| Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) | |
|
+3Евелин Уилямс Рот Леонор Дейвис 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Леонор Дейвис Админ
Брой мнения : 344 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Нед Дек 12, 2010 10:09 pm | |
| My heart is broken My words are spoken My soul is gone. Without you I’m so alone. Sun is so bright. And then again it’s night. Day after day I’m trying to forget you. And find my own way. *** When everything is wrong In this world I don’t belong... And this pain is in my heart for so long How I’m supposed to be strong... I have no reasons for continue to live... And I don’t know why I’m still alive... *** Пак сълзите мъчително преглъщам и да те гледам не желая за това се обръщам. И искам ,но не мога да спра за теб да мечтая. Но има ли смисъл от напразни мечти, след като с нея си ти?! И колкото и сълзи да пролея, Ти пак си оставаш с нея... Щастлив си с нея ... Тази мисъл ме yбива всеки ден. И чудя се как още дишам, след като не остана нищо в мен ... ***
Видях те днес и утре ще те видя. Сега сълзи роня в непрогледния мрак, но утре зная, че на безразлична отново ще се правя. Ще те гледам отстрани. Много ще боли,а съцето без глас ще крещи. ‘’Поспри за малко и ме погледни’’ Виждаш ли сълзите във очите ми? Забелязваш ли усмивката ми фалшива или се справям отлично с преструвката,че съм щастлива?! | |
|
| |
Уилямс Рот
Брой мнения : 531 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Нед Дек 12, 2010 10:10 pm | |
| Добре измислено,има ли още? | |
|
| |
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| |
| |
Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Нед Дек 12, 2010 10:16 pm | |
| Ами да ...
Моето момче те наричам.
Съжалявам ,но все още само него обичам.
Теб страстно целувам,
но всяка нощ само него санувам.
Другите мислят ,че за теб всичко давам.
Да така е, но само за него сърцето си на дявола продавам.
С теб съм и твоята ръка държа,
но през цялото време сърцето крещи ,това между нас е лъжа.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Как да сложа ново начало?
Когато сърцето ми е на пърченца като разбито огледало.
Всяко късче в тялото ми се забива
и ден след ден бавно ме убива.
Не виждаш кръв нали?
Това не означава ,че по-малко боли.
Боли ме дори когато дишам.
Ти ме нарани и искам да те мразя ,не отричам.
Обаче не мога ,защото и без сърце продължавам само теб да обичам... | |
|
| |
Леонор Дейвис Админ
| |
| |
Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Нед Дек 12, 2010 10:23 pm | |
| Много са готини, първото е невероятно !! <3 ^^ | |
|
| |
Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Нед Дек 12, 2010 10:24 pm | |
| | |
|
| |
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| |
| |
Саманта Кроу
Брой мнения : 378 Join date : 12.12.2010 Age : 29 Местожителство : Somewhere near you...
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Пон Дек 13, 2010 9:41 am | |
| Ауу.<333 Прекрасни са! ^^ Ще пуснеш ли още? ^^ <33 | |
|
| |
Уилямс Рот
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Пон Дек 13, 2010 11:51 am | |
| Много са хубави и интересни,надявам се да качваш още,защото ме зариби! | |
|
| |
Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Вто Дек 14, 2010 12:01 am | |
| Миналото ни бе по-сладко от шоколад Сега теб те няма и животът ми превръща се в Ад Не разбра колко плаках аз, без твоята топлина всичко е мраз Толкова ли е трудно да се върнеш,да се усмихнеш и отново да ме прегърнеш и целунеш?
*** Защо ли да плача спирам? Защо болката бавно угасва,това значи ли ,че умирам? С треперещи ръце държа празна чашата от отрова. С умиращо сърце лягам от умора. Сълзите изтиват на моето лице и изведнъж спира завинаги моето сърце... *** Защо ли вечер не заспивам и отговори търся но не намирам? Защо ли не остана с мен? Дали ще преживея и утрешния ден? И ако се случи че заспя събуждам се като твоето име крещя. Денят дълъг минава и отново е здрач сещам се за деня когато те видях ти сърцето ми отне и стана негов пазач Как ли е сега моето сърце, в твоите ледени ръце? *** Прегрътката ти така топла ,гореща разтапя леда в сърцето ми ,който среща Когато ме пуснеш тялото ми изтива Започвам леко да треперя, но сърцето ми гори,не спира,изгаря превръща се в пепел и само тя остава. Ледът ме завладява студеният вятър -обгръща, а споменът за теб отново и отново се връща и в кристални сълзи се превръща. | |
|
| |
Вивиан
Брой мнения : 329 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Вто Дек 14, 2010 10:16 am | |
| Май на всички ни се отдава да пишем тъжни стихове хД
Иначе са много хубави ^^ (: | |
|
| |
Уилямс Рот
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Вто Дек 14, 2010 11:38 am | |
| Много е хубаво право,наистина беше доста тъжничко. | |
|
| |
Леонор Дейвис Админ
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Съб Дек 18, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Даниел Браун
Брой мнения : 43 Join date : 11.12.2010
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Съб Дек 18, 2010 5:34 pm | |
| Ще се постарая да игнорирам факта, че не съм запознат с писменото ти творчество и ще мина направо на "градивната" част от коментара: Продължавай да пишеш, вече си имаш разрастваща се опашка от фенове, на края на която, (за сега) съм аз. | |
|
| |
Леонор Дейвис Админ
| |
| |
Евелин Админ
Брой мнения : 278 Join date : 11.12.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) Съб Дек 18, 2010 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) | |
| |
|
| |
| Maybe I'm broken inside, but you can see only my fake smile =) | |
|