GGWorld

You know you love me XOXO Gossip girl
 
ИндексPortalКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Приятели на форума!
Пет Авг 19, 2011 12:38 pm by Лус

» Търся си гадже
Пон Юли 11, 2011 12:58 pm by vovk_88

» Търся си БФФ
Нед Май 01, 2011 3:39 pm by Бетина Бойдъл

» Бетина Бойдъл
Нед Май 01, 2011 2:23 pm by Леонор Дейвис

» Елена Мурати
Нед Май 01, 2011 2:22 pm by Леонор Дейвис

» Търся семейство
Нед Апр 24, 2011 8:43 pm by Евелин

» Търся си другарче за РП
Съб Апр 23, 2011 2:15 pm by Валъри

» Южния парк
Пет Апр 15, 2011 9:02 pm by Райън Купър

» Чат. vol2.
Пон Апр 11, 2011 9:48 pm by Райън Купър

Приятели

Share | 
 

 Vanilla Nightclub

Go down 
АвторСъобщение
Леонор Дейвис
Админ
avatar

Брой мнения : 344
Join date : 11.12.2010

ПисанеЗаглавие: Vanilla Nightclub   Съб Дек 11, 2010 3:56 pm

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Изабела

avatar

Брой мнения : 43
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 9:06 pm

Поредния скучен ден в апартамента на Изабела, затова тя реши да го поразнообрази като отиде някъде. Облече първата рокля която намери във гардероба си, изправи косата си и тръгна към някоя дискотека. Първата такава която се изпречи пред очите й бе Vanilla Nightclub. Изи се усмихна и тръгна към входа, където охранителят препречи пътя й:
-Лична карта моля. - момичето присви очи и бръкна в малката чантичка която носеше със себе си. Извади личната карта и се усмихна победоносно, огромният охранител се отмести и тя влезе. Вътре музиката беше силна и ритъмът беше бърз, а хората които танцуваха изглеждаха пияни. Момичето се подсмихна и тръгна към бара, погледна бармана който я погледна озадачено и му се усмихна:
-Едно сухо мартини. - поръча му тя и показа личната си карта, за да обясни че има нужните години. Когато бармана подаде мартинито й, Изи се усмихна и отпи от него. Вече беше готова да се забавлява, затова огледа заведението, като погледа й се закова на някакво момче стоящо самотно на бара. "Е, какво пък толкова" - помисли си Изабела и тръгна към него:
-Здравей страннико. - поздрави Изи и той се обърна:
-Ще ми обясниш ли защо в тази хубава вечер, стоиш сам на бара, а не танцуваш с някое момиче? - тя се усмихна и отпи от мартинито си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аксел Милър

avatar

Брой мнения : 98
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 9:55 pm

След като не можа да намери момичето, Аксел изпадна в депресия. През главата му минаваха какви ли не лоши мисли. Той искаше да ги махне от главата си. Единственото решение бе да отиде някъде, да се напие и да забрави поне за моменто, какво се бе случило преди малко. Това обаче определено щеше да бъде трудно, как се забравят такива устни, като тези на Сам.
Реши да не губи повече време и направо се запъти към дискотеката Vannilla Nightclub , името излезе първо в главата му. Запъти се натам, където щеше да се забавлява на 100 процента. Влезе в дискотеката и видя доста хора, които се забавляваха и бяха леко или много подпийнали. Единствено на бара бяха останали места и Аксел седна там. Поръча си едно голямо уиски, за да може да забрави по-бързо случката от преди малко.
Малко след това до него се появи едно момиче, което го поздрави и попита защо е сам. Аксел я погледна очудено и си каза, какво ли иска пък тя сега. Реши, че една компания за вечерта би у помогнала да забарви за Сам за известно време.
- Приятно ми е аз съм Аксел. - измърмори той под носа си. - Ами няма навити да танцуват с мен, пък и аз педи малко дойдох. - отговори той на въпроса на момичето.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Изабела

avatar

Брой мнения : 43
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 10:59 pm

Добре, явно не е в настроение - помисли си Изи и отпи от мартинито, след което погледна чашата му, която беше почти пълна.
-Не вярвам, че няма желаещи да танцуват. - продължи да говори Изи. Той я погледна и тя му се усмихна мило, след което той отново погледна чашата пред себе си:
-Ее, добре момко, хайде ставай. - Изи хвана Аксел за ръката и го повлече на дансинга. Днес беше в добро настроение, и някакво натъжено момче нямаше да й съсипе вечерта, а и освен това когато тя си наумеше нещо, го постигаше, а в момента "мисията" й беше да развесели това момче. Когато стигнаха дансинга, тя се завъртя и приближи леко към Аксел:
-Аз съм Изабела, приятно ми е. - засмя се тя и започна да танцува.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аксел Милър

avatar

Брой мнения : 98
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 11:17 pm

- Най-сетне се представи. - обърнах се към нея, докато изпивах и последните капки остана от уискито в чашата ми.
Преди да отидем на дансинга си поръчах още едно голямо питие. Имах за цел да се напия и сигурно щях да я постигна. Явно Изабела беше се смилила над мен и ме викна да танцуваме. Личеше си, че иска да ми помогни да си възвърна настроението и аз не мислех да се дърпам, а се оставих в нейните ръце.
- Е вече явно има желаещи - и `и се усмихнах леко.
Отидохме на дансинга, където беше препълнено, но пак ние си оставахме най-готините.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Изабела

avatar

Брой мнения : 43
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 11:29 pm

Изи направи тъжна физиономия:
-Оо, хайде де, искам по-голяма усмивка. - засмя се тя и му намигна, след което се завъртя. Едно от любимите й неща беше да танцува, и затова толкова се забаляваше, опитвайки се да развесели новия си познат. Единственото което искаше беше да не се напива както онази вечер ,когато се запозна с Вив, защото направеше ли го, щеше да има последици. Тя поклати леко глава, и хвана ръцете на Аксел, като го подкани да започне да се мърда по-енергично:
-Аксел, не си даваш зор, как да искам да продължа да танцувам, ако не ми дадеш стимул? - засмя се Изи и придърпа Аксел след което се завъртя.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аксел Милър

avatar

Брой мнения : 98
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Сря Дек 29, 2010 11:47 pm

- Еее сега искаш прекалено много, но ще се опитам, все пак съм ти длъжник, че ме измъкна от мястото ми на бара, където сигурно щях да се напия като прасе. - казах `и и направих опит да се усмихна, все пак трябваше да обърна внимание на момичето, както и тя на мен.
Тогава тя ме придърпа към себе си, уж за да забързам движенията си. Усетих парфюма на Изабела, който приличаше на този на Саманта. Тогава пак черните мисли, изгонени за малко, се появиха в главата ми. Явно на Изабела щеше да и е трудно тази вечер, но да видим.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Изабела

avatar

Брой мнения : 43
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Чет Дек 30, 2010 12:35 am

Когато тъжната физиономия отново се появи на лицето на Аксел, Изи въздъхна. Боже това момче нямаше желание за забавление. Тя се приближи към него и се усмихна:
-Хайде де, помъчи се малко, или ще те оставя да се напиеш. - тя повдигна заплашително вежда и се засмя. След което огледа заведението и спря погледа си на бармана който й се усмихна, момичето се направи че не го забелязва и отново погледна Аксел. Кратка усмивка пробягна по устните му и това накара Изабела да се усмихне:
-Виж сега, не е много лесно да се правя на шут, затова ми помогни малко, като например се усмихваш по-често. - засмя се отново момичето и продължи да танцува.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аксел Милър

avatar

Брой мнения : 98
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Чет Дек 30, 2010 7:11 pm

- А това за шута го знам от личен опит, днес в парка и аз се правех на такъв. - хвана ме смях на случката със Сам.
Явно започвах да се оттърсвам от лошия вкус, останал след нашата среща и разменението целувки. Изабела беше права, трябваше да се забавлявам и да не му мисля поне сега, а тя ако иска може да ме намери или пък съдбата да ни срещне.
Започнах да танцувам по-енергично с Изабела и да облъщам повече внимание на момичето, защото тя беше като ангел спасител за мен в този момент. Доизпих си поредната чаша и настроението вече се завърна, затова реших да я попитам нещо:
- Искаш ли да се изнасяме от тук, защото стана много пълно, а аз мразя навалиците?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Изабела

avatar

Брой мнения : 43
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Чет Дек 30, 2010 7:49 pm

Докато танцуваха Аксел изпи поне 3-4 уискита, и настроението му дойде. Беше станал по-енергичен и танцуваше доста добре. Усмивката почти не се махна от лицето на Изабела, която беше на 2-рото си мартини. Все пак си беше обещала да го кара по-полека. След поредното уиски, Аксел се приближи до Изабела и попита:
-Искаш ли да се изнасяме от тук, защото стана много пълно, а аз мразя навалиците? - Изи се огледа наоколо, тълпата на даснинга не й беше направила особено впечатление, може би защото бе свикнала. Момичето вдигна рамене и се усмихна:
-Ок, както кажеш. - усмихна се тя, и взе чантата си, благодари на бармана за мартинитата и тръгна след Аксел.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Аксел Милър

avatar

Брой мнения : 98
Join date : 12.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   Чет Дек 30, 2010 9:39 pm

- Ти добре идваш след мен, но знаеш ли накъде отиваме - обърнах се към нея, когато бяхме на изхода на дискотеката.
- Е аз съм към вкъщи ако искаш с мен, качвай се в колата. И преди да си казала нещо, да знам, че съм пил но ти обещавам ще карам внимателно.
Тя само кимна отвърдително и се качи в новата ми черна кола точно до мен на предната седалка. Потеглихме към вкъщи. Настъпи неловко мълчание, защото и аз, и тя не знаеше явно какво да каже на другия. Явно днес не бях добра компания, дори и за Сам...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Vanilla Nightclub   

Върнете се в началото Go down
 
Vanilla Nightclub
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GGWorld :: Ню Йорк Сити :: Из Ню Йорк :: Нощен живот-
Идете на: