Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Victoria's secret Съб Дек 11, 2010 3:40 pm | |
| | |
|
Лус
Брой мнения : 21 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Sewliewoo..
| Заглавие: Re: Victoria's secret Пон Дек 27, 2010 12:07 am | |
| Тя се беше побъркала. Аз с тази рокля?! С нея изобщо не бях аз. Изглеждах като някоя евтина курва. Та този.. парцал.. нищо не поквриваше от тялото ми. Бях се изчервила като домат, докато се разхождахме из МОЛ-а, мъкнейки торбите от магазина. - Къде отиваме? - попитах. - До Victoria's secret - отбеляза тя с оттегчен тон. - Знаеш ли не е зле да отидеш на.. ушен лекар! Погледнах я тъпо. - Имах предвит.. това да не е на другия край на МОЛ-а, за Бога?! - От какво се притесняваш толкова? - Как от какво? Направо не е за вярване, че се съгласих да изляза с така пред хора! - О, моля те, без драми.. - тя завъртя очи. Извади телефона си чантичката и отново започна да цъка. - Не драматизирам - подразних се. - О, ето го магазина, да влизаме - изкикоти се Рири и се втурна в магазина. - Нека позная.. този също е един от любимите ти магазини - имърморих съркастично, но Ариана не ме чу.
| |
|
Ариана Ууп
Брой мнения : 19 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Somewheree...
| Заглавие: Re: Victoria's secret Пон Дек 27, 2010 12:17 am | |
| | |
|
Лус
Брой мнения : 21 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Sewliewoo..
| Заглавие: Re: Victoria's secret Пон Дек 27, 2010 5:19 pm | |
| Приближлих се, докато продавачката опаковаше нещата на Ариана. - Избрали си нещо? - попита ме тя и се обърна към мен. - М.. не - поклатих глава. Ариана извади като по навик портмонето, а от там кредитната си карта и я подаде на жената. - Да си ги ползвате със здраве - каза жената в същият момент, в който Ариана започна: - Да, да, мерси - извърна очи. Взе чантите и се отрави към изхода. - Довиждане - кимнах към продавачката и последвах Ариана.
П.П: Съжалявам, че е толкова късо. ;д
| |
|
Ариана Ууп
Брой мнения : 19 Join date : 26.12.2010 Age : 28 Местожителство : Somewheree...
| Заглавие: Re: Victoria's secret Пон Дек 27, 2010 5:37 pm | |
| Със Лус си тръгнахме от магазина.Обиколихме още малко,тя си взе още няколко дрешки,аз също,след което се прибрахме.Вечерта щях да излизам затова трябваше да се приготвя.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Victoria's secret | |
| |
|