## В ролите : Робърт Шийан, Антониа Томас, Лорън Соша, Айвън Реон, Нейтън Стюърт-Джарет, Алекс Рийд, Майкъл Обиора, Ана Ковал, Мишел Феърли, Бен Смит и др.
## Жанр : Комедия, Драма, Фентъзи
## Резюме : "Misfits" е нов сериал от създателите на "Skins" и "The Inbetweeners", който ще зарадва зрителите си с уникален хумор и потапяне във фантастичния жанр.
След като попадат в странна буря, група млади хора, извършващи обществено полезен труд, придобиват суперсили.
Упоритата Кели започва да чува мислите на хората; спортния герой Къртис разбира, че може да върне времето назад, когато наистина съжалява за нещо; купонджийката Алиша пробужда силно сексуално желание у всеки, който я докосне; дори и срамежливия Саймън има способността да става невидим, когато се почувства игнориран; всичко това затруднява Нейтън да открие каква е неговата суперсила.
Простоватата на пръв поглед история звучи по нов начин, благодарение на британския си колорит и извесното за създателите си несъобразяване с цензурата. . .
С кеф си го гледам!!Няма по-добър сериял от този!!
Адриана
Брой мнения : 90 Join date : 13.12.2010
Заглавие: Re: Misfits [h] Сря Дек 15, 2010 12:25 am
Нейтъъъъъъъннннннннннн !!!!!!!!!!! Т'ва е най - якият сериял...!!! Точно по мой вкус.. Секс,Смях,Реване.. xD
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
Заглавие: Re: Misfits [h] Сря Дек 15, 2010 12:27 am
Нейтън:"Ние сме млади! Предполага се да пием повече. Предполага се да бъдем невъзпитани и да се шибаме до припадък помежду си. Създадени сме за купон. Така е! Да, някой от нас ще умрат от свърхдоза или ще полудеят. Но Чарлз Дарвин е казал, че не можеш да направиш омлет без да строшиш няколко яйца. За това става въпрос – чупенето на яйца! А под яйца имам предвид да сме се размазали с първокласна стока. Само да можехте да се видите. Къса ми се сърцето! Облекли сте се с жилетчици! Имахме всичко! Провалихме се повече и по-добре от всяко друго поколение преди нас! Бяхме така прекрасни! Ние сме пропаднали! Аз съм пропаднал и планирам да съм такъв до края на 20-те ми и може би началото на 30-те. И бих нае*ал собствената си майка преди да позволя на нея или който и да е било друг да ми отнеме това!"
Няма втории като него!!! <33 xDD
Сорша Хеил
Брой мнения : 48 Join date : 14.12.2010 Age : 30 Местожителство : Right behind you : ))
Заглавие: Re: Misfits [h] Сря Дек 15, 2010 1:13 am
И аз много го обичам. И Нейтън и сериала. :D Жалко че са само по шест епизода на сезон. ;[