  129789 Story of my life ... :)  129789 Story of my life ... :)  335782 Story of my life ... :)  335782 Story of my life ... :)  335782 Story of my life ... :)  335782
Върнете се в началото Go down
Райън Купър

Райън Купър

Брой мнения : 131
Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeПон Дек 13, 2010 3:19 pm

Оуу ай ем фърст! хД

1. Вече замина ли за Германия? хД
2. В кой град ще си? (говоря в Германия ;д)
3. Ко праиш? хД
4. Смяташ ли се за луд? (не говоря луд, като психично болен.. хД)
5. Как си се представяш след 10 години? ;д
6. Как разбра за форума?
7. Любими сериали?
8. Ами филми?
9. Я сега кажи няколко любими групички и певци? ;д

Айде, т'ва е... после може още хД
Ониксия

Ониксия

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeПон Дек 13, 2010 11:40 pm

Снимка?
Приличаш ли си по нещо с героя ти? (от характера)
Нещо, което рядко споделяш? (не защото не искаш, ами просто защото никой не се сеща да пита за това)
Любима книга?
Как е в Германия? (Има ли хубави каки? ;д)
А принципно при тебе има ли каки? (може и да не отговориш, макар че аз съм си любопитен човек и дръжа да се осведомя ;d )
Какво е да си на 17?

И с това свършва партидата ми с безразборни въпроси.. Като отговориш пак ще се върна и ще те тормозя Ня ня
http://mr-westwick.darkbb.info/forum
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeВто Дек 14, 2010 10:19 pm

Райън Купър написа:
Оуу ай ем фърст! хД

1. Вече замина ли за Германия? хД
2. В кой град ще си? (говоря в Германия ;д)
3. Ко праиш? хД
4. Смяташ ли се за луд? (не говоря луд, като психично болен.. хД)
5. Как си се представяш след 10 години? ;д
6. Как разбра за форума?
7. Любими сериали?
8. Ами филми?
9. Я сега кажи няколко любими групички и певци? ;д

Айде, т'ва е... после може още хД

1 - Да още вчера си пристигнах.
2 - Ами аз отдавна съм си в Мюнхен, просто защото отдавна живея тук, явно не си ме разбрал. В България си идвам понякога. Story of my life ... :)  129789
3 - Отговарям ти хДДДД
4 - Да
5 - Като футболист на Байерн Мюнхен ;ррр
6 - От една приятелка
7 - Нямам време за сериали
8 - Определено не немски ;ДДд. Ами филми като - "Апокалипсис", "Трансформърс", "Денят на страшния съд", "Върхът на Данте" и други.
9 - Ами пак не немските ;ДДд. Вчера чух в youtube една група - Tyler, която прави кавари на известни поп песни. Бтв слушал съм чалга няколко пъти, когато бях в България ;дддд.
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeВто Дек 14, 2010 10:26 pm

Ониксия написа:
Снимка?
Приличаш ли си по нещо с героя ти? (от характера)
Нещо, което рядко споделяш? (не защото не искаш, ами просто защото никой не се сеща да пита за това)
Любима книга?
Как е в Германия? (Има ли хубави каки? ;д)
А принципно при тебе има ли каки? (може и да не отговориш, макар че аз съм си любопитен човек и дръжа да се осведомя ;d )
Какво е да си на 17?

И с това свършва партидата ми с безразборни въпроси.. Като отговориш пак ще се върна и ще те тормозя Story of my life ... :)  320706

1 - Ами гепсах на баща ми лаптопа, защото моя е останал в България :( и нямам тук.
2 - Ми май да, не помня какво съм писал ;ддд
3 - Много малко хора се интересуват как съм, в смисъл питат ме, но зад моето "добре" не виждат какво всъщност се крие, което в повечето случаи не е добро.
4 - " Хари Потър"
5 - Намират се май хубави каки, ама си мислех, че теб ще те интересуват момчетата повече ;дддд
6 - Ами преди едни месец имаше, сега съм сам, май това те интересуваше индиректно де ;ддд
7 - Каквото е и да си на 16 ;дддд
Вивиан

Вивиан

Брой мнения : 329

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeВто Дек 14, 2010 10:40 pm

Хари Потър фен ?? о.О Задавам се и аз хД

Такам..

Любима книга от поредицата ?
А персонаж ?
Какво мислиш за Волди ?
А за Доби ? <3 ^^
Гледа ли седмата част ?
Какво мислиш за нея ?
Любим филм от поредицата ?

Сега не ХП..

Любим цвят ?
А държава ?
В кой град мечтаеш да живееш ?
Хоби ?
Любимо местенце ?

Това е от мен ^^
http://musicislife.bulgarianforum.net/
Касандра Хейл
Модератор
Касандра Хейл

Брой мнения : 196
Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 6:20 am

Акселлллллллл Story of my life ... :)  Happy Story of my life ... :)  78622 Story of my life ... :)  283167

`` ак0 имаше право само на едно желание какво щеше да е то
`` ся си в Германия,right? ... в Мюнхен... *уеууу правилно съм разбрала ^..^* та въпр0са ми е ... къде в Бг си р0деннн ;п
`` кажи нещ0 повечк0 за теб ^^ *ай ноу.. от люб0питните съмм*
`` минал0 или бъдеще?
`` синьо или черн0
`` Бг или Германия ;п
`` к0га ще си идеш пак у бг ;дд *клюкарчето да ме извинява... ама аз си падам повече от нея по клюките ;д*
`` ще ни купипш ли п0даръциии Story of my life ... :)  92510
`` стигат ли ти т0лкова въпр0счета ;?
`` и да не ти стигат ... п0сле пак ся ставам че треа се гримирам,...д а се облека да х0дя на дск.. брр ;хх ;(

с0уу бай науу Story of my life ... :)  881858 ии днес да влезеш по с време в чата ;дд *ангелчеее*
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 9:19 am

Вивиан написа:
Хари Потър фен ?? о.О Задавам се и аз хД

Такам..

Любима книга от поредицата ? - Ами последната - Даровете на смъртта
А персонаж ? Дъмбълдор, много мил човек беше
Какво мислиш за Волди ? Противняк си ми е, искам да му забия пръчка м носа ;ддд
А за Доби ? <3 ^^ В първия момент се стреснах като го видях, за малко да падна ;дддд
Гледа ли седмата част ? Още не, ти?
Какво мислиш за нея ?
Любим филм от поредицата ? Ами "Нечистокръвния принц"

Сега не ХП..

Любим цвят ? Зелено
А държава ? България естествено
В кой град мечтаеш да живееш ? Рим
Хоби ? Спортове много ;ддд, телевизия и на компа малко да поцъкам ;ддд а и да не забравя на вън с приятели
Любимо местенце ?

Това е от мен ^^
Вивиан

Вивиан

Брой мнения : 329

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 9:21 am

Цитат :
Гледа ли седмата част ? Още не, ти?

Аз я гледах..Абе да ти кажа, мислех, че ще е нещо повече, смисъл, така или иначе ги разделят на две части..Ама беше готин ;п ^^

http://musicislife.bulgarianforum.net/
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 9:25 am

Касандра Хейл написа:
Акселлллллллл Story of my life ... :)  Happy Story of my life ... :)  78622 Story of my life ... :)  283167

`` ак0 имаше право само на едно желание какво щеше да е то -
ами може би да не се бяхме скарали с приятелката ми, не знам, в смисъл аз си харесвам живота с добрите и лошите неща, така че нищо не бих искал да променя
`` ся си в Германия,right? ... в Мюнхен... *уеууу правилно съм разбрала ^..^* та въпр0са ми е ... къде в Бг си р0деннн ;п във Варна
`` кажи нещ0 повечк0 за теб ^^ *ай ноу.. от люб0питните съмм* по конкретни въпроси ;рррр
`` минал0 или бъдеще? бъдещето, никога не се връщам назад
`` синьо или черн0 черно
`` Бг или Германия ;п Еее тва не е честно, и двете си ги обичам
`` к0га ще си идеш пак у бг ;дд *клюкарчето да ме извинява... ама аз си падам повече от нея по клюките ;д* Ами сигурно януари към края или февруари, не знам
`` ще ни купипш ли п0даръциии Story of my life ... :)  92510 да стига да се видим де :))))
`` стигат ли ти т0лкова въпр0счета ;? нееееееееееее ;дддд
`` и да не ти стигат ... п0сле пак ся ставам че треа се гримирам,...д а се облека да х0дя на дск.. брр ;хх ;(

с0уу бай науу Story of my life ... :)  881858 ии днес да влезеш по с време в чата ;дд *ангелчеее*
Касандра Хейл
Модератор
Касандра Хейл

Брой мнения : 196
Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 15, 2010 2:46 pm

амии ти сма се набута ;дд соууу итс ми ъгейнн ^_______^
п0 конкретни съпр0си.. хмм окей.. видях че отказз да дадеш снимка, под претекст че нямаш.. меи аз съм по нахалничк0 со0у...
`` снимка.. не, неможе или няма не се приема за отг ;дд
`` сп0мена че си иамл приятелка... ти ли беше винов да се скарате или тя? `` р0ден си във варна .. ихаа аз пък съм малко по на запад от варна *малко ми куцат п0соките ама ;дд* та.. преди да заминеш за германия там ли жива ;?
`` тей и тей съм на тема "мор инфо абаут ю" .. стил на обличане ;?
`` тениска или суитшър или пък може би риза ;?
`` дънки или нещ0 по св0бодно ;?
`` м0жеш ли да пееш ^,...,^ а щ3 ни попееш ли *виж колко съм добричко споделям таланта ти с другите ;дд *
`` a да рисувашшш... ами да пишешш
`` сп0мена сп0ртове сред хобитата си.. имаш ли си любим спорт
`` моренце или планина предп0читаш ;? защоо
`` никЪде не открих въпр0сче любима песен и предпочитан стил музичка.. соуу слушам...
`` забелязах че си изп0лзвал Рейналдо * ♥ * таа .. защ0 избра него?

и мисля да спра.. ще ти втръсне от мене ;дд пък и брат ти ше пр0ревнува ;дд соу бай за сега Story of my life ... :)  508394
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeЧет Дек 16, 2010 8:59 am

Касандра Хейл написа:
амии ти сма се набута ;дд соууу итс ми ъгейнн ^_______^
п0 конкретни съпр0си.. хмм окей.. видях че отказз да дадеш снимка, под претекст че нямаш.. меи аз съм по нахалничк0 со0у...
`` снимка.. не, неможе или няма не се приема за отг ;дд В скоро време ще имам спокойно ;ддд ;ррр
`` сп0мена че си иамл приятелка... ти ли беше винов да се скарате или тя? `` Ами според мен тя, защото тя ми изневери, не аз
р0ден си във варна .. ихаа аз пък съм малко по на запад от варна *малко ми куцат п0соките ама ;дд* та.. преди да заминеш за германия там ли жива ;? Ами да аз съм си гларусче ;рррр
`` тей и тей съм на тема "мор инфо абаут ю" .. стил на обличане ;? Спортно-елегатно (май така се казва)
`` тениска или суитшър или пък може би риза ;? От всичко - едни ден тениска, друг - ризата и така обичам разнообразието ;д;р
`` дънки или нещ0 по св0бодно ;? дънки, по свободното ми е само за тренинг
`` м0жеш ли да пееш ^,...,^ а щ3 ни попееш ли *виж колко съм добричко споделям таланта ти с другите ;дд * ами не мисля ;ддд
`` a да рисувашшш... ами да пишешш не таланта ми е само спорта
`` сп0мена сп0ртове сред хобитата си.. имаш ли си любим спорт Оооо толкова са много - футбол, волейбол, тенис, биатлон, лека атлетика още други вай има, за които не се сещам
`` моренце или планина предп0читаш ;? защоо Моренце, защото там е топло и момичетата са по разголени ;дддд
`` никЪде не открих въпр0сче любима песен и предпочитан стил музичка.. соуу слушам... поп музика, на тези известните изпълнители, а за песен труден въпрос ами да речем една стара немска песен - Du hast den schoensten Arsch der Welt, защото ми навява спомени.
`` забелязах че си изп0лзвал Рейналдо * ♥ * таа .. защ0 избра него? Бившата ми приятелка го харесваше, и когато си правех герой се сетих за това

и мисля да спра.. ще ти втръсне от мене ;дд пък и брат ти ше пр0ревнува ;дд соу бай за сега Story of my life ... :)  508394

Спокойно няма да ми омръзне, пък брат ми е голямо момче да се оправя сам, каквото иска да си мисли. Story of my life ... :)  686774
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 12:09 am

Ето ви и една снимчица ...

Story of my life ... :)  N177688166251533853269
Story of my life ... :)  N177688166251533853269
Саманта Кроу

Саманта Кроу

Брой мнения : 378
Местожителство : Somewhere near you...

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 12:59 am

Мило...ХДД ^^ Прегръдка

Хей.Разхождах се из темите и нямаше как да те пропусна.ХДД

1.Абе не разбрах кой от родителите ти е от България. хаха Ще ми кажеш ли?ХД
2.Ама на мен ми приличаш на 100-процентов германец.ХДД
3.Мерси за снимката,бтв.^^ Благодаря от името на всички,които ти мрънкаха за нея.ХДД(аз не мрънках,нали?)
4.Имаш ли гадни навици?ХДД Какви са?
5.Носиш ли шапки?(не знам защо те питам това.)
6.От колко години тренираш футбол?
7.Пиеш ли често?
8.Любима храна?ХДД
9.Какво прави кучето ти? Весело
10.Кога пък ще редим пъзели?! >.<
11.Ами кога ще пием натурален сок? Търкаляне по пода от
12.Сега по-сериозни въпроси.ХДД-Как ще прекараш Коледа?
13.А Нова година?
14.Обичаш ли да гърмиш пиратки и т.н.?
15.Какво би направил,ако една сутрин се събудиш жена?ХДД
16.Обичаш ли да остриш моливи?(wait,what?!)
17.В момента бълвам глупости.
18.Та...ще се връщаш ли пак във Варна някога?ХДД
19.Обичаш ли да правиш ангели в снега?(нали знаеш как.ХДД разперваш ръце и крака и гимнастика си правиш.ХДД)
20.Обичаш ли бирени фъстъци?ХДД(допреди малко си похапвах.ХД <3)

Еми това е от мен засега.Щях да измисля още,но майка ми ще влезе заплашително с гръм и трясък в стаята и ще се развика. О.о

Чао! Прегръдка Целуване
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 8:55 am

Оооо милоо Story of my life ... :)  732859 Story of my life ... :)  515487 Story of my life ... :)  862378
Ми как ще ме пропуснеш, няма начин Story of my life ... :)  525419

1) Естествено, че ще ти кажа - майка ми е българка.
2) Еми недей, че ще се обидя. Те са дебели и грозни.
3) Ми май не си, то не сте мрънкали де. Аз направих грешка, трябваше да я постна по-късно, подраних. Story of my life ... :)  320706
4) Алкохол, пия понякога, но не много. За друго май не се сещам.
5) Ами не обичам шапките, много ми натискат главата Story of my life ... :)  129789
6) Ми сега съм на 17, значи някъде от 5 години може би.
7) Чак пък често не бих казал, може би един път в седмицата, дори и по-рядко, зависи от случаите, без повод не мога да пия.
8) Всичко вредно, каквото се сетиш, обичам.
9) В момента спи, като пън. Story of my life ... :)  129789
10) Когато се видим, мило. Story of my life ... :)  44427
11) Не пия много натурален сок, не обичам. Така че тука съм пас, с любовника ти можете да пиете. Story of my life ... :)  862378
12) Ами в нас сигурно семейно.
13) А Нова година може би на някое купонче. А ти?
14) Чак пък да обичам не, но ми се случва и това. Story of my life ... :)  129789
15) Ооо ми бих си погледнал гърдите. Story of my life ... :)  335782
16) Хах как така да обичам !? ( гледа много объркано)
17) Простено ти е нали си моето момиче Story of my life ... :)  552172 Story of my life ... :)  44427 Story of my life ... :)  515487
18) Ами нз аз си идвам от време на време. Що да нямаш ли нещо предвид? Story of my life ... :)  92510
19) Да правил съм преди, което ми напомня че скоро не съм. Story of my life ... :)  335782
20) Да ама само фъстъци ли, искам и бира. Story of my life ... :)  129789

Емии дай да си попиша с нея. Да се запозная с нея, нали ще `и ставм зет (май така се викаше). Story of my life ... :)  129789 Story of my life ... :)  129789

19)
Саманта Кроу

Саманта Кроу

Брой мнения : 378
Местожителство : Somewhere near you...

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСъб Дек 18, 2010 2:09 pm

Аксел Милър написа:

Милооо.ХДД Нямах това предвид.ХДД В немските филми(засичала съм някои по телевизията.ХДД)такива са германците.ХДД И ти определено не си грозен. Прегръдка (теглото няма да го коментирам,защото ще се повторя.ХДД)

Имам още въпроси.ХДД

1.Колко си висок?
2.Обичаш ли кашкавал?ХДД
3.А МакДоналдс?(каза,че обичаш вредните храни,та няма как да пропусна МакДоналдс.ХДД)
4.Хм...забравих какво щях да те питам?! Не мога да повярвам
5.Слушал ли си песен 10 пъти един след друг?ХДД(т.е.като свърши пак си я пускаш,и я слушаш,слушаш,слушаш...ХДД)
6.Обичаш ли айран?ХДД(да,пише се"айрАн",а не"айрЯн".)
7.Можеш ли да танцуваш? хаха
8.А да пееш?ХДД(четох нещо за пеене по-нагоре в темата.ХДД)
9.Какво мислиш за гларусите? О.о
10.А за птиците като цяло?
11.Хехе,на купон за Нова година.Браво,браво.ХДД Аз пък май ще я посрещна с най-добрата си приятелка.Скромно и тихо.хаха
12.Оо,пък за Варна...ХДД ми като дойдеш в България,може да отскочиш до Бургас.То не е далеч. хаха Пеперуда
13.Климатикът ме плаши.На няколко пъти изпъшка страстно?! Шок!
14.У вас миеш ли чинии? хаха
15.А пускаш ли пералня?ХДД
16.Апък...апък...падаш ли на леда? Весело
17.Имаш ли любим цвят?
18.Оо,не видях такъв въпрос.Кога си роден? хаха
19.Какво мислиш за Фейсбук?ХДД
20.А ти имаш ли? хаха

Та моите въпроси пак са 20.ХДД После може още 20,знае ли човек. Адиос,мило! Целувка
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 11:03 am

Саманта Кроу написа:
Аксел Милър написа:

Милооо.ХДД Нямах това предвид.ХДД В немските филми(засичала съм някои по телевизията.ХДД)такива са германците.ХДД И ти определено не си грозен. Story of my life ... :)  44427 (теглото няма да го коментирам,защото ще се повторя.ХДД)

Имам още въпроси.ХДД

1.Колко си висок? - 177 сантиметра, а ти ?
2.Обичаш ли кашкавал?ХДД - Ми не знам, може би ;ддд
3.А МакДоналдс?(каза,че обичаш вредните храни,та няма как да пропусна МакДоналдс.ХДД) - От там обаче само картофките и колата обичам ;ддд
4.Хм...забравих какво щях да те питам?! Story of my life ... :)  129833 - Така е като ми видиш, забравяш ума и дума
Story of my life ... :)  862378
5.Слушал ли си песен 10 пъти един след друг?ХДД(т.е.като свърши пак си я пускаш,и я слушаш,слушаш,слушаш...ХДД) - Чак пък толкова пъти - не, щом ме питаш, ти сигурно си слушала Story of my life ... :)  129789
6.Обичаш ли айран?ХДД(да,пише се"айрАн",а не"айрЯн".) - Неее
7.Можеш ли да танцуваш? Story of my life ... :)  753523 - Ми аз си мисля, че мога
Story of my life ... :)  862378
8.А да пееш?ХДД(четох нещо за пеене по-нагоре в темата.ХДД) - неее
9.Какво мислиш за гларусите? О.о - За птиците и хората-гларуси - и двете са много нахални
10.А за птиците като цяло? - Ми зависи от птичката има някои приятни
11.Хехе,на купон за Нова година.Браво,браво.ХДД Аз пък май ще я посрещна с най-добрата си приятелка.Скромно и тихо.Story of my life ... :)  753523 - Ай ела при мен
Story of my life ... :)  88218
12.Оо,пък за Варна...ХДД ми като дойдеш в България,може да отскочиш до Бургас.То не е далеч. Story of my life ... :)  753523 Story of my life ... :)  5319 - Знам може да намина, стига скоро да си дойда де.
13.Климатикът ме плаши.На няколко пъти изпъшка страстно?! Story of my life ... :)  586533 - мило няма да ти глътне спокойно
Story of my life ... :)  129789 почива си сигурно Story of my life ... :)  129789
14.У вас миеш ли чинии? Story of my life ... :)  753523 - Случвало ми се е Story of my life ... :)  129789
15.А пускаш ли пералня?ХДД - Случвало ми се е
Story of my life ... :)  129789
16.Апък...апък...падаш ли на леда? Story of my life ... :)  129789 - не ми се е случвало скоро, слава богу
17.Имаш ли любим цвят? - да зелено, жълто и бяло
18.Оо,не видях такъв въпрос.Кога си роден? Story of my life ... :)  753523 - на 16 април 1993
19.Какво мислиш за Фейсбук?ХДД - клюкарница
20.А ти имаш ли? Story of my life ... :)  753523 - не точно по тази причина

Та моите въпроси пак са 20.ХДД После може още 20,знае ли човек. Адиос,мило! Story of my life ... :)  515487

Сладкишчееееее Целувка Прегръдка Целувка Прегръдка
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 1:36 pm

Е след като всички излезе наяве, май опознаването започва отначало ;ддд Ако има желаещи да пишат ;дд
Сам Уинчестър

Сам Уинчестър

Брой мнения : 49

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 3:47 pm

Как се казваш?
Кво мислиш за Аксел Роуз?
Обичаш ли рози?
Скоро смяташ ли отново да смениш самоличността си?
Коя книга четеш в момента?

Поздрави от Саманта Кроу. Story of my life ... :)  802609
(тя каза, че ако пусна този пост, ще ме пребие. Така че..внимавай..може да си причината за моята смърт.)
Аксел Милър

Аксел Милър

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitimeСря Дек 29, 2010 4:18 pm

Сам Уинчестър написа:
Как се казваш? Мирослав
Кво мислиш за Аксел Роуз? Нищо
Обичаш ли рози? Да
Скоро смяташ ли отново да смениш самоличността си? Ами не, няма накъде повече ;ддд
Коя книга четеш в момента? В момента не чета нищо, защото имам много задачи покрай даскало.

Поздрави от Саманта Кроу. Story of my life ... :)  802609 Мерси
Story of my life ... :)  267624
(тя каза, че ако пусна този пост, ще ме пребие. Така че..внимавай..може да си причината за моята смърт.) Ами да се радвам ли трябва ;дддд
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Story of my life ... :)    Story of my life ... :)  Icon_minitime

Story of my life ... :)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GGWorld :: Free Zone ^^ :: Да свалим маската =D-
Идете на: