| | |
| Автор | Съобщение |
|---|
Ефи Стонем

Брой мнения: 11 Join date: 01.01.2011 Местожителство: Бруклин
 | Заглавие: Re: Барът Нед Яну 02, 2011 2:20 am | |
| Ефи се засмя леко. - Колкото и чудно да звучи, не познавам никой. Поне не съм видяла познат... Александра - така се казваше - гледаше Ефи доста любопитно, което веднага извика в главата на момичето мисълта, че тук е не просто радко срещано, ами крайно необичайноА купонът никак не беше някакво малко събиране. Ефи въздъхна облекчено, когато барманът подаде поръчаната от нея чаша напред. Тя изпи две големи глътки и направи физиономия. С цялото това местене бе изгубила форма, що се отнасяше до нощен живот и прочее. - Това ще прозвучи странно, но... чий е всъщност купона... тоест, ако е купон... да си сама на купон. |
|  | | Александра Салватор

Брой мнения: 96 Join date: 14.12.2010
 | Заглавие: Re: Барът Нед Яну 02, 2011 2:30 am | |
| - Това ще прозвучи странно, но... чий е всъщност купона... тоест, ако е купон... да си сама на купон.-каза Еф. -Ам и идея си нямам.-засмя се Алекс.-А и аз съм сама.Нищо може да се запознаеш с някой момче, например.-дори и в лоши моменти Ал не губеше ъсмивката си и чувството за хумор. Ал се усмихна гледайки и преценявайки дали шата й с вода е полу-празна или полу-пълна.До тук с водата. -Един Космополитън.-поръча русокоската на бармана и каза. -Искаше ми се и аз никой да не познавах в този град.. ноо както и да е.-засмя се.-Кога пристигна в града?-попита и се усмихна чаровно на бармана, доволна ,че получи коктейла си толкова бързо.
|
|  | | Ефи Стонем

| Заглавие: Re: Барът Нед Яну 02, 2011 2:39 am | |
| Ефи се усмихна. Е, това беше нещо. Александра поне не беше някоя надута снобка, която да започне да пуска безмозъчни шеги, или пък хапливи забележки. - Миналата седмица - отвърна Ефи. Александра тъкмо получаваше питието си и Ефи допи своето, след което се обърна към бармана, малко преди да си тръгне от тях - Същото и за мен. Може би момичето я бе заговорило просто защото няма какво да прави. А това наистина е кофти, когато си на парти. Както и да, дори да беше така, Ефи бе доволна, че не стои глупаво цяла вечер. |

| Заглавие: Re: Барът Нед Яну 02, 2011 2:51 am | |
| -О ,супер. Ал си спомни ,когато беше на 16 и пристигна с баща си.Спомни си първите си впечатления от Ню Йорк.Отначало Париж й липсваше, но след това просто свикна.Завърши училище и стана актриса.Осъществи мечтата си. -Иначе от къде си ,Ефи?-попита русокоската и прекъсна мислите си. Чудеше се дали Из е прочела смс-а.Чудеше се дали Даниел се е прибрал невредим.Чудеше се дали Райън все още е някъде тук.Чудеше се дали Кас е дошла на партито.Толкова неща й се въртяха в главата, а тя просто искаше да спре да мисли за всичко. Момичето отпи и се усмихна чакайки отговора на Еф. |
|  | | Ефи Стонем

| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 03, 2011 7:45 pm | |
| Ефи обърна и това си питие. - Канада - отвърна тя и се усмихна - Торонто, ако сме точни.Нощния живот си го биваше. За нея самата всичко имаше значение, но ако се съдеше по реакциите на останалите хора, с които бе контактувала в Америка, това се считаше за незначителна подробност. Може би бе казала това за нощния живот, тъй като надали неща като кленов сироп, градска архитектура, или детски спомени щяха да заинтересуват някой оттук. - Малко промяна - каза тя накрая. - Предполагам тук няма да е никак лошо, щом свикна. |

| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 03, 2011 8:10 pm | |
| Aлекс се ухили. -Тук нощният живот е на доста високо ниво. Момичето доизпи коктейла си и чу ,че телефона й звъни. -Изи!-каза момичето зарадвано. -Радвам се ,че си видяла смс-а. Изи й каза нещо и Ал отовори. -Добре ,утре ще се видим там.-разбраха се за часа и мястото и Али затвори телефона. -Ефи ,радвам се ,че се запознахме ,но трябва да тръгвам. Алекс плати цялата сметка и се сбогува с момичето. -Дано срещнеш някой и свикнеш бързо с Ню Йорк. Остави ключа на рецепцията ,ако Райън се сети да го потърси. Взе Мишел и бавачката й си тръгнаха от партито.
|
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |