|
| - sн0w whiтe quеэn ♫ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| | | | Елена Гилбърт ♥
Брой мнения : 90 Join date : 11.12.2010 Местожителство : Upper East Side
| Заглавие: Re: - sн0w whiтe quеэn ♫ Нед Дек 12, 2010 10:45 am | |
| Въпроси ми 1 - Имаш ли си домашен любимец? 2 - На колко си? 3 - Кога имаш РД? 4 - Деймън или Стефан? 5 - Защо избра да си с лика на Тейлър Суифт? 6 - Кое ти е любимото цвете? 7 - А животно? 8 - Имаш ли си гадже? | |
| | | Касандра Хейл Модератор
Брой мнения : 196 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : soмewhere i beloнg ... ♫
| | | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: - sн0w whiтe quеэn ♫ Сря Дек 15, 2010 12:09 am | |
| Сегаа.. итс май търн! хД
1. Как е в Сливен? 2. Защо си нарочила точно мене за тормоз? хД 3. Сега се сетих, че не съм си писал с Бобчо от достааа време?! хДД *това незнам от къде ми дойде ;д* 4. Я си кажи любимият цвят? 5. Амм няколко любими песни? 6. Кой номер обувки носиш? *знам че 50-ти го минаваш, не се прави!* ;д 7. Защо мразиш да ти викат на цяло име, Сирмооо?? хДД
Айде, т'ва е... нищо немога да измисля.. и последната гънка която имах, вече я няма.. ;дд
| |
| | | | Райън Купър
Брой мнения : 131 Join date : 11.12.2010 Age : 29 Местожителство : In The Middle Of Nowhere ;]
| Заглавие: Re: - sн0w whiтe quеэn ♫ Чет Яну 13, 2011 12:21 am | |
| Поради огроомната скука, която ме е налегнала, реших да ти досаждам хД Соуу...
1. Абе защо постояно искаш да ме биеш? ;[ 2. Я ми кажи на ушенце, ти менИ уважаваш ли мЪ? хД 3. Любима книга? 4. Абе ако ти дойда на гости, де ще ме заведеш? ;д 5. Любима напитка? Безалкохолна и следователно алкохолна? 6. Хмм... пушиш ли? (така и не разбрах, веднъж ме муфтихте през нета с Мимса, ама не разбрах... просто за майтап, или си пафкаш? хДД) 7. Защо лягаш тооолкова рано? ;дд 8. Ее... 8 немога да го измисля, ако ми хрумне нещо по-късно, пак ще намина ;д
Соу.. т'ва е.. чакам отговорчета ;p | |
| Заглавие: Re: - sн0w whiтe quеэn ♫ Пон Яну 17, 2011 10:48 am | |
| - Райън Купър написа:
- Поради огроомната скука, която ме е налегнала, реших да ти досаждам хД о0 добре дошЪл.. ама аз после ще си го върнааааа
Соуу...
1. Абе защо постояно искаш да ме биеш? ;l]аз ли.. кой е казал че искаммм 2. Я ми кажи на ушенце, ти менИ уважаваш ли мЪ? хД неее ;дд бзз се :P 3. Любима книга? амии за ся сме на вълна Хамлет ;дд 4. Абе ако ти дойда на гости, де ще ме заведеш? ;д на брилянтиннн или фюжън илии на империята... може и те помъкна из горите ;дд 5. Любима напитка? Безалкохолна и следователно алкохолна? амии кафенце... бяло фрапе <33 а алкохолна.. шо0колад ликьоррр <333 6. Хмм... пушиш ли? (така и не разбрах, веднъж ме муфтихте през нета с Мимса, ама не разбрах... просто за майтап, или си пафкаш? хДД) аз ли от дъжд на вятър ;дд 7. Защо лягаш тооолкова рано? ;дд пф кой е казал че като стана от пс-то лягам ;дд 8. Ее... 8 немога да го измисля, ако ми хрумне нещо по-късно, пак ще намина ;д чакЪм ;дд
Соу.. т'ва е.. чакам отговорчета ;p | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: - sн0w whiтe quеэn ♫ | |
| |
| | | | - sн0w whiтe quеэn ♫ | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |