|
| JuSt KiD ;p | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: JuSt KiD ;p Нед Дек 12, 2010 11:30 pm | |
| Реших и аз да се натреса с такава темичка хДД Амии казвам се Станислав, на 15 от Търговище... За повечко инфо, питайте :] | |
| | | Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: JuSt KiD ;p Пон Дек 13, 2010 12:43 am | |
| Оо,адаш.ХДД Нали знаеш,че няма оттърване от мен.Като хлебарка съм. Преследвам те по форумите.
Та...ХДД
1.Как си? 2.Какво правиш? 3.Какво мислиш за мухите? 4.Още ли ги хънтваш?ХДД 5.Плащат ли ти,че изтребваш тези гадни животинки? 6.Искаш ли да ти увеличат заплатата?ХДД 7.Ей сега ще им звънна,дон'т уори.Ще си на почест.ХДД 8.В 00:36 дрънкам всякакви глупости,ама ми пука на гларуса?!(това не знам как го измислих.) 9.Оо,какво мислиш за своите събратя-гларусите? 10.Ми...какво би станало,ако ти грабнат храната от ръцете? 11.Говориш ли...гларуски?! 12.Би ли искал да държиш някой от другарите си-гларуси в кавез като дом.любимец? 13.А би ли гръмнал някой гларус?ХДД 14.Абе имате ли климатик?! Ако имате,кажи каква марка е.ХДД 15.Обичаш ли лампи? 16.А някога сънувал ли си,че те отвлича някой психопат и не можеш да се измъкнеш,докато някой друг не убие този психопат?!ХДД 17.Пак ме хваща параноята.ХДД 18.Теб хваща ли те някой път? 19.И сега като е много студено,няма ли да си сложиш ръкавици?! 20.Ми шал? 21.Трябва и шапка!!! 22.Като цяло трябва да сме опаковани като коледни подаръци! 23.Ти обичаш ли подаръци?ХДД 24.А да харчиш пари за подаръци?ХДД 25.А опаковачна хартия?
Хм...това са...фор нау.Сийй йа! ^^ | |
| | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: JuSt KiD ;p Пон Дек 13, 2010 12:53 am | |
| - Саманта Кроу написа:
- Оо,адаш.ХДД Нали знаеш,че няма оттърване от мен.Като хлебарка съм. Преследвам те по форумите.
Та...ХДД
1.Как си? Хмм добре (нали ме знаеш, само аз си знам, как се чувствам, за пред всички останали съм добре хД) 2.Какво правиш? Нищо.. замръзвам (дамм, болен съм ^^ ;д) 3.Какво мислиш за мухите? Че не стават за ядене! ;д 4.Още ли ги хънтваш?ХДД Ъфкорс! 5.Плащат ли ти,че изтребваш тези гадни животинки? Случва се ;д 6.Искаш ли да ти увеличат заплатата?ХДД Ее сега, не съм алчен ;д 7.Ей сега ще им звънна,дон'т уори.Ще си на почест.ХДД Ще чакам ;д 8.В 00:36 дрънкам всякакви глупости,ама ми пука на гларуса?!(това не знам как го измислих.) хД 9.Оо,какво мислиш за своите събратя-гларусите? Големи пичове са! ;д 10.Ми...какво би станало,ако ти грабнат храната от ръцете? Вечерята ми, да ми грабне друга храна от ръцете?! Невър!! 11.Говориш ли...гларуски?! Дамм, от 5 годишно келешче го знам пърфект ;д 12.Би ли искал да държиш някой от другарите си-гларуси в кавез като дом.любимец? Нее, предпочитам да го държа във фруната! хД 13.А би ли гръмнал някой гларус?ХДД Немм, бих го приспал! ^^ 14.Абе имате ли климатик?! Ако имате,кажи каква марка е.ХДД Немм ;д 15.Обичаш ли лампи? Ами предполагам.. 16.А някога сънувал ли си,че те отвлича някой психопат и не можеш да се измъкнеш,докато някой друг не убие този психопат?!ХДД Нем.. ;д 17.Пак ме хваща параноята.ХДД ;дд 18.Теб хваща ли те някой път? Ами случва се.. 19.И сега като е много студено,няма ли да си сложиш ръкавици?! Немм, аз съм против тях! ;д 20.Ми шал? Амм не обичам да нося шалове ;д 21.Трябва и шапка!!! Амм мейби ;д 22.Като цяло трябва да сме опаковани като коледни подаръци! Тцц, не ми харесва! ;д 23.Ти обичаш ли подаръци?ХДД Кой не ги харесва?! 24.А да харчиш пари за подаръци?ХДД Кой обича?! ;д 25.А опаковачна хартия? Ъмм фифти-фифти ;дд
Хм...това са...фор нау.Сийй йа! ^^ Сайонара! хД | |
| | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| | | | Райън Купър
| | | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| | | | Райън Купър
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: JuSt KiD ;p | |
| |
| | | | JuSt KiD ;p | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |